PetSafe He althy Pet Automatic Feeder Review: eenvoudige gewichtsbeheersing

Inhoudsopgave:

PetSafe He althy Pet Automatic Feeder Review: eenvoudige gewichtsbeheersing
PetSafe He althy Pet Automatic Feeder Review: eenvoudige gewichtsbeheersing
Anonim

Bottom Line

De PetSafe He althy Pet Simply Feed is de meest veelzijdige voerautomaat op de markt met programmeeropties waardoor hij voor huisdieren van elke grootte kan worden gebruikt.

PetSafe He althy Pet voerautomaat

Image
Image

We hebben PetSafe's He althy Pet Automatic Feeder gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De PetSafe He althy Pet Simply Feed is een automatische voerbak voor huisdieren met programmeeropties om aan de behoeften van elke huisdiereigenaar te voldoen. Het ontwerp is huisdierbestendig en werkt met de meeste soorten en maten huisdiervoer, en de batterijen gaan ongeveer een jaar mee. De hoge prijs is misschien niet de moeite waard als je gewoon een kleine kat of hond volgens een schema moet voeren, maar als je de programmeeropties nodig hebt om het gewicht van je huisdier te beheersen of hoe snel ze eten, biedt deze voerbak meer dan alle andere.

Image
Image

Ontwerp: een functionele maar niet esthetisch verantwoorde voerbak voor huisdieren

Met een voetafdruk van 19 bij 9 inch neemt de PetSafe He althy Pet evenveel ruimte in beslag als een gemiddeld koffiezetapparaat. Of je je huisdier nu op een aanrecht, in een hoek of verborgen onder een tafel wilt voeren, de machine is klein genoeg om uit de weg te blijven. Het schuifvergrendelingsdeksel is gemaakt van donker, doorschijnend plastic, zodat het resterende voedsel zichtbaar is zonder dat u de feeder hoeft te openen. We hadden geen probleem om de machine te demonteren voor reiniging. De transportband moet worden schoongemaakt met een tandenborstel, maar alle verwijderbare onderdelen zoals het deksel, de trechter, de kom en de plastic komhouder zijn vaatwasmachinebestendig van de bovenste plank.

De voerbak wordt geleverd met een verwijderbare roestvrijstalen kom die in de plastic komhouder past om hem op zijn plaats te houden. Plastic kommen kunnen allergiegerelateerde acne bij huisdieren veroorzaken, dus roestvrij staal is een doordachte overweging.

Voor mensen die de machine liever in het stopcontact steken, is een stroomadapter beschikbaar voor minder dan $ 15.

De meeste voerbakken voor huisdieren die we hebben getest, werkten met de machine, maar bepaalde voerbakken voor langzaam voer waren te ver van de stortkoker verwijderd om er voedsel in te laten landen. De stortkoker is ook niet in staat om twee aparte kommen te vullen, iets wat mensen met meerdere katten misschien onwenselijk vinden. Gelukkig is deze voerbak voor huisdieren zo populair dat mensen aftermarket-monteurs hebben gemaakt waardoor deze met twee of drie huisdieren kan worden gebruikt.

Power: Kies tussen batterijen of een voedingsadapter

Vier D-cell batterijen zullen de machine ongeveer een jaar van stroom voorzien. Een indicator voor de levensduur van de batterij op het LCD-scherm biedt gemoedsrust aan gebruikers die zich misschien zorgen maken dat de batterijen leeg raken terwijl ze weg zijn. Voor mensen die de machine liever aansluiten, is een voedingsadapter beschikbaar voor minder dan $ 15. We vonden het gemak van het verplaatsen van de machine zonder de installatiestappen te herhalen de voorkeur genieten. Als u ervoor kiest om een voedingsadapter aan te schaffen, moeten batterijen nog steeds worden gebruikt als back-upstroom tijdens reizen in geval van een storing.

Image
Image

Setup-proces: een uitgeklede interface die verwarrend is om te gebruiken

Binnen de bovenkant van de doos bevindt zich een handige tabel met uitleg over de vijf knoppen en meerdere voedingsmodi. De eerste keer dat de machine wordt ingeschakeld, wordt een instellingsproces gestart dat zelfs met behulp van de kaart niet intuïtief is. Na het instellen van de klok op twaalf of vierentwintig uur en het invoeren van de tijd, kunnen gebruikers kiezen uit twee vooraf ingestelde ma altijdopties.

De vooraf ingestelde Hond-optie geeft twee porties van 2 kopjes per dag af, een hoeveelheid voedsel die geschikt is voor een hond van meer dan 80 pond, ondanks de suggestie van het bedrijf dat de voerbak alleen geschikt is voor middelgrote honden of kleiner. De Cat-optie is redelijker en voert een halve kop per dag. De meeste gebruikers zullen waarschijnlijk een aangepaste instelling moeten maken. We moesten verschillende keren naar de handleiding verwijzen en vonden het verwarrend om het menu te verlaten. Nadat de feeder is geprogrammeerd, kan de knopinterface worden vergrendeld om te voorkomen dat huisdieren of kinderen per ongeluk de instellingen wijzigen.

Prestaties: een transportbandontwerp dat nooit vastloopt

Voedsel wordt door een klapdeur boven aan een transportband gedropt. De transportband gaat helemaal naar de bodem van de hopper, zodat de feeder bijna al het voedsel zal gebruiken voordat het opnieuw moet worden bijgevuld. We hebben de PetSafe He althy Pet Simply Feed voor honderden ma altijden getest en hebben nog nooit een storing gehad met hondenvoer of kattenvoer.

Image
Image

Pet-Proof: in staat om bijna alle huisdieren buiten te houden

Iedereen met een automatische voerbak voor huisdieren weet dat hun kat zal profiteren van elke ontwerpfout waardoor ze zichzelf kunnen voeden. Aanhoudende katten kunnen in de machine omhoog reiken en de transportband verplaatsen om voedsel vrij te geven. Degenen die de transportband niet kunnen bereiken, kunnen nog steeds met hun poten tegen de plastic richel in de machine schrapen. We ondervonden dit probleem niet tijdens het testen, zelfs niet met een kat die elke centimeter van de machine verkende. We raden deze voerbak aan als huisdierveilig, maar raden toezicht aan totdat je weet of je huisdier gaat proberen om erin in te breken.

We hebben de PetSafe He althy Pet Simply Feed voor honderden ma altijden getest en hebben nog nooit een storing gehad met hondenvoer of kattenvoer.

Geluid: Lawaai bij het uitdelen van voedsel

Er zijn enkele automatische feeders op de markt waarmee u een bericht kunt opnemen om uw huisdieren tijdens de ma altijd te bellen, maar de PetSafe He althy Pet Simply Feed is zo luid dat een huisdier het op geen enkele manier zou kunnen horen eten afgeven. We hebben elke portie getimed op 3,75 seconden. We hadden geen klachten over de geluidstest met een kat die slechts twee keer per dag een portie van die grootte eet, maar als de machine zou worden gebruikt om een volle kop te schenken, zou hij dertig seconden continu geluid maken. Dit is niet genoeg om ons ervan te weerhouden de feeder aan te bevelen, maar het kan een rol spelen bij de beslissing over waar de machine wordt bewaard.

Image
Image

Bottom Line

De PetSafe He althy Pet heeft het grootste voedselopslagcompartiment van alle voerautomaten op de markt. We konden een kleine kat vier maanden voeren zonder bij te vullen, en het luchtdichte deksel zorgde ervoor dat het voer vers bleef. Een middelgrote hond zou bijna twee weken uit de volle trechter moeten kunnen eten.

Kenmerken: Meer opties dan goedkopere feeders

Kenmerken zijn waar de PetSafe He althy Pet zich onderscheidt van de concurrentie. In de Slow Feed-modus kunnen ma altijden om de vijftien minuten in porties van 1/8 kopje worden verstrekt, wat helpt voorkomen dat huisdieren te snel eten en ziek worden. Hoewel dit nuttig is voor de meeste huisdieren, ontdekten we dat het niet nuttig was voor kleine katten wiens ma altijden misschien niet veel groter zijn dan een enkele portie.

Onmiddellijke voeding stelt de gebruiker in staat om de volgende ma altijd onmiddellijk af te geven, perfect voor wanneer u thuiskomt bij hongerige huisdieren. Pause Feed stopt de voedseluitgifte totdat de gebruiker de pauze van de machine hervat, maar de geplande instellingen blijven behouden. U kunt stoppen met voeren terwijl uw huisdier in een kennel zit, met u reist of vast voor de operatie en daarna eenvoudig uw routine hervatten.

Image
Image

Prijs: Duurder dan de meeste op de markt

Deze automatische feeder is een van de duurdere op de markt, variërend van $ 120 tot $ 140 (adviesprijs). Als u een voerbak voor huisdieren wilt die u veel controle geeft over de hoeveelheden, tijden en snelheden van het voeren, is de PetSafe He althy Pet de prijs waard. Als u alleen een voerbak voor huisdieren nodig heeft die voer op de juiste tijden verstrekt, kunt u met andere opties een aanzienlijk bedrag besparen.

Met een batterijlevensduur van een jaar en een optionele voedingsadapter heeft deze feeder alles wat je maar wilt, zolang je maar bereid bent ervoor te betalen.

Concurrentie: de beste functionaliteit en capaciteit, maar geen app-ondersteuning

De PetSafe He althy Pet Simply Feed is een unieke voerbak voor zijn prijs, dus er zijn weinig directe vergelijkingen. Voor ongeveer $ 190 is de PetSafe Smart Feed Automatic Dog and Cat Feeder geschikt voor wifi met een app voor iPhone en Android, waarmee de gebruiker het eten van zijn huisdier kan volgen. Dit niveau van connectiviteit geeft sommigen gemoedsrust, maar voor de meeste gebruikers is het onwaarschijnlijk dat de substantiële prijsverhoging ten opzichte van het basismodel de moeite waard is.

Goedkopere alternatieven in het bereik van $ 70-90 zijn de PetSafe Six Meal Automatic Feeder, die vaker moet worden bijgevuld en niet compatibel is met een voedingsadapter. De Arf Pets Automatic Feeder heeft een meegeleverde voedingsadapter, een indrukwekkende capaciteit van 18 kopjes en heeft een aantrekkelijker en strakker ontwerp.

Goed voor gewichtsbeheersing van huisdieren en vakanties

De PetSafe He althy Pet Simply Feed is een voerbak voor huisdieren die we ten zeerste aanbevelen aan iedereen die voorzichtig moet zijn met de hoeveelheden en tijden waarop ze hun huisdieren voeren. Deze voerautomaat heeft de grootste capaciteit van alle automatische voerautomaten op de markt, dus voor kleine of middelgrote huisdieren kan een enkele vulling weken of zelfs maanden duren. Met een batterijlevensduur van een jaar en optionele voedingsadapter heeft hij alles wat je maar wilt, zolang je maar bereid bent ervoor te betalen.

Specs

  • Productnaam He althy Pet Automatic Feeder
  • Productmerk PetSafe
  • SKU PFD00-14574
  • Prijs $139.99
  • Gewicht 4.61 lbs.
  • Productafmetingen 19 x 9 x 12,5 inch.
  • Capaciteit 24 kopjes
  • Batterijen Vier D-cell batterijen (niet inbegrepen)
  • Batterijlevensduur Een jaar
  • Voedingsadapter (optioneel, niet inbegrepen)
  • Materiaal BPA-vrij plastic en roestvrij staal
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: