High Sierra Freewheel Review: een robuuste rugzak op wielen

Inhoudsopgave:

High Sierra Freewheel Review: een robuuste rugzak op wielen
High Sierra Freewheel Review: een robuuste rugzak op wielen
Anonim

Bottom Line

De High Sierra Freewheel-rugzak met wielen is een duurzame tas die je vrijwel overal mee naartoe kunt nemen zonder bang te hoeven zijn hem of de inhoud erin te verpesten.

High Sierra laptoprugzak met vrijloopwieltjes

Image
Image

We hebben High Sierra's Freewheel Wheeled Backpack gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je op zoek bent naar iets om je laptop en andere benodigdheden in op te bergen zonder de look of feel van een standaard roltas, dan is de High Sierra Freewheel rollende rugzak misschien het overwegen waard.

Deze sportief ogende tas is gemaakt van duurzame stof en past comfortabel op 15-inch laptops of kleiner. De tas bevat alles, van boeken en papierwerk voor op kantoor tot kleding en toiletartikelen voor een nachtelijke reis. En hij is converteerbaar - je hebt de mogelijkheid om hem op je rug te dragen als een rugzak of hem op wielen te rollen.

Image
Image

Ontwerp: robuust met een aantal coole functies

Deze tas verschilt van andere rollende laptoptassen die we hebben getest doordat hij niet de vorm heeft van een standaard slip of de vorm van een gemiddelde handbagagekoffer. Het ziet eruit als een sportieve rugzak op wielen.

De tas bevat alles, van boeken en papierwerk voor op kantoor tot kleding en toiletartikelen voor een nachtelijke reis.

Naast het hoofdcompartiment, waarin items zoals boeken, mappen, kleding en toiletartikelen kunnen worden opgeborgen, heeft de tas twee voorvakken met vakken om snoeren, kleine gadgets of notitieblokken, een portemonnee en meer te organiseren. De gewatteerde "Cushion Zone"-computerhoes past tot een 15-inch laptop en houdt uw apparaat op zijn plaats en beschermd tegen de kleine stoten die gepaard gaan met reizen.

Er is ook wat de fabrikant een "aangewezen mediapocket" noemt met een kabelpoort. Het is eigenlijk maar een kleine opening waar je een kabel doorheen kunt schuiven, of je nu je telefoon op een draagbare batterij wilt aansluiten of een bedrade hoofdtelefoon wilt aansluiten op je telefoon die in dat compartiment is opgeborgen.

Aan de buitenkant is aan de linkerkant een ruime bekerhouder ingebouwd en aan de voorkant van de tas zit een sleutelhanger, maar we weten niet zeker hoe nuttig of aantrekkelijk dit is voor gebruikers die willen ophangen hun sleutels scharrelen op de voorkant van hun tas?

De ritsen zijn compatibel met persoonlijke koffersloten, wat wij als een belangrijk veiligheidskenmerk op elke tas beschouwen.

De ritsen zijn compatibel met persoonlijke koffersloten, die we als een belangrijk veiligheidskenmerk op elke tas beschouwen. De uitschuifbare telescopische handgreep vergrendelt veilig op twee hoogtes en kan gemakkelijk worden opgeborgen en weggeritst wanneer hij niet in gebruik is.

Comfort: gemakkelijk op de rug en schouders (voor het grootste deel)

Met mesh gevoerde rugzakriemen konden we de tas dragen als een traditionele rugzak, maar daarbij ontdekten we dat de tas niet zo licht is als wordt gefactureerd. En het wordt natuurlijk alleen maar zwaarder als het vol is.

Met toegevoegde hardware zoals wielen en een handvat, zal elke roltas zwaarder zijn dan een gewone niet-rollende rugzak, en dat is iets om in gedachten te houden als je van plan bent om hem het grootste deel van de tijd op je rug te dragen.

Image
Image

Prestaties: Neem dit ding overal mee naartoe

De High Sierra Freewheel-tas is gemaakt van stevig Duralite Ripstop-materiaal en is waterbestendig. We hebben er zelfs water op gedumpt als onderdeel van onze tests om ervoor te zorgen dat het meer dan alleen een nevel aankan, en de binnenkant bleef droog. Dit is vooral belangrijk als u elektronica of papierwerk vervoert.

Toen we de riemen niet wilden gebruiken, konden we ze in een zak aan de bovenkant van de tas stoppen om te voorkomen dat ze over de vloer slepen terwijl we de tas oprolden. En wat de wielen betreft, ze gaven ons geen problemen. In feite waren ze vrij gemakkelijk te rollen op alle soorten oppervlakken, zelfs tapijt.

Toen we de riemen niet wilden gebruiken, konden we ze in een zak aan de bovenkant van de tas stoppen.

Image
Image

Prijs: gemakkelijk voor de portemonnee

De High Sierra Freewheel-rugzak met wielen is te koop voor $ 74,99, maar je kunt hem meestal voor minder dan dat online vinden. Dit maakt het goedkoper dan vrijwel al zijn concurrenten.

Afgezien daarvan beschouwen we het nog steeds als een redelijk goede deal voor de veelzijdigheid en de algehele waarde die het biedt, zelfs voor de verkoopprijs.

Competitie: High Sierra Freewheel vs. Racini Waterproof Rolling Backpack

De High Sierra Freewheel is een van de twee vergelijkbare rollende rugzakken die we hebben getest. De andere is de Racini Nylon Waterproof Rolling Backpack. Beide zijn waterdichte tassen met een laptopvak, hoewel de Racini een 16-inch apparaat kan bevatten, terwijl de High Sierra alleen een 15-inch computer of kleiner kan bevatten. De Racini is ook een beetje duurder met een adviesprijs van $ 89,99.

Als je op zoek bent naar een echte rollende rugzak, dan is de Freewheel zeker de optie voor jou, omdat hij meer de vorm heeft van een standaard rugzak. Het heeft een flexibelere vorm, dus het kan uitzetten als u meer moet opbergen en neemt niet zoveel ruimte in beslag als u minder hoeft in te pakken. Bovendien zijn de wielen beter op ruige oppervlakken en een beetje goedkoper (vooral als je het met korting kunt vinden, wat gebruikelijk is).

Dit heeft alles wat je nodig hebt in een rollende laptoprugzak, en voor de juiste prijs

De High Sierra Freewheel-rugzak met wielen is een veelzijdige tas die ideaal is om bijna overal licht te reizen. Het heeft een sportieve uitstraling, waardoor het misschien minder ideaal is voor reizen van en naar een professioneel kantoor, en het kan maximaal een 15-inch laptop bevatten. Maar anders kun je dit ding op zijn wielen op verschillende oppervlakken rollen, of het op je rug dragen, zelfs in de meest vochtige weersomstandigheden.

Specs

  • Productnaam Freewheel-laptoprugzak op wielen
  • Productmerk High Sierra
  • Prijs $74.99
  • Gewicht 5,5 lbs.
  • Productafmetingen 19,5 x 14 x 9 inch.
  • Kleur Zwart, Zwart Vapor/Zwart, Blauw, Crimson, Denim Rose/Graphite Blue, Purple Smoke, Tropical Stripe/Black, True Navy
  • Compatibiliteit Geschikt voor een 15-inch laptop
  • Garantie Beperkte levensduur

Aanbevolen: