Holy Stone RC Cartoon Race Car Review: gezinsvriendelijk plezier

Inhoudsopgave:

Holy Stone RC Cartoon Race Car Review: gezinsvriendelijk plezier
Holy Stone RC Cartoon Race Car Review: gezinsvriendelijk plezier
Anonim

Bottom Line

Voor een zeer eenvoudige kinderauto biedt de Holy Stone urenlang speelplezier met zijn eenvoudige stuuropties en lange batterijduur.

Holy Stone RC Cartoon Raceauto

Image
Image

We hebben de Holy Stone RC Cartoon Race Car gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Radiogestuurde auto's zijn niet alleen voor hobbyisten, ze zijn ook populair bij kinderen. Niet alle RC-auto's zijn echter kindvriendelijk, sommige zijn extreem groot en kunnen zo snel als 30 mijl per uur gaan. De Holy Stone RC Cartoon Race Car is een voertuig dat duidelijk is ontworpen en bedoeld voor kinderen, van het felgekleurde plastic tot de bestuurder van de cartoonfiguur. In de loop van een week hebben we de levensduur van de batterij, de veelzijdigheid op verschillende oppervlakken en de bedieningselementen bekeken. Lees verder om te zien hoe goed het bij kinderen past.

Image
Image

Ontwerp: Klein en strak

Met 5,3 bij 3,9 bij 6,7 inch (LWH), is de Holy Stone RC-auto een kleine, ronde RC-auto, gemaakt van felrood, groen en geel plastic. Het is opvallend en gemakkelijk te herkennen aan de andere kant van de kamer, vooral met de gele antenne met blauwe punt die aan de achterkant uitsteekt.

De auto heeft drie AA-batterijen nodig om in het compartiment verborgen in het onderstel te worden geplaatst. De afstandsbediening is een tweekleurig stuur met oranje knoppen en hetzelfde antenneontwerp als de auto. We vonden dat het een beetje te klein was voor onze volwassen handen, maar het zou een comfortabele grip zijn voor een kind. De antennes op zowel de auto als de afstandsbediening waren dik, maar flexibel, waardoor ze konden buigen en verwondingen of breuken konden worden voorkomen.

Het is opvallend en gemakkelijk te herkennen aan de andere kant van de kamer, vooral met de gele antenne met blauwe punt die aan de achterkant uitsteekt.

Het enige grote probleem dat we hadden, waren de kleine wielen van de RC-auto. Het is een schattig ontwerp, maar we zouden willen dat de wielen groter waren geweest, omdat ze de prestaties van de auto voor buitenrijden beïnvloedden.

Configuratieproces: snel en eenvoudig

Toen we de Holy Stone RC-auto uit de doos haalden, was deze via draden en plastic draaischroeven aan het karton bevestigd. Het leuke van deze verpakking was dat het heel eenvoudig te extraheren is. Draai gewoon de plastic schroeven los en verwijder de draden, zodat de auto vrijkomt.

De rest van de opstelling was echter een beetje lastiger. De auto en de afstandsbediening hadden allebei een kleine vierpuntige schroevendraaier nodig om het batterijcompartiment te openen. Nadat we dit paneel hadden losgeschroefd, konden we drie AA-batterijen in de auto en twee AA-batterijen in de afstandsbediening plaatsen, de Aan-schakelaar van de auto (op het onderstel) omdraaien en hij was klaar om te rijden. Een belangrijke opmerking: de batterijen worden niet bij de auto geleverd, dus je moet ze apart kopen.

Image
Image

Controls: Geweldig voor kinderen

De afstandsbediening heeft drie knoppen: de vooruit-pijl, een lichtknop en een draai-/achteruitknop. Deze bedieningselementen reageerden snel en effectief, zonder enige vertraging, waardoor de auto redelijk gemakkelijk door het huis te manoeuvreren was.

We merkten meteen een grote fout op. Terwijl andere auto's de mogelijkheid hebben om naar links en rechts te draaien, kan de Holy Stone RC Car alleen draaien als je op de terug-knop drukt. Het onderstel van de auto heeft een klein wiel dat hem draait als hij achteruit rijdt. Maar terwijl we het bleven testen, realiseerden we ons dat dit in feite een kracht is. Deze directionele controle is eenvoudig, maar het is eenvoudig genoeg voor jonge kinderen om te begrijpen. Voor volwassenen die kinderen helpen het onder controle te houden, is het echter vervelend, wat leidt tot veel crashes. Er is ook geen buffer om te voorkomen dat de auto afbladdert bij muurverf, dus ouders moeten oppassen.

Deze bedieningselementen reageerden snel en effectief, zonder enige vertraging, waardoor de auto redelijk gemakkelijk door het huis te manoeuvreren is.

De auto wordt ook geleverd met twee knoppen, een achter de bestuurder en een andere op het stuur van de auto. Met deze knoppen kun je muziek afspelen en kan de auto zijn lichten laten knipperen en toeteren. Kinderen zullen hiervan genieten, maar ouders vinden het misschien een beetje vervelend omdat je het volume niet kunt instellen.

Image
Image

Prestaties: alleen binnen

We hebben de Holy Stone RC Car getest op verschillende terreinen: houten vloeren, tapijten, gras en trottoirs. Binnen op houten vloeren rijdt de auto in een langzaam, gestaag tempo - niet de geadverteerde hoge snelheden. Dit is eigenlijk een verkoopargument, omdat het voor kinderen gemakkelijker te controleren is (of voor ouders om mogelijke crashes te voorkomen). De Holy Stone RC Car worstelde een beetje op het tapijt, maar kon nog steeds rijden. Omdat het nog steeds een relatief glad oppervlak is, kantelde of kwam de auto niet vast te zitten, tenzij we hem per ongeluk in een hoek reden, in welk geval het moeilijk was om er met de beperkte bedieningselementen uit te komen.

Buiten is een ander verhaal. Door kleine wielen en een laag onderstel raakte de auto steeds vast op kleine stenen en zelfs bessen op het trottoir, waardoor hij meerdere keren kantelde. Toen hij op het gras werd getest, stopte de Heilige Steen, simpelweg door zijn wielen te laten draaien.

We hoefden de batterijen helemaal niet te verwisselen, ondanks 20-30 minuten gebruik per dag.

Dat gezegd hebbende, toen we een schoon stuk trottoir vonden, waren we verrast over de afstand die de Holy Stone RC Car kon afleggen. De auto reed zonder vertraging of vertraging over een groot kerkparkeerterrein. Hoewel het misschien niet geweldig is voor gebruik buitenshuis, hebben de prestaties van de auto het binnen goed gedaan. Ook vermeldenswaard is dat als kinderen dat willen, ze de autocoureur kunnen verwijderen en apart met hem kunnen spelen. Ouders moeten er rekening mee houden dat hij klein is en gemakkelijk verloren kan gaan, hoewel hij gelukkig te groot is om verstikkingsgevaar te kunnen opleveren.

Bottom Line

In de loop van de week dat we de Holy Stone RC Car gebruikten, bleek de levensduur van de batterij indrukwekkend. We hoefden de batterijen helemaal niet te verwisselen, ondanks 20-30 minuten gebruik per dag. Misschien wil je nog steeds een extra set batterijen bij de hand houden voor als ze leeg raken, maar dat zal niet snel gebeuren.

Prijs: Perfect voor kinderspeelgoed

Voor $ 14,99 is de Holy Stone RC Car de perfecte prijs voor de eerste RC-auto van een jong kind. Het zal qua snelheid of prestatie niet tippen aan volwaardige RC-auto's, maar als kleurrijk basisspeelgoed voor kinderen is het perfect geschikt.

Holy Stone RC Cartoon Car vs. Top Race RC Rock Crawler

De Holy Stone RC Cartoon Car komt qua prijs het dichtst in de buurt van de Top Race Rock Crawler-auto. Maar er zijn een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden. Ten eerste zijn hun ontwerpen totaal verschillend. Waar de Holy Stone een cartooneske vormgeving heeft, is de Rock Crawler ontworpen om een monstertruck te modelleren. Als gevolg hiervan ziet het er steviger uit, maar mist het de regenboogtinten van de Holy Stone RC Car-sporten. De bedieningselementen op de Top Race Rock Crawler zijn oneindig veel gemakkelijker te gebruiken, waardoor je de auto in alle vier de richtingen kunt draaien.

Tegelijkertijd, omdat hij maar met twee richtingen/knoppen wordt geleverd, zijn de bedieningselementen van de Holy Stone een stuk eenvoudiger, waardoor hij beter geschikt is voor kinderen. Het prijsverschil is ook drastisch. Terwijl de Holy Stone-auto $ 14,99 kost, kost de Top Race Rock Crawler $ 32,99, meer dan het dubbele. Een jong kind zal over het algemeen beter af zijn met de Holy Stone RC Cartoon Car, maar een oudere adolescent zal zich waarschijnlijk meer aangetrokken voelen tot de Top Race Rock Crawler.

Een goede RC-auto voor kinderen voor beginners

Met een lange levensduur van de batterij, een felgekleurd ontwerp en zeer eenvoudige bediening, zal de Holy Stone Car-auto niet geschikt zijn voor enthousiaste RC-autoliefhebbers, maar schitteren als kinderspeelgoed. Zodra uw kind ouder is, kunt u het naar krachtigere voertuigen verplaatsen.

Specs

  • Productnaam RC Cartoon Race Car
  • Product Merk Heilige Steen
  • SKU TR-130
  • Prijs $14.99
  • Productafmetingen 5,3 x 3,9 x 6,7 inch.
  • Verbindingsopties Geen
  • Garantie één jaar

Aanbevolen: