Thule Crossover 32L Backpack Review: een duurzaam pakket

Inhoudsopgave:

Thule Crossover 32L Backpack Review: een duurzaam pakket
Thule Crossover 32L Backpack Review: een duurzaam pakket
Anonim

Bottom Line

Als u veel ruimte en opslagruimte nodig heeft voor uw laptoprugzak, heeft de Thule Crossover veel ruimte en is hij robuust gebouwd om jarenlang mee te gaan, pas op voor de dunne rubberen ritslipjes.

Thule Crossover 32L-rugzak

Image
Image

We hebben de Thule Crossover 32L-rugzak gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

In vergelijking met veel andere tassenfabrikanten en merken is Thule vrij nieuw op de markt. Thule is echter snel bekend geworden om zijn uitstekende producten en hun tassen en rugzakken hebben in de loop der jaren een trouwe aanhang gekregen, vooral van reizigers. Thule's Crossover-reeks rugzakken omvat een reeks verschillende maten en capaciteiten, maar we hebben het 32L-model in deze review getest. Lees verder om te zien hoe het deed voor dagelijks gebruik.

Image
Image

Design: thuis, onderweg of onderweg

Het ontwerp van de Crossover-rugzak is redelijk ingetogen, met een zwarte basis met kleine zilveren stippen die zich over het pakket verspreiden. Het creëert een unieke look die buiten aanvoelt zonder overboord te gaan. De ritsen zijn misschien wel het meest in het oog springende onderdeel, gemaakt van een neonblauw rubber dat een mooi contrast vormt met het subtiele design van de Crossover. Dit alles betekent dat de Crossover de rol van een werk- en persoonlijke tas zal passen, zonder dat het lijkt alsof je net terug bent van een kampeertrip.

Het meest opvallende onderdeel van de rugzak is de harde koffer die bovenop zit, de 'SafeZone' genoemd. Dit handige zakje is een harde schaal die uit de tas steekt en zijn vorm behoudt, zodat je breekbare items zoals zonnebrillen kunt opbergen waar ze niet kunnen worden verpletterd of bekrast. Daaronder vind je een uitbreidbaar vak, ideaal voor het opbergen van extra grote items zoals schoenen of omvangrijke uitrusting - perfect voor diegenen die sportschoenen mee willen nemen voor het woon-werkverkeer.

Dit alles betekent dat de Crossover past in de rol van een werk- en persoonlijke tas, zonder dat het lijkt alsof je net terug bent van een kampeertrip.

Het voorvak van de rugzak is groot in vergelijking met andere die we hebben getest en heeft je typische opbergers voor kleine spullen en een groot vak met ritssluiting. Ook aan de buitenkant vind je aan elke kant twee vakken voor waterflessen die een prima formaat hebben, maar zeker niet groots passen. Ten slotte is er een vak met ritssluiting aan de onderkant van de tas op een ongemakkelijke plek die aanvoelt alsof het alles wat je erin stopt, zou verpletteren.

De twee hoofdcompartimenten van de Crossover zijn waar hij echt schittert. De eerste heeft een enorme capaciteit voor grote items, hoewel er geen echte organisatoren zijn om dingen vast te zetten. De tweede zit het dichtst bij je rug terwijl de rugzak wordt gedragen, met daarin een laptophoes. Het is goed opgevuld en zou geen problemen moeten hebben om uw elektronica te beschermen tegen vallen of stoten. De hoes is ook vrij groot, geschikt voor onze 13-inch laptop en de stevigere 15-inch gaming-laptop die we hebben getest. Omdat het andere hoofdcompartiment geen organisatie heeft, maakt dit dit in ieder geval goed met veel mooie vakken, lussen en zelfs een hoes voor tablets.

Het ontwerp van de Crossover-rugzak is redelijk ingehouden, met een zwarte basis met kleine zilveren stippen die zich over de rugzak verspreiden.

Comfort: lichtgewicht zonder in te leveren op capaciteit

Een ding om te overwegen met de 32L Crossover van Thule is dat deze rugzak ruim is. Hierdoor kun je gemakkelijk overpakken, maar het is eigenlijk vrij lichtgewicht onbeladen. Tijdens onze tests hebben we een paar verschillende ladingen geprobeerd. De lichtere van de twee gaf ons geen ongemak of vermoeidheid, en de tas is absoluut comfortabel tijdens het woon-werkverkeer. Dat gezegd hebbende, we hebben een volledig geladen rugzak getest en ontdekten dat de riemen na langdurig gebruik oncomfortabel kunnen worden. Voor de meesten zou het pakket prima moeten zijn voor je dagelijkse bagage, maar als je van plan bent om het echt vol te laden, kan het een beetje onpraktisch worden.

Image
Image

Duurzaamheid: Heavy-duty met een paar zwakke punten

Thule staat bekend om zijn duurzame uitrusting die lang meegaat, en de Crossover voldoet zeker aan deze verwachting. De algehele constructie is robuust en van hoge kwaliteit, maar heeft enkele zwakke punten die sommige gebruikers zijn tegengekomen bij langdurig gebruik.

Het belangrijkste probleem lijkt te komen van de rubberen ritslipjes, waarvan is gemeld dat ze breken en falen. Hoewel we dit tijdens het testen niet zijn tegengekomen, is het iets om rekening mee te houden. Een ander probleem dat vaak wordt gemeld, is de waterbestendigheid van de rugzak, of liever het gebrek daaraan. Hoewel de tas niet beweert waterdicht te zijn, claimt hij wel waterbestendigheid, maar we raden niet aan om hem lang in natte omstandigheden te vertrouwen (vooral met elektronica). Al met al is de Crossover een goed gebouwde, duurzame tas die lang meegaat, minus enkele kleine problemen.

Image
Image

Prijs: niet goedkoop, maar gebouwd om lang mee te gaan

Met een adviesprijs van $ 139 en een prijs op Amazon die meestal iets lager is, is de Thule Crossover 32L niet goedkoop. In deze hoedanigheid kun je zeker een aantal goedkopere vinden. Thule biedt echter een levenslange garantie op hun tassen, die u niet bij alle concurrenten zult vinden. Een andere belangrijke overweging is dat de uitrusting van Thule de tand des tijds voor veel gebruikers heeft doorstaan, dus de Crossover zal uw last waarschijnlijk nog jaren dragen.

Als je merkt dat je huidige reistas niet alles past wat je nodig hebt, dan is deze tas jouw antwoord.

Thule Crossover 32L-rugzak vs. Osprey Packs Porter 30-rugzak

Een concurrent van Thule is Osprey, een ander hoog aangeschreven merk dat zich richt op het combineren van de beste wandeluitrusting met forenzen-esthetiek. Met ongeveer $ 100 tot $ 120 is de Osprey Porter een beetje goedkoper, maar niet veel. Voor de prijs krijg je een vergelijkbare capaciteit (met een lichte rand als Thule) en een afsluitbaar laptopvak. Er is ook een heupgordel voor echt zware lasten die kan worden weggestopt, en compressieriemen om je inhoud te beschermen of dingen vast te zetten voor een betere pasvorm. Echt, de twee tassen lijken veel op elkaar, maar elk met hun eigen unieke kenmerken die aan uw behoeften kunnen voldoen.

Wil je wat andere opties bekijken? Blader door onze lijst met de beste laptoprugzakken die momenteel op de markt zijn.

Een forenzenpakket voor wie alles mee wil nemen

De Crossover 32L van Thule is een geweldige rugzak van een vertrouwd merk. Als je merkt dat je huidige reistas niet alles past wat je nodig hebt, dan is deze tas je antwoord. Het heeft een enorme capaciteit die zeker nog vele jaren meegaat.

Specs

  • Productnaam Crossover 32L-rugzak
  • Product Merk Thule
  • UPC 085854231374
  • Prijs $139.95
  • Gewicht 2,2 lbs.
  • Productafmetingen 12,4 x 12,2 x 18,5 inch.
  • Kleur Zwart
  • Capaciteit 32 liter
  • Kenmerken Gevoerd laptopvak met ritssluiting voor een 15" laptop en een tablet, waterafstotende stof
  • Garantie Beperkte levensduur
  • Laptop sleeve afmetingen 10.5” x 1.2” x 15”

Aanbevolen: