Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 Review: duurzaamheid en waarde

Inhoudsopgave:

Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 Review: duurzaamheid en waarde
Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 Review: duurzaamheid en waarde
Anonim

Bottom Line

De Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 is een duurzame hoes die er geweldig uitziet, goed past en je apparaat beschermt voor minder dan $ 20.

Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13

Image
Image

We hebben Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 gekocht, zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Velen zijn van mening dat na meer dan duizend dollar aan een MacBook Pro te hebben uitgegeven, je veel meer geld moet uitgeven voor een kwaliteitsbehuizing om je computer op de juiste manier te beschermen tegen schade. De Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 tart dit idee.

Image
Image

Ontwerp: Aantrekkelijk en functioneel

Deze tweedelige Fintie-hoes is ontworpen voor de meest recente 13-inch MacBook Pro-modellen, met of zonder TouchBar. Het is robuust genoeg om uw laptop te beschermen tegen krassen, slijtage en stoten door kleine vallen zonder te omvangrijk aan te voelen.

Grote uitsparingen zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten, en ventilatieopeningen aan de onderkant van de behuizing helpen de luchtstroom te behouden en voorkomen dat uw computer oververhit raakt. Fintie biedt een aantal kleur- en stijlopties, van de Vintage Leather-look die we hebben getest tot speelse grafische prints en strakke effen kleuren.

Het is robuust genoeg om je laptop te beschermen tegen krassen, slijtage en stoten door kleine vallen zonder te omvangrijk aan te voelen.

Het synthetische leer biedt een comfortabele grip, en dat betekende veel voor ons toen we het algehele nut van de behuizing beoordeelden. Het is comfortabel om ermee rond te lopen in je handen, en er is voldoende grip in het synthetische leer om te voorkomen dat het in de meeste gevallen wegglijdt. De Fintie biedt ook tal van andere kleur- en stijlopties voor een beetje maatwerk.

Nog een pluspunt? In tegenstelling tot sommige andere opties, is deze hoes gemakkelijk aan en uit te trekken en past hij als een tweede huid. Het is los genoeg om zonder gedoe te verwijderen en strak genoeg om uw computer effectief te beschermen. En de behuizing heeft geen enkele invloed op uw gebruik van de laptop.

Image
Image

Configuratieproces: geen instructies nodig

Als je dit product eenmaal hebt uitgepakt, hoef je geen instructies meer te lezen - de behuizing vereist weinig installatie. Alleen al door ernaar te kijken, konden we zien hoe het moest worden geïnstalleerd. We klikten gewoon de bijbehorende stukken op de boven- en onderkant van de laptop en we waren klaar.

Het is los genoeg om zonder gedoe te verwijderen en strak genoeg om je computer effectief te beschermen.

Image
Image

Prijs: lage prijs, geweldige constructie

Gezien de waarde die het biedt, is de betaalbare prijs van deze case een ander groot voordeel. Voor slechts $ 18,99 heeft deze Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro alles wat we nodig hadden in een laptophoes.

Image
Image

Concurrentie: Fintie-beschermhoes versus ProCase

Wat andere laptophoezen in deze prijsklasse betreft, zijn er maar weinig die het verfijnde ontwerp, de bruikbaarheid en de prijs van deze Fintie-hoes bieden.

ProCase's MacBook Pro 13-hoes is iets minder duur voor $ 16,99, maar de Fintie blaast het uit het water in termen van de kwaliteit van de gebruikte materialen en de bedachtzaamheid van het ontwerp. Alleen Fintie combineert plastic en eersteklas synthetisch leer om zo'n onopvallende behuizing te creëren.

Het hangt af van hoe krap uw budget is - er zijn andere goedkopere opties, maar hoe lager de prijs, hoe meer u een kwaliteitsvermindering zult merken. De Fintie-beschermhoes is iets van een anomalie omdat je eigenlijk meer krijgt dan waarvoor je beta alt.

Nog meer hulp nodig bij het vinden van de perfecte laptoptas? Bekijk onze lijst met de beste MacBook Pro-hoesjes die momenteel op de markt zijn.

Een betaalbare hoes die beter past op laptops en meer bescherming biedt dan de concurrentie

De Fintie-beschermhoes voor MacBook Pro 13 is niet dun of slecht passend en is gemaakt van eersteklas materialen. Als je een hoes wilt die je computer beschermt tegen krassen, deuken en de algehele impact van kleine vallen, dan zal deze zeker aan je verwachtingen voldoen, zo niet overtreffen.

Specs

  • Productnaam Beschermhoes voor MacBook Pro 13
  • Product Merk Fintie
  • Prijs $18.99
  • Gewicht 12 oz.
  • Productafmetingen 12,3 x 8,5 x 0,5 inch.
  • Kleur Zwart, Vintage Bruin, Z-Blossom, Z-Constellation, Z-Emerald Illusions, Z-Galaxy
  • Compatibiliteit 13-inch MacBook Pro met/zonder Touch Bar (2016-modellen en nieuwer)

Aanbevolen: