Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack Review: eenvoudig, maar toch functioneel

Inhoudsopgave:

Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack Review: eenvoudig, maar toch functioneel
Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack Review: eenvoudig, maar toch functioneel
Anonim

Bottom Line

De Solo Duane Hybrid Briefcase-rugzak biedt veel veelzijdigheid en comfort voor de prijs, hoewel het een beetje aan opslagcapaciteit ontbreekt.

Solo Duane hybride aktetas rugzak

Image
Image

We hebben de Solo Duane Hybrid Briefcase-rugzak gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Eén tastype is vaak niet genoeg voor het moderne leven. Soms kan een rugzak te zwaar worden en op andere dagen is een aktetas te omslachtig om te dragen. Gelukkig kan de Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack alle dingen die je nodig hebt en meer. Met drie verschillende reisvormen die allemaal even comfortabel zijn, is de tas de Transformer onder de aktetassen. Of je nu de afneembare schouderriem, het handvat van de koffer of borstriemen gebruikt die in een compartiment kunnen worden opgeborgen, de Solo Duane kan overal mee naartoe en alles doen. Dat gezegd hebbende, opslagruimte is een beetje aan de lage kant, maar gezien de betaalbare prijs vonden we het een gemakkelijk probleem om over het hoofd te zien.

Image
Image

Style and Design: Een zak vol trucs

De Solo Duane is een werkpaardentas die bedoeld is om de klus te klaren, en dat betekent niet dat je schoonheidswedstrijden moet winnen. Het is een zeer eenvoudige zwarte tas met een compacte behuizing die gemakkelijk in een bagagebak boven het hoofd, op de achterbank van de auto past of onder een tafel wordt gepropt.

De veelzijdigheid van Solo Duane is het grote verkoopargument. De mogelijkheid om gemakkelijk over te schakelen tussen een verwijderbare schoudertas in messenger-stijl, een aktetas met handvat of een opbergbare borstrugzak is een zegen. Wat we waarderen aan de Solo-aktetas is dat het de haken en riemen uit het zicht verbergt wanneer ze niet nodig zijn. De borstriemen kunnen in het achtercompartiment worden opgeborgen, terwijl de schouderriem volledig kan worden verwijderd.

De Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack is een veelzijdige tas die ideaal is voor bijna iedereen.

De veelzijdigheid komt met een compromis - er zijn gewoon niet veel echte opbergvakken. Er zijn twee middelgrote ritszakken aan de voorkant die geen enkele vorm van ritsen of verdere opslag hebben. Het laptopvak heeft ook niet veel extra's. De schuimvulling die dit compartiment bekleedt, is weliswaar volledig omsluitend, maar dun en wekt geen vertrouwen. Over het algemeen lijkt de Solo Duane de bescherming en vulling te missen die andere duurdere tassen wel hebben.

Image
Image

Comfort: gemakkelijk, luchtig

Sommige van de andere hybride tassen die we hebben bekeken, hadden duidelijke winnaars en verliezers met betrekking tot welke reismodus het meest comfortabel was. In het geval van de Solo Duane was geen van hen ongemakkelijk.

De Solo Duane is een werkpaardentas die bedoeld is om de klus te klaren, en dat betekent niet dat je schoonheidswedstrijden moet winnen.

In aktetasmodus heeft de bovenste aktetasriem een paar metalen gespen die een combinatie lijken van inklikbaar en gemagnetiseerd. Ze moeten worden geopend om volledig in het hoofdcompartiment te kunnen kijken. Vanwege het kleinere formaat van de Solo voelt de aktetasmodus nooit te vast of te zwaar aan. Evenzo zijn de gewatteerde borstriemen in rugzakmodus volledig verstelbaar en passen ze zelfs gemakkelijk over onze vrij brede schouders.

Onze favoriete modus, de messenger-riem, kan indien nodig volledig worden verwijderd. We vonden het gemakkelijk om de tas over onze schouder te dragen en in beweging te komen, en de sterke riem van nylon en polyester is duurzaam en lang genoeg zodat de tas niet aan je lichaam blijft plakken.

Bekijk onze gids voor de beste laptoprugzakken die je online kunt kopen.

Image
Image

Duurzaamheid: robuust aan de buitenkant

Na een week van ruw gebruik, vonden we de Solo Duane en zijn polyester buitenkant veerkrachtig en redelijk waterbestendig. Tijdens een bijzonder regenachtige week hield het water goed buiten. De schuimvulling die het laptopcompartiment omringt, is in dit opzicht een extra bonus. Vanwege de lage prijs maak ik me zorgen over de mogelijke goedkope prijs van sommige delen van de tas, zoals de stiksels op de handvatten, maar er zijn gedurende de week geen problemen ontstaan.

Prijs: best een koopje

De Solo Hybrid Briefcase klaart de klus voor een betaalbare prijs, komt uit op $ 54,99 (adviesprijs) en kost vaak minder op Amazon. Natuurlijk, het is niet de mooiste, meest stijlvolle tas ter wereld, maar het is een tas die aan bijna elke behoefte kan voldoen.

De veelzijdigheid van Solo Duane is het grote verkoopargument.

Concurrentie: een paar uitdagers

Van de zes tassen die we hebben beoordeeld, was de Solo Duane de enige drie-in-één tas, maar dat betekent niet dat hij geen concurrenten heeft. De Booq Cobra Squeeze-rugzak is een stijlvollere, compactere optie met meer interne vulling, maar het prijskaartje van bijna $ 200 is ontmoedigend.

Mancro's anti-diefstal laptoprugzak is net zo eenvoudig en prijsvriendelijk als de Duane, en hij wordt ook geleverd met een groot aantal vakken. Een bijkomend voordeel is dat de Mancro is geclassificeerd als milieuvriendelijk omdat hij is gemaakt van nylon en tegelijkertijd waterafstotend is.

De eBag Professional Slim-laptoprugzak is de dichtstbijzijnde hybride tas van de partij, in staat om van een boekentas met borstband naar een koffer met twee handvatten (een aan de bovenkant, een andere aan de zijkant) te gaan. Het eBag-aanbod heeft een vergelijkbare reisveelzijdigheid als de Solo Duane, in die zin dat het door het handvat van een rollende koffer kan worden geregen, maar de borstriemen zijn gewoon niet zo comfortabel.

Goedkoop en to the point

De Solo Duane Hybrid Briefcase Backpack is een veelzijdige tas die ideaal is voor bijna iedereen. Wat het aan stijl en functies mist, maakt het goed door op drie verschillende manieren te dragen, allemaal met comfort. Tel daar een extreem scherpe prijs bij op en je hebt een tas die je overal mee naartoe kunt nemen.

Specs

  • Productnaam Duane Hybride aktetasrugzak
  • Product Merk Solo
  • SKU UBN310-10
  • Prijs $54.99
  • Gewicht 2.1 lbs.
  • Productafmetingen 12 x 5 x 17 inch.
  • Kleur Zwart, Grijs, Indigo
  • Type materiaal Polyester
  • Verwijderbare bandjes Ja
  • Garantie Vijf jaar beperkte garantie

Aanbevolen: