Nixplay Original W15A Photo Frame Review: geweldige functies, weinig gebreken

Inhoudsopgave:

Nixplay Original W15A Photo Frame Review: geweldige functies, weinig gebreken
Nixplay Original W15A Photo Frame Review: geweldige functies, weinig gebreken
Anonim

Bottom Line

De Nixplay Original W15A digitale fotolijst heeft kleine gebreken en grote voordelen. Als het eenmaal is ingesteld, is het een fluitje van een cent om te gebruiken en absoluut het prijskaartje waard.

Nixplay Original W15A

Image
Image

We hebben Nixplay Original W15A gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Nixplay produceert een breed scala aan digitale fotolijsten en de Nixplay Original W15A Wi-Fi Cloud Frame is de top van de lijn. Het is enorm, heeft een HD-scherm, fysieke verbindingspoorten, Wi-Fi-connectiviteit en integratie van sociale media. En ondanks een paar opvallende gebreken, komt het allemaal redelijk goed samen. Als je het beste wilt dat Nixplay te bieden heeft, is dit het apparaat dat je moet kopen.

Image
Image

Ontwerp: Onmogelijk om te negeren

Het eerste dat u moet weten over het Nixplay Original W15A Wi-Fi Cloud Frame is dat het nergens opgaat. De enorme omvang van het 15-inch scherm trekt de aandacht, waar je hem ook neerzet. Als het uit staat, is het gemakkelijk om het te verwarren met een kleine televisie. Als u op zoek bent naar een subtiel apparaat, dan is dit het niet. (Nixplay verkoopt geen kleinere versie van dit apparaat - het enige andere model is zelfs nog groter, namelijk 18 inch.)

De visuele dominantie van dit apparaat geeft een air van belang aan de afbeeldingen die je erop zet. Houd er rekening mee dat alle foto's die u kiest, worden weergegeven in een formaat van 11 x 14 inch, wat behoorlijk groot is - als u niet oppast, kan een willekeurige Instagram-selfie plotseling een gigantisch zelfportret bij u thuis worden.

Dit apparaat combineert het visuele gewicht van de NIX Advance X15D en de verbazingwekkende connectiviteit in de Nixplay Seed. U kunt afbeeldingen van bijna elke bron weergeven. Als je fysieke media zoals USB-drives en SD-kaarten hebt, kun je een bijna onbeperkt aantal foto's laden om op dit frame af te spelen. Je kunt ook rechtstreeks vanaf je computer uploaden naar de Nixplay-website of synchroniseren met afbeeldingen die je al hebt gepost op sociale-mediasites zoals Facebook en Instagram en cloudopslagservices zoals Dropbox.

Houd er rekening mee dat alle foto's die je kiest, worden weergegeven in een formaat van 11 x 14 inch, wat behoorlijk groot is.

Om het frame te bedienen, kun je de meegeleverde afstandsbediening, het bedieningspaneel aan de achterkant of de mobiele Nixplay-app gebruiken, die een afstandsbedieningsmodule bevat die je met meerdere Nixplay-apparaten kunt gebruiken. Tijdens onze tests gaven we er de voorkeur aan de app te gebruiken vanwege de integratie met de rest van de functies van het frame.

Alle Nixplay digitale fotolijsten die we hebben getest, bevatten dezelfde afstandsbediening en in elk geval verminderde het de ervaring van het gebruik van het apparaat. Het is niet omdat de afstandsbediening slecht is: hij past goed in je hand en de knoppen zijn zacht en responsief. Maar het is vierkant en de lay-out van de knoppen is absoluut symmetrisch. Als u niet goed oplet, houdt u het de hele tijd op de verkeerde manier vast. Het is een kleine gril die al snel onaangenaam wordt.

De bewegingssensor ("Hu-motion", zoals gebrandmerkt door Nixplay) werkt goed. Wanneer het frame gedurende een bepaalde tijd geen beweging detecteert, gaat het in de slaapstand totdat er weer beweging wordt gedetecteerd. Het is een voetgangersfunctie, maar het is vermeldenswaard dat het er is.

Configuratieproces: vereist een online account

Het opzetten van de hardware van dit frame duurt slechts een paar seconden nadat je het uit de doos hebt gehaald. Bevestig de standaard, sluit de voedingsadapter aan en druk op de aan/uit-knop op de afstandsbediening.

Als je al een Nixplay-account hebt (zoals wij deden, aangezien we er een paar hebben getest), hoef je het alleen maar te koppelen aan je nieuwe frame en al je albums, afspeellijsten en verbonden sociale-mediaprofielen worden automatisch toegevoegd. Dus voor bestaande klanten kan het hele installatieproces minder dan vijf minuten duren.

U kunt uw foto's rechtstreeks van uw computer naar de website uploaden en ze worden via Wi-Fi met uw fotolijst gesynchroniseerd.

Het installatieproces kan wat langer duren als je nog nooit een Nixplay-apparaat hebt gehad. Nieuwe gebruikers krijgen een openingsvideo te zien die een goed overzicht geeft van de functies van het frame. Vervolgens wordt u door het proces geleid van het opzetten van een Nixplay-account en het synchroniseren van uw frame.

Zodra je een account hebt, kun je je foto's van je computer rechtstreeks naar de website uploaden en ze worden via wifi met je fotolijst gesynchroniseerd. Dat kan even duren, afhankelijk van hoeveel foto's je moet doornemen. Een snellere manier om foto's met je fotolijst te synchroniseren, is door je sociale-mediaprofielen te koppelen aan je Nixplay-account. Binnen enkele seconden heb je jaren aan foto's op je nieuwe lijst.

Weergave: stilstaande beelden zijn geweldig, video is een ander verhaal

Het scherm op de Nixplay Original W15A is een 15-inch, 720p high-definition scherm. Hoewel het geen Full HD-kwaliteit is, gaf het onze foto's met hoge resolutie en hoge kwaliteit buitengewoon goed weer. De kleuren waren helder, rijk en diep, en wit en zwart zijn ongeveer zo waarheidsgetrouw als je kunt verwachten van een apparaat in deze klasse.

De enorme omvang van de W15A garandeert vrijwel dat oudere foto's met een lagere resolutie gepixeld worden wanneer ze op maat worden opgeblazen. Dit kan afleidend zijn en ziet er niet erg goed uit, dus u wilt zoveel mogelijk foto's met een hoge resolutie gebruiken.

Aan de andere kant spelen video's met een resolutie van meer dan 720p niet goed af met deze digitale fotolijst. De 1080p (full HD) video's die we hebben getest, waren korrelig en stopten, en soms speelden ze helemaal niet. Het is een goed idee om door je afspeellijsten te bladeren en alle video's te verwijderen die de 720p-resolutie overschrijden.

Oudere foto's met een lagere resolutie worden gepixeld wanneer ze op maat worden opgeblazen.

Audio: matig, zoals verwacht

Digitale fotolijsten zijn ontworpen voor stilstaande beelden, dus de geluidskwaliteit is op de achtergrond geraakt in elk van deze producten die we hebben getest. Het Nixplay Wi-Fi Cloud Frame is niet anders. Het geluid uit de kleine stereoluidsprekers is hoorbaar, maar er zit gewoon niet genoeg kracht achter.

Image
Image

Software: Zeer intuïtief

De gebruikersinterface van dit apparaat is vrij intuïtief. U kunt door de menu's op het scherm navigeren met behulp van de afstandsbediening of de richtingstoetsen aan de achterkant van het frame.

De website en mobiele apps bieden ook een heel natuurlijke ervaring, in navolging van de stroom van sociale-mediasites en apps. Er is niets nieuws of innovatiefs aan wat Nixplay heeft gemaakt, maar dat is eigenlijk een van de sterke punten: je hoeft niets nieuws te leren. Of u nu afbeeldingen uploadt vanaf de harde schijf van uw computer of de camerarol van uw smartphone, of vrienden toevoegt om uw albums te bekijken en u foto's te sturen, de interface voelt vertrouwd aan.

Bottom Line

De Nixplay Original W15A Wi-Fi Cloud Frame is te koop voor $ 239,99. Dat lijkt ons de juiste prijs voor deze digitale fotolijst. Je krijgt het hele Nixplay-pakket bij dit model: van het enorme scherm en de fysieke verbindingspoorten tot de internetverbinding, compatibiliteit met sociale media en de mobiele app, het zal moeilijk zijn om meer te krijgen voor die prijs.

Nixplay Original W15A vs. NIX Advance X15D

De Nixplay Original W15A is echt de top van de lijn voor Nixplay's digitale fotolijsten. Hij beschikt over een 15-inch HD-scherm, plus het gemak van een Wi-Fi-verbinding die je allerlei opties biedt voor het uploaden van foto's. Maar het heeft ook een topprijs. Als u op zoek bent naar iets van dit formaat met hetzelfde kwaliteitsdisplay en een goedkoper prijskaartje, overweeg dan de NIX Advance X15D. Het is vrijwel hetzelfde apparaat als de W15A, minus de internetverbinding en de bijbehorende functies. Het is te koop voor een goedkopere $ 179,99.

Als je de hardware op dit 15-inch frame leuk vindt, komt het er gewoon op neer of je functies zoals app-bediening en synchronisatie van sociale media wilt. Als je het goed vindt om gewoon een flashstation te gebruiken om je foto's op de lijst te plaatsen, dan is de X15D een goedkopere optie die je foto's net zo goed weergeeft.

Een geweldige keuze voor diegenen die een grote lijst willen en veel foto's met hoge resolutie willen weergeven

De Nixplay Original W15A geeft je foto's weer in HD-kwaliteit en heeft alle fysieke poorten van een computer, plus een verbinding met internet. Wat 15-inch digitale fotolijsten betreft, is het een apparaat van hoge kwaliteit met een fantastisch scherm en ongeveer zoveel functies als je zou kunnen hopen.

Specs

  • Productnaam Origineel W15A
  • Product Merk Nixplay
  • SKU 5 060156 64060
  • Prijs $269.99
  • Productafmetingen 14,6 x 1,3 x 11,3 inch.
  • Poorten AUX, USB, SD
  • Opslag 10GB
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: