Arf Pets Automatic Pet Feeder: probleemloos voeren

Inhoudsopgave:

Arf Pets Automatic Pet Feeder: probleemloos voeren
Arf Pets Automatic Pet Feeder: probleemloos voeren
Anonim

Bottom Line

De Arf Pets Automatic Pet Feeder heeft een intuïtief ontwerp en een grote capaciteit die uw leven gemakkelijker maken vanaf het moment dat u hem aansluit.

Arf Pets Pets Automatische voerautomaat

Image
Image

We hebben de Arf Pets Automatic Pet Feeder gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het kan moeilijk zijn om voor je huisdier te zorgen terwijl je lange werkdagen en een druk sociaal leven combineert. Automatische katten- en hondenvoeders kunnen een deel van die stress verlichten, zodat u uw tijd kunt besteden aan het liefhebben van uw huisdier, wetende dat aan hun meest elementaire behoeften wordt voldaan. De Arf Pets automatische voerbak voor huisdieren is een aantrekkelijk ogende voerbak voor huisdieren die uw leven direct uit de doos vereenvoudigt. Het omvat een stijlvol ontwerp, een grote capaciteit en enkele doordachte overwegingen, zoals een oplichtende klok. We hebben de voerbak met onze huisdieren getest om te zien of deze functies de prijs waard zijn ten opzichte van andere voerbakken voor huisdieren.

Image
Image

Bottom Line

De Arf Pets automatische voerbak voor huisdieren is strak en aantrekkelijk voor wat betreft voerbakken voor huisdieren, met een satijnwitte plastic behuizing die geen vlekken of stof vertoont. Het deksel is doorzichtig met een magnetisch slot om huisdieren uit de 18-kops voederbak te houden, een blauw verlicht display en knoppen die reageren op een lichte aanraking. Met een kleine voetafdruk van 11,8 bij 9,7 inch hadden we geen probleem om een plek te vinden om deze feeder uit de weg te stoppen.

Power: Inclusief een voedingsadapter en kan batterijen gebruiken

Het hele idee van een automatische voerbak voor huisdieren is gemak en gemoedsrust. U kunt uw Arf Pets Automatic Pet Feeder onmiddellijk gebruiken door de gelijkstroomkabel in het stopcontact te steken. Als u een back-up van de batterij wilt, wat een goed idee is voordat u de stad uitgaat, dan kunt u drie D-cell batterijen toevoegen wanneer het u uitkomt.

Configuratieproces: zo intuïtief dat u geen handleiding nodig heeft

De Arf Pets automatische voerbak voor huisdieren had niet eenvoudiger in te stellen kunnen zijn. Hij wordt geleverd met een netsnoer, zodat je de machine direct uit de doos kunt gebruiken. Nadat u de stekker in het stopcontact hebt gestoken en de aan / uit-knop eronder in de "AAN" -positie hebt gedraaid, gebruikt u de instelknop en de pijlen om de tijd te selecteren. Ze reageren op een lichte aanraking en piepen als je ze gebruikt.

Na het instellen van de tijd kunt u de ma altijdtijden en porties instellen. Een portie is 1/8 van een kopje. De machine wordt automatisch geleverd met drie ma altijden, maar deze kunnen eenvoudig worden verwijderd door de portie op nul te zetten.

De hopper kan wekenlang voedsel bevatten voor een klein huisdier, en zelfs meerdere voedingen voor grotere huisdieren.

Als je dat allemaal hebt ingesteld, wil je misschien een oproep opnemen om tijdens de ma altijd voor je huisdier te spelen. Houd gewoon de opnameknop ingedrukt. Een rood lampje geeft aan dat er wordt opgenomen. Laat het los als u klaar bent en luister naar het bericht door op Afspelen te drukken. Zelfs met zoveel ma altijden en instellingen als we gebruikten, hoefden we helemaal geen handleiding te raadplegen.

Image
Image

Prestaties: Betrouwbaar met klein voedsel, maar worstelt met groter voedsel

Aan de onderkant van de 18-kops feeder bevindt zich een roterende carrousel waarmee 1/8 van een kopje in elke kamer kan. Per ma altijd kunnen maximaal tien van deze porties worden gegeven. Dit, in combinatie met de grote capaciteit, maakt het een goede keuze voor kleine en middelgrote huisdieren. We hebben het getest met voer voor een kleine kat en voor een grote hond, en terwijl de voerbak het volhield met het kattenvoer, worstelde hij echt met de hondenvoerpellets die 2,5 cm breed waren.

Toen het erin slaagde ze te doseren, had de machine hoorbaar moeite om te draaien. Als u de carrousel dwingt te draaien, zelfs als er grote stukken voedsel in de weg zitten, kan de motor iets sneller verslijten, en we denken al dat de motor een beetje worstelde onder het gewicht van het voer voor huisdieren.

Hoewel we niet veel vertrouwen hebben in de Arf Pets Automatic Pet Feeder met voer voor grote huisdieren, is het nog steeds een geweldige keuze voor katten in deze prijsklasse.

Bottom Line

Een van de belangrijkste kenmerken van elke voerbak voor huisdieren is dat hongerige huisdieren er niet in kunnen komen. Als u wilt dat uw huisdieren constant toegang hebben tot voedsel, kunt u veel geld besparen door een zwaartekrachtvoeder te kopen. Helaas zijn de Arf Pets Automatic Pet Feeders op dat vlak niet helemaal betrouwbaar. We hadden een probleem met een hardnekkige kat die in de voerbak reikte en de carrousel net genoeg draaide om wat extra voer te laten vallen. Dit kan gevaarlijk zijn voor kattenpoten, dus huisdieren moeten onder toezicht staan en ontmoedigd worden om in de machine in te breken, zodat ze deze gewoonte niet ontwikkelen.

Stemkwaliteit: onduidelijk, maar luid genoeg

De Arf Pets Automatic Pet Feeder wordt geleverd met een vooraf opgenomen bericht, maar we konden nooit achterhalen wat het zei, zelfs niet nadat we er meerdere keren naar hadden geluisterd. Dit maakte ons zorgen over de audiokwaliteit, maar onze eigen boodschap was duidelijk genoeg. Alleen bij het gebruik van een heel zachte, hoge stem, zoals we instinctief doen met onze huisdieren, hadden we problemen met de kwaliteit. Het is niet geweldig, maar er was geen twijfel over wat we zeiden. De dieren zullen het geluid associëren met eten, dus duidelijkheid is niet van primair belang. Huisdieren met een normaal gehoor zouden geen probleem moeten hebben om de machine te horen. Het was luid genoeg om ons uit de volgende kamer te wekken en onze kat over het bed te laten rennen.

Image
Image

Geluid: grote porties maken een luidruchtig voerproces

Een van de grootste klachten die we hadden bij het testen van de Arf Pets Feeder was het geluid. Voedsel wordt verstrekt in kleine porties van 1/8 kopjes, dus het kan 15 tot 20 seconden duren om een vol kopje af te geven, afhankelijk van hoeveel moeite het heeft met uw eten. Als je niet thuis bent, heb je daar geen last van. We gebruikten het met een kleine kat die slechts één portie van 1/8 kopje nodig had voor gewichtsbeheersing, maar als we het gebruikten om een groter huisdier te voeren, zou het vervelend zijn geweest om te luisteren naar de worsteling om groot voedsel voor meerdere porties af te geven.

Een van de grootste klachten die we hadden bij het testen van de Arf Pets Feeder was het geluid.

Bottom Line

De Arf Pets Feeder heeft een redelijk grote capaciteit, groter dan de meeste andere in zijn prijsklasse. De hopper kan wekenlang voedsel bevatten voor een klein huisdier, en zelfs meerdere voedingen voor grotere huisdieren. We houden niet van deze feeder voor grote huisdieren zoals we eerder vermeldden; het carrouselontwerp aan de onderkant kan groot voedsel niet goed aan. Maar als je een huisdier hebt dat kleinvoer eet, kun je even tussen het vullen door.

Prijs: Iets duurder met de voicerecorder

Voor $ 90- $ 100 ($ 89,99 MSRP) is deze feeder goed geprijsd gezien zijn capaciteit en de leuke toevoeging van een voicerecorder. Het is een goede keuze voor kleine huisdieren voor deze prijs, maar gezien de onbetrouwbaarheid van deze voerbak voor grote huisdieren, denken we dat een duurdere voerbak een betere keuze is.

Arf Pets automatische voerbak voor huisdieren vs. PetSafe Six Meal Feeder

De PetSafe Six Meal Feeder is een sterke concurrent in deze prijsklasse. Voor huisdieren die grote porties voer nodig hebben, of wiens voer uit grote korrels bestaat, raden we in plaats daarvan zeker de PetSafe feeder aan. Als een spraakrecorder een must voor je is, of als je wekenlang zonder bijvullen wilt zonder de bank te verslaan, is de Arf Pets Automatic Pet Feeder nog steeds een goede keuze.

Een goede keuze voor kleine huisdieren

Hoewel we niet veel vertrouwen hebben in de Arf Pets Automatic Pet Feeder met groot voer voor huisdieren, is het nog steeds een geweldige keuze voor katten in deze prijsklasse. Met een trechter met grote capaciteit en de batterijback-up, is het een voerbak voor huisdieren die gemoedsrust belooft wanneer u uw huisdier alleen laat.

Specs

  • Productnaam Automatische voerautomaat voor huisdieren
  • Product Merk Arf Pets
  • MPN APAFNEW2
  • Prijs $89.90
  • Gewicht 4.63 lbs.
  • Productafmetingen 9,65 x 9,5 x 15 inch.
  • Capaciteit Zes kopjes
  • Batterijen Drie D-cell batterijen (niet inbegrepen)
  • Batterijlevensduur 2000 werkuren
  • Materiaal Kunststof
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: