Organize-It-All Multi-Device Laadstation Review: Solide Management

Inhoudsopgave:

Organize-It-All Multi-Device Laadstation Review: Solide Management
Organize-It-All Multi-Device Laadstation Review: Solide Management
Anonim

Bottom Line

Het Organiseer alles-oplaadstation voor meerdere apparaten is een beetje omvangrijk voor de meeste bureaus, maar het biedt een geweldige oplossing voor rommelige keukentafels, bijzettafels in de woonkamer en zelfs nachtkastjes.

Organiseer alles kardinaal oplaadstation voor meerdere apparaten

Image
Image

We hebben het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten gekocht, zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Er zijn twee soorten laadstations: USB-opladers met een plek om je elektronica te plaatsen, en opbergers met een plek om je lelijke opladers en kabels te verbergen. Het Organizer-It-All Multi-Device Laadstation v alt in de tweede categorie. Het bevat geen ingebouwde oplader, maar het heeft voldoende ruimte voor de opladers die je al hebt, planken om je telefoons en andere elektronica op te bergen, en zelfs een lade om andere rommel te temmen waarmee je te maken hebt.

We hebben onlangs het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten uitgepakt voor een aantal praktische tests in de echte wereld. We hebben gekeken hoe goed het past in echte ruimtes in huis en op kantoor, hoe goed het is in het vasthouden en ordenen van apparaten, en zelfs hoe goed het bestand is tegen dagelijks gebruik.

Image
Image

Design: functioneel ontwerp past bij verschillende decors

Het Organiseer-het-allemaal-laadstation voor meerdere apparaten heeft een zeer eenvoudig en onopvallend ontwerp. Het is niet flitsend en het ontwerp gaat meer over functionaliteit dan over esthetiek. Het is stevig opgebouwd uit een composiethoutproduct en heeft een eenvoudige matwitte afwerking. De kleur en het ontwerp zijn zeer geschikt om in verschillende interieurs te passen zonder op te vallen.

Aan de voorkant vind je een ruime lade, groot genoeg voor items zoals notitieblokken, pennen, nietmachines of iets anders dat je bij de hand wilt hebben. De achterkant van het apparaat verbergt een groot compartiment, verborgen achter een scharnierende deur die op zijn plaats wordt gehouden door magneten. Dit compartiment is ideaal om je USB-opladers in op te bergen, of zelfs een fatsoenlijk formaat universele USB-oplader als je die hebt.

De kleur en het ontwerp zijn zeer geschikt om in verschillende interieurs te passen zonder op te vallen.

Voor het opbergen van apparaten heeft het twee planken, met vier gaten tussen de planken. De gaten komen uit in het verborgen compartiment aan de achterkant en ze zijn ontworpen om toegang te bieden tot USB-oplaadkabels. Het is een elegante genoeg oplossing voor het probleem van rommelige oplaadkabels en -draden.

Het is belangrijk op te merken dat dit laadstation groot is. Het is echt niet ontworpen voor gebruik op bureaus, omdat het gewoon te veel ruimte in beslag neemt. Als je ruimte hebt, is dat prima, en het werkt net zo goed op een bureau als waar dan ook, maar het past qua formaat veel beter op een aanrecht. Het past ook goed op een nachtkastje, hoewel er waarschijnlijk geen ruimte meer over is voor iets anders.

Configuratieproces: klaar om uit de doos te gaan

Doe je inbussleutels weg. Het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten is een solide klein meubelstuk en wordt volledig gemonteerd geleverd. Haal hem uit de doos, zet hem op je aanrecht of nachtkastje en hij is klaar voor gebruik.

De enige echte opstelling om over te spreken, is dat je je opladers in het achterste compartiment plaatst en de oplaadkabels door de gaten aan de voorkant van het apparaat ha alt. Dit proces kost helemaal geen tijd, hoewel uw ervaring zal variëren afhankelijk van de specifieke opstelling van kabels en opladers waarmee u werkt.

Image
Image

Gebruiksgemak: Moeiteloze organisatie en minder rommel

Het Organiseer alles-oplaadstation voor meerdere apparaten is eenvoudig van ontwerp, dus er zijn geen echte complicaties bij het gebruik ervan. De algemene gang van zaken is het pakken van de juiste oplaadkabel, het aansluiten van een apparaat en vervolgens het apparaat op een van de planken plaatsen.

Het enige echte gebruiksgemak is dat dit apparaat, in tegenstelling tot veel laadstations en docks, twee platte planken heeft in plaats van verticale sleuven. Dat maakt het moeilijk om je apparaat zo op te hangen dat het scherm zichtbaar is als je het laadstation aan een bureau gebruikt. Als je het op een andere locatie gebruikt, zoals een aanrecht, is dat geen probleem.

Het andere probleem waar sommige gebruikers tegenaan zullen lopen, is dat de gleuf die bedoeld is om de netsnoeren van de oplader aan de achterkant van het apparaat op te nemen, een beetje dun is. Dat kan het moeilijk maken om al de netsnoeren van uw oplader netjes in de sleuf te krijgen. Als u een compacte USB-oplader achter in dit apparaat kunt plaatsen, lost dat probleem zichzelf op.

Constructie: gebouwd om lang mee te gaan

Het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten is niet van massief hout, maar van massief hout. Volgens de sticker op de achterkant is hij gemaakt van composiethout. Het is misschien geen meubilair van erfstukkwaliteit, maar het is zeker gebouwd om lang mee te gaan.

De grootte van dit apparaat en de stevigheid van de constructie zijn opmerkelijk gezien de prijs die je beta alt

Het enige probleem met de constructie is dat de lade geen geleiders of geleiders heeft. Het zit gewoon in de opening met een aanzienlijke hoeveelheid spel aan elke kant.

Oplaadsnelheid: zelf meenemen

Sommige laadstations en docks hebben een ingebouwde oplader en andere niet. Deze niet. Wat het wel heeft, is een enorm compartiment aan de achterkant, afgesloten door een scharnierende deur die op zijn plaats wordt gehouden door magneten. In dit compartiment kun je je eigen opladers of de universele USB-oplader van je keuze verbergen en de wirwar van draden wegwerken waar je normaal gesproken mee te maken hebt.

Image
Image

Oplaadcapaciteit: geen oplader inbegrepen

Omdat het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten geen ingebouwde oplader heeft, is er geen limiet voor het aantal apparaten dat het kan opladen. Het heeft vier gaten voor oplaadkabels, maar je kunt gemakkelijk twee of drie USB-kabels door elk gat voeren met ruimte over.

In termen van hoeveel apparaten je tegelijk in het laadstation kunt plaatsen, is er voldoende ruimte voor twee of drie telefoons op elkaar bovenste en onderste planken, afhankelijk van de grootte van de telefoon. Het mixen van kleinere apparaten, zoals draagbare USB-laders en koptelefoons, verhoogt de capaciteit, terwijl grote tablets tegen de zijkant van het station moeten worden geleund of al het beschikbare onroerend goed moeten innemen.

Wat je met dit oplaadstation krijgt, is een aantrekkelijk ontworpen meubelstuk dat er niet uitziet als een doorn in het oog op je aanrecht of nachtkastje.

Bottom Line

Voor $ 51,99 is het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten min of meer in lijn met andere laadstations waarvoor u uw eigen USB-opladers moet leveren. De grootte van dit apparaat en de stevigheid van de constructie zijn opmerkelijk gezien de prijs die u beta alt. Het wordt meestal verkocht in het bereik van $ 30 tot $ 50, en het is een geweldige deal aan de onderkant.

Concurrentie: moeilijk te verslaan in termen van extra opslagruimte, maar je moet je eigen oplader gebruiken

Als meubelstuk steekt het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten met kop en schouders uit boven de concurrentie. Je kunt laadstations vinden met extra opbergruimtes en laden, maar het zou moeilijk zijn om er nog een te vinden met zo'n grote lade.

De vergelijkbare geprijsde EasyAcc Multi-Device Organizer heeft een lade voor extra opslag, maar hij is veel, veel kleiner. U kunt veel meer kwijt in de lade die in dit apparaat is ingebouwd, hoewel het EasyAcc-dock een speciale lade bevat voor zaken als pennen en verticale standaards voor grotere elektronica zoals tablets en laptops.

Waar het Organizer-It-All-oplaadstation voor meerdere apparaten alles uit elkaar ha alt, is het feit dat je voor deze prijs oplaadstations kunt vinden die geen aparte USB-oplader nodig hebben. Het Simicore USB-laadstation heeft bijvoorbeeld vier ingebouwde USB-oplaadpoorten en bevat zelfs USB-kabels.

Een andere, iets duurdere concurrent, het SIIG Smart Charging Station, heeft 10 USB-poorten, een antislip-deck voor dingen zoals smartwatches en heeft sleuven die alles kunnen bevatten, van telefoons tot kleine laptops.

Een mooi meubel dat lang meegaat

Het Organizer-It-All-laadstation voor meerdere apparaten bevat geen ingebouwde oplader. Je kunt het gebruiken met de afzonderlijke opladers die bij je apparaten zijn geleverd of een aparte USB-oplader kopen om ermee te gebruiken. Wat je met dit oplaadstation krijgt, is een aantrekkelijk ontworpen meubelstuk dat er niet uitziet als een doorn in het oog op je aanrecht of nachtkastje. Als het eruit ziet als iets dat in je interieur zou passen, en je vindt het niet erg om je eigen stroom te leveren, dan is dit een aankoop waar je niet teleurgesteld over zult zijn.

Specs

  • Productnaam Cardinal oplaadstation voor meerdere apparaten
  • Product Merk Organiseer-Het-Alles
  • MPN 30121W-1
  • Prijs $51.99
  • Gewicht 8,4 lbs.
  • Productafmetingen 12 x 6 x 12 inch.
  • Materiaal Hout

Aanbevolen: