TaoTronics TT-DL16 LED-lamprecensie: modern en stijlvol

Inhoudsopgave:

TaoTronics TT-DL16 LED-lamprecensie: modern en stijlvol
TaoTronics TT-DL16 LED-lamprecensie: modern en stijlvol
Anonim

Bottom Line

Er hangt een flink prijskaartje aan, maar het moderne glazen paneelontwerp, de superieure reeks kleuropties, functies en armbewegingen van de TT-DL16 maken het een indrukwekkende keuze voor hoogwaardige LED-bureaulampen.

TaoTronics TT-DL16 LED-bureaulamp

Image
Image

We hebben de TaoTronics TT-DL16 LED-lamp gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als u meer dan $ 60 beta alt voor een LED-bureaulamp, moet u op zoek zijn naar een modern, flexibel ontwerp met een aantal handige functies. De TT-DL16 LED-lamp van TaoTronics maakte in alle opzichten indruk op ons, met zijn glazen touchscreen-paneel en indrukwekkend bewegingsbereik. Welkome toevoegingen omvatten zowel een geheugen- als een favoriete functie en een nachtlampje, wat allemaal samen een indrukwekkend high-end pakket vormt.

Image
Image

Ontwerp: Prachtig modern en duurzaam

De rechthoekige lampvoet meet 5,31 bij 7,44 bij 0,94 inch (HWD). Het voorste derde deel van de basis heeft een aantrekkelijk glazen blad met zes aanraakknoppen die zacht oplichtten wanneer de lamp aan was. Indien uitgeschakeld maar aangesloten op de stroom, brandt alleen het aan/uit-lampje. Er is ook een schuifregelaar voor helderheid op het glazen paneel, die zes verschillende helderheidsniveaus biedt door zachtjes met een vinger te schuiven of door op een van de pictogrammen aan het uiteinde te tikken om onmiddellijk over te schakelen van maximale zwakte of helderheid.

Door de favorietenknop op het aanraakscherm ingedrukt te houden, slaat de lamp de exacte kleur en het helderheidsniveau op.

Het glazen paneel heeft ook twee knoppen om door de vijf verschillende kleurtemperatuurmodi te bladeren, waarbij het pictogram handig knippert als het niet warmer of koeler kan. De timerfunctie is een standaard slaapmodus van een uur, terwijl we met de favorietenknop een exact kleur- en helderheidsniveau kunnen opslaan. Dat komt bovenop dat de TT-DL16 altijd de laatste instelling onthoudt.

Ten slotte is er een nachtlampje-knop om het licht snel uit te schakelen en het nachtlampje aan de zijkant van het LED-paneel in te schakelen - een zeer gastvrije functie die perfect is bij het maken van een nachtelijke badkamertrip. Dat gezegd hebbende, hoezeer we ook genoten van het uiterlijk en het gevoel van het glazen paneel, het neemt vrij gemakkelijk stof en haar op.

Image
Image

Configuratieproces: zwaar maar opvouwbaar

De TT-DL16 wordt gemonteerd en opgevouwen in een zware doos geleverd, inclusief het netsnoer en de antistatische doek als enige accessoires. De dikke roestvrijstalen armen kunnen zich uitstrekken tot een schuine verticale hoogte van 28 inch. De bovenarm kan tot 90 graden draaien, inclusief netjes naar binnen gevouwen, terwijl het LED-paneel gemakkelijk 90 graden kan draaien, zowel naar links als naar rechts.

Het roestvrijstalen ontwerp past comfortabel bij de meeste esthetiek en we werden verliefd op het touchscreen van het glazen paneel.

De onderarm is echter lang niet zo eenvoudig te bedienen. Zelfs met de relatief zware basis moesten we een stevige hand op de basis plaatsen en een aanzienlijke hoeveelheid druk uitoefenen om de onderarm zowel verticaal (90 graden naar voren en 54 graden naar achteren) als horizontaal (90 graden naar links en rechts) te draaien. Dit is geen zwenkarmlamp die constant in beweging is. Je zou de perfecte hoek willen vinden en deze daar laten terwijl je af en toe aanpassingen maakt aan de lampkop.

Image
Image

Kleurtemperatuur/Helderheid: Indrukwekkende reeks kleuren en helderheidsniveaus

Met 12 watt en een kleurweergave-index (CRI) van meer dan 80, is de TaoTronics TT-DL16 een van de krachtigere LED-lampen die we hebben getest, in staat tot kleurtemperaturen tot 6500K, waardoor een fluorescerende als een veld van puur wit. Het totale kleurtemperatuurbereik omvat vijf niveaus, van ongeveer 6000-6500K tot een amberkleurige 2700-3000K. En in tegenstelling tot veel bureaulampen heeft de TT-DL16 twee knoppen om door kleuren te bladeren, waardoor het een beetje makkelijker wordt om de gewenste temperatuur te vinden. Wanneer de maximale temperatuur aan een van beide extremen is bereikt, knippert de knop handig.

De TT-DL16 is ook in staat tot een indrukwekkende zes helderheidsniveaus, eenvoudig dimbaar via de schuifregelaar op het touchscreen van het glazen paneel. Het kan ook snel van maximale zwakte naar maximale helderheid gaan met een druk op een knop, en knoppen op elke stap bevatten voor het geval het indrukken van een knop gemakkelijker is dan met uw vinger te schuiven. Het is een aantrekkelijk ontwerp dat goed werkt.

We waren ook grote fans van het nachtlampje, dat zich aan de achterkant van de lampkop bevindt. Als u op de knop voor het nachtlampje op het aanraakscherm tikt, wordt het LED-lampje onmiddellijk uitgeschakeld en wordt het veel zachtere nachtlampje ingeschakeld.

Image
Image

Smart Light-opties: veel extra functies

De meeste moderne bureaulampen hebben geheugenfuncties die de laatste instellingen onthouden voordat de lamp werd uitgeschakeld, en de TT-DL16 is niet anders. Het gaat echter een stap verder en bevat een favoriete functie. Door de favorietenknop op het aanraakscherm ingedrukt te houden, slaat de lamp de exacte kleur en helderheid op. Als u op de favorietenknop tikt, worden die instellingen hersteld.

Timers of slaapstanden worden ook standaard in bureaulampen, maar het extra voordeel van het nachtlampje maakt het veel nuttiger.

Zowel het hoofdlicht als het nachtlampje kunnen de timerfunctie gebruiken, waardoor de lamp binnen 60 minuten uitgaat. Timers of slaapstanden worden ook standaard in bureaulampen, maar het extra voordeel van het nachtlampje maakt het veel nuttiger.

Ten slotte heeft de TT-DL16 een enkele 5V/2A-oplaadpoort, zodat u gemakkelijk uw telefoon of andere apparaten kunt opladen. Het is een groot voordeel dat je niet hoeft te kiezen tussen het netsnoer van de lamp en het aansluiten van een ander apparaat.

Image
Image

Bottom Line

Voor $ 70 is de TaoTronics TT-DL16 een van de duurdere LED-bureaulampen die je kunt kopen. Toch vinden we het de prijs waard. Het glazen touchscreen paneel ziet er geweldig uit en voelt goed aan. Vijf temperaturen en zes helderheidsniveaus, plus een geheugen- en favorietenfunctie, zorgen ervoor dat je genoeg verlichtingsmogelijkheden hebt. De rotatieconfiguraties van de bovenarm en de lampkop zijn meer dan bevredigend en we vonden het geweldig om een omgevingslichtoptie en een USB-poort te hebben.

Taotronics TT-DL16 vs. Lampat LED-lamp

Je kunt veel van de functies van de TT-DL16 vinden in goedkopere lampen voor de helft van de kosten, waaronder een USB-poort en een volledige reeks kleurtemperatuur en helderheid, zoals de Lampat LED-lamp. Voor de prijs van TaoTronics gaat het minder om de verlichting en meer om het fysieke ontwerp, waar de stalen behuizing, flexibele armen en lampkop en het glazen paneel opperste schitteren.

Stijlvol, duur en de prijs zeker waard

De TaoTronics TT-DL16 is een zware, duur ogende en aanvoelende LED-bureaulamp, en dat is precies wat we verwachten voor de prijs. Het roestvrijstalen ontwerp past comfortabel bij de meeste esthetiek en we werden verliefd op het touchscreen met glazen paneel. Het voldoet volledig aan al onze verwachtingen voor kleurmodus, helderheidsniveaus en helderheid en wordt gemakkelijk een van onze favoriete LED-bureaulampen.

Specs

  • Productnaam TT-DL16 LED-bureaulamp
  • Productmerk TaoTronics
  • MPN TT-DL16
  • Prijs $69,99
  • Gewicht 4.43 lbs.
  • Productafmetingen 17,2 x 18,94 x 5,28 inch.
  • Levensduur niet vermeld
  • Kleurtemperatuur 2700K - 6500K
  • Poorten USB DC 5V/2A
  • Ingangen/uitgangen AC 100-240v / DC 12V ~ 1A
  • Garantie 12 maanden

Aanbevolen: