Racini Rolling Backpack Review: een betrouwbare en waterdichte laptoptas

Inhoudsopgave:

Racini Rolling Backpack Review: een betrouwbare en waterdichte laptoptas
Racini Rolling Backpack Review: een betrouwbare en waterdichte laptoptas
Anonim

Bottom Line

Met veel ruimte, afsluitbare ritsen, een waterbestendige buitenkant en een goed gewatteerde binnenkant, is de Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack een tas die je waar voor je geld probeert te geven en meestal slaagt.

Racini Nylon Rolling Laptoptas

Image
Image

We hebben Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack is meer dan alleen een waterdichte rugzak met wielen. Het heeft een aantal handige toeters en bellen, van een schokbestendig lalaptop-zakje tot een 18-inch aluminium telescopisch handvat.

Om een idee te krijgen of het product zijn prijs waard is, hebben we het meegenomen op een aantal overnachtingen. We hebben het ontwerp en de functionaliteit geëvalueerd om te bepalen of het aan uw reisbehoeften voldoet.

Image
Image

Design: Functioneel met een ‘open concept’

In tegenstelling tot veel andere rollende laptoptassen die we hebben getest, heeft de Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack de functionaliteit van een rollende aktetas en de vorm van een normale handbagage-plus, hij heeft gevoerde schouderbanden als een ander manier om het rond te slepen. Het nylon, water- en scheurbestendige materiaal van de tas is perfect voor reizen bij nat weer.

Als praktische veiligheidsvoorziening heeft Racini afsluitbare ritsen toegevoegd om ervoor te zorgen dat uw waardevolle spullen worden beschermd tegen snuffelaars en dieven.

De schouderbanden zijn ademend en zorgen voor comfortabel dragen, en de flap die normaal de banden verbergt, kan onder worden gevouwen en op zijn plaats worden vastgezet met een stuk klittenband. Als je de riemen gebruikt, kun je met een andere klittenbandsluiting de flap aan de onderkant van de tas bevestigen, zodat deze niet naar beneden hangt.

De schouderbanden zijn ademend en zorgen voor comfortabel dragen.

In het hoofdvak van de tas vind je een sleeve die is ontworpen voor een laptop tot 16 inch. De hoes is gefactureerd als "schokbestendig", d.w.z. bestand tegen schade wanneer deze v alt of wordt gestoten, wat van cruciaal belang kan zijn wanneer u met uw elektronica reist.

Er zijn meerdere ingebouwde vakken, waaronder een redelijke opbergruimte voor een portemonnee, pennen, een telefoon en notitieblokken. Aan elke kant van de tas vind je flessenhouders van mesh - een knipoog naar het klassieke rugzakontwerp - om je tijdens je reizen gehydrateerd te houden.

Bijdragen aan de algemene prioriteitstelling van onopvallende, eenvoudige functies, heeft Racini een telescopische handgreep ingebouwd die kan worden opgeborgen en in zijn eigen zak kan worden geritst. Er is ook een handgreep aan de bovenkant die het gemakkelijk maakt om overal op te tillen, en met de vier 360-wielen kun je de tas op een harde ondergrond op welke manier dan ook rollen, hoewel hij het lang niet zo goed doet op tapijt.

Er zijn meerdere ingebouwde vakken, waaronder een redelijke opbergruimte voor een portemonnee, pennen, een telefoon en notitieblokken

Image
Image

Prestaties: Multifunctioneel en gebruiksvriendelijk

De Racini nylon waterdichte rolrugzak was ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken tijdens onze reizen, en we schrijven dit toe aan het eenvoudige maar doordachte ontwerp. We vonden het geweldig dat, in tegenstelling tot een normale rugzak, het ontwerp je in staat stelt om items in te pakken door de tas plat te leggen, zoals je zou doen met een normaal stuk handbagage.

Racini heeft afsluitbare ritsen meegeleverd om ervoor te zorgen dat uw waardevolle spullen worden beschermd tegen snuffelaars en dieven.

We hielden ook van zijn flexibele vorm en hoe licht hij is voor zijn formaat. Het feit dat het zoveel draagmogelijkheden biedt (aluminium handvat, bovenhandvat en rugriemen) is ook een groot pluspunt.

Image
Image

Bottom Line

Voor $89.00, je krijgt veel waar voor je geld, omdat de Racini Rolling Backpack zo multifunctioneel is. In eerste instantie dachten we dat het ogenschijnlijk eenvoudig, bijna generiek ontwerp een kleiner prijskaartje rechtvaardigde (het lijkt gemakkelijker om te betalen voor een meer gestroomlijnd, professioneel ontwerp), maar we vinden het leuk dat deze tas, ondanks het feit dat hij tal van handige functies heeft, nietsvermoedend is aan snuffelaars en dieven.

Concurrentie: Racini Rolling Backpack vs. Perry Ellis Rolling Laptop Case

Het lijkt erop dat de Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack en de Perry Ellis 8-Wheel Spinner Rolling Laptop Case enkele ontwerpverschillen hebben. De Racini is een rugzak met wielen, terwijl de Perry Ellis meer op een aktetas lijkt. Maar het zijn allebei rollende laptoptassen en beide hebben een paar van onze favoriete functies, waaronder 360-graden wielen, afsluitbare ritsen en een standaard handbagagestructuur die plat in plaats van rechtop opent. Ze verkopen ook voor dezelfde prijs: $ 89,99.

Afgezien van het meest voor de hand liggende verschil - dat de Racini als een rugzak kan worden gedragen - is het ontwerp van de Racini veel meer casual en gebruiksvriendelijker dan dat van de Perry Ellis, die meer leest als een zakelijke tas of bagagestuk. De Perry Ellis mist ook de waterdichte eigenschappen van de Racini.

De Perry Ellis Rolling Laptop Case is vaak te koop voor ongeveer $ 60 of $ 70, wat de doorslag kan geven voor sommige mensen die gewoon een rollende tas met een laptophoes willen. De belangrijkste verschillen zijn de rugzakriemen en de mate van waterbestendigheid.

Een beetje prijzig, maar levert een zeldzame combinatie van comfort en bruikbaarheid

De Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack is gebouwd voor forenzen en reizigers die op zoek zijn naar compacte bagage die organisatie, duurzaamheid en veiligheid combineert. De prijs is iets meer dan we zouden willen, maar als je alle voordelen van dit product kunt zien, ben je misschien geneigd om dat over het hoofd te zien.

Specs

  • Productnaam Nylon Rolling Laptop Bag
  • Product Merk Racini
  • Prijs $89,99
  • Productafmetingen 13,5 x 9 x 22,5 inch.
  • Kleur Zwart, Paars
  • Compatibiliteit Geschikt voor laptops tot 16 inch

Aanbevolen: