Travelpro Crew Executive Choice 2 Review: een hoogwaardige slip op wielen

Inhoudsopgave:

Travelpro Crew Executive Choice 2 Review: een hoogwaardige slip op wielen
Travelpro Crew Executive Choice 2 Review: een hoogwaardige slip op wielen
Anonim

Bottom Line

De Travelpro Crew Executive Choice 2 is een goed uitgeruste korte tas met een beschermende buitenkant, een georganiseerd interieur en technologie om je te helpen efficiënt te blijven tijdens je reizen.

Travelpro Executive Choice 2 wielige slip

Image
Image

We hebben de Travelpro Crew Executive Choice 2 Wheeled Brief gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Travelpro Crew Executive Choice 2-tas heeft een premium uitstraling, zoals de naam al doet vermoeden. Een rechthoekige tas met een arsenaal aan onopvallende vakken in verschillende vormen en maten - en met technische functies zoals een ingebouwde USB-oplaadpoort - deze tas biedt alles wat je nodig hebt om onderweg zaken te doen.

Hoewel het een beetje een uitspatting is, biedt de Crew Executive Choice 2-tas op wieltjes bruikbaarheid, duurzaamheid en innovatieve technologie, waardoor we denken dat het een optie is die serieuze zakenreizigers zouden moeten overwegen.

Image
Image

Ontwerp: eersteklas materialen en hightech functies

In de Travelpro Crew Executive Choice 2 is er voor elke gadget en snuisterij wel een plekje. In het hoofdvak vind je een relatief grote opbergruimte waar gemakkelijk een extra kledingstuk in past, een reserve paar schoenen, en een toilettas als je een hele dag of een nacht op reis gaat. In datzelfde compartiment zit een gewatteerd corduroy zakje dat plaats biedt aan een 15-inch laptop.

Deze tas biedt alles wat je nodig hebt om onderweg zaken te doen.

Een tweede, kleiner compartiment heeft sleuven om papierwerk te ordenen en nog een gewatteerd vak voor een tablet. Een derde compartiment aan de voorkant van de tas bevat een organisatie voor kleinere items zoals pennen, notitieblokken, paperclips en meer. Op het rechter zijvak zit een gleuf voor een verborgen naamplaatje.

Een van onze favoriete functies was de externe USB-oplaadpoort, die je kunt aansluiten op je eigen externe batterij die in een klein zakje met ritssluiting zit. Hierdoor heb je alle gemak en bereikbaarheid van een oplaadpoort aan de buitenkant van de tas. Bovendien kunt u een batterijpakket kiezen dat voldoet aan uw behoeften en aan de voorschriften van de luchtvaartmaatschappijen die u gebruikt.

We hielden ook van de RFID-blokkerende zak, die helpt bij het beschermen van creditcards en paspoorten tegen identiteitsdiefstal.

Een van onze favoriete functies was de externe USB-oplaadpoort, die u kunt aansluiten op uw eigen externe batterij.

De slip op wieltjes past in de bagageruimte van de meeste grote luchtvaartmaatschappijen, en het hoogwaardige ballistische nylon materiaal met DuraGuard-coating maakt de tas zowel zeer duurzaam als vlekbestendig.

Image
Image

Comfort: omvangrijk maar vrij gemakkelijk mee te nemen

Met meer dan zeven pond is de Travelpro Crew Executive Choice een van de zwaardere korte tassen die je kunt vinden. Dit maakt het bijna, zo niet helemaal onmogelijk om het onder een vliegtuigstoel te plaatsen en echt moeilijk om in een bagagebak boven het hoofd te tillen als het vol is.

Met meer dan zeven pond is het een van de zwaardere korte tassen die je kunt vinden.

De draagbeugel en in-line wielen maken het gemakkelijk om op welke manier dan ook te rollen, maar we denken dat een paar sets 360-graden wielen het ontwerp en het comfort van tassendragers zouden verbeteren.

De telescopische handgreep kan soms ook lastig zijn om aan te passen, en hoewel hij verstelbaar is (tot ongeveer 42 inch vanaf de onderkant van de tas), denken we dat de maximale handgreephoogte onvoldoende kan zijn voor kopers van meer dan 1,80 meter lang.

Image
Image

Prijs: Steil, maar biedt een goede prijs

De Travelpro Crew Executive Choice 2 is meestal online te vinden met een prijs tussen $ 150 en $ 250, wat het zeker tot een van de luxere tassen op de markt maakt.

De Executive Choice 2 overtreft veel andere tassen wat betreft functies - de USB-poort is een bijzonder unieke toevoeging - maar die upgrades worden weerspiegeld in de prijs. Als je het kunt vinden voor dichter bij die prijs van $ 150, dan neemt de waarde alleen maar toe.

Concurrentie: minder functies, maar ook lagere prijskaartjes

De rollende laptoptassen van Solo Bryant en Perry Ellis zijn de belangrijkste rivalen - als je ze zelfs rivalen kunt noemen - van de Travelpro Crew Executive Choice-tas. Ze hebben dezelfde stijl van tassen en hebben een speciale laptophoes aan de binnenkant, maar ze weerspiegelen aanzienlijk verschillende prijzen en functiesets.

De Solo Bryant en Perry Ellis verbleken in vergelijking als het gaat om functies. De Solo Bryant-tas heeft niet eens afsluitbare ritsen en je mist de USB-poort en RFID-blokkering op beide. Maar als de prijs uw grootste zorg is, bieden deze uitgeklede tassen veel redelijkere prijskaartjes rond de $ 70.

Nog wat hulp nodig bij het vinden van de perfecte laptoptas op wieltjes? Bekijk onze lijst met de beste rollende laptoptassen die momenteel op de markt zijn.

Het is duur, maar je krijgt waar je voor beta alt

De Travelpro Crew Executive Choice 2 Wheeled Brief is een van de meest luxueuze korte tassen op de markt. En hoewel het prijzig is, kan het een overweldigende waarde bieden aan frequente reizigers die veel technologie moeten vervoeren, draagbare oplaadmogelijkheden nodig hebben en beveiligingsfuncties op hun reisuitrusting willen.

Specs

  • Productnaam Executive Choice 2 wielige slip
  • Product Merk Travelpro
  • SKU 405161301
  • Prijs $190.00
  • Gewicht 7,5 lbs.
  • Productafmetingen 17 x 9 x 13,5 inch.
  • Kleur Zwart
  • Compatibiliteit Geschikt voor een 17-inch laptop
  • Garantie Beperkte levensduur

Aanbevolen: