EBags Professional Slim Laptop Backpack Review: eindeloze zakken in een slanke tas

Inhoudsopgave:

EBags Professional Slim Laptop Backpack Review: eindeloze zakken in een slanke tas
EBags Professional Slim Laptop Backpack Review: eindeloze zakken in een slanke tas
Anonim

Bottom Line

De eBags professionele slanke laptoprugzak zorgt voor een hoge mate van organisatie in een pakket dat grotendeels bestand is tegen schade, water en vuil. Ondanks dat het soms onhandig is om te dragen, is het scherp geprijsd voor zijn functies.

eBags Pro Slim-laptoprugzak

Image
Image

We hebben de eBags Professional Slim-laptoprugzak gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Voor zakenreizigers is het een algemene wens om een tas te hebben die wat overzichtelijker is en gemakkelijker op te bergen tijdens het vliegen of in de bus dan de standaard grote handbagage. De eBags Professional Slim Laptoptas is meestal het antwoord op deze hoop en dromen. Dankzij een duurzame buitenkant, slimme organisatiestructuur met voorzakken en meerdere manieren om te dragen, kan de Professional Slim het zware werk doen van grotere en duurdere tassen. Het kan ongemakkelijk worden als deze tas zwaar wordt, maar dat is een klein minpuntje voor een tas met fantastische functies.

Image
Image

Stijl: een tas voor elke reisgelegenheid

Omdat veel van de tassen in deze categorie dezelfde kleur en vorm hebben, zijn we altijd blij als iets opv alt. De Professional Slim heeft niet alleen een buitenkant die er anders uitziet en aanvoelt, maar de binnenkant doet veel met een kleine hoeveelheid ruimte. De binnenvakken hebben allemaal een oranje kleur die de tas echt opfleurt zonder aanmatigend te zijn. Dit is vooral handig als je door de tas aan het zoeken bent naar een ongrijpbaar item. Het voorvak zwaait naar buiten, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het interieur.

Image
Image

Ontwerp: een slanke, georganiseerde operator

De Professional Slim maakt goed gebruik van dat voorvak en biedt een aantal pennenhouders, vakken en mesh, doorzichtige uitsparingen. Misschien gaat de compartimentering te ver, maar we vonden het leuk om zoveel ruimte te hebben voor kleine dingen en de vijf vakken met rits maken dat mogelijk. Een met fleece gevoerd tabletvak aan de bovenkant van de tas bij het handvat is ook ideaal voor het opbergen van kleinere voorwerpen, zoals boeken of zelfs een telefoon.

De beste eigenschap van de eBags Professional Slim is de slanke esthetiek en de vorm aan de buitenkant.

We zouden nalatig zijn als ik het brede voorvak met ritssluiting niet zou noemen. Deze handige opening is bedoeld voor het opbergen van snoeren en heeft een geheim bonusgebruik: bescherming tegen eten en drinken. Groot genoeg voor een paar frisdrankblikjes en een groot aantal snacks, het doet ook uitstekend werk bij het beschermen van alles wat erin zit dankzij de verwijderbare schaal.

De twee grote compartimenten zorgen voor een 15-inch laptop in één uitsparing met ritssluiting, met de mogelijkheid om uit te breiden tot 17-inch als je de beschermende schaal van het voorvak verwijdert. In het tweede compartiment met ritssluiting past nog een 15-inch laptop, maar werkt ook ongelooflijk goed voor verschillende apparaten en extra snoeren. We konden gemakkelijk een Microsoft Surface Book Pro, Nintendo Switch, een paar tablets en een laptop in de Professional Slim plaatsen, allemaal met een redelijk efficiënt gebruik van de ruimte.

Image
Image

Duurzaamheid: hoge verwachtingen

Het materiaal aan de buitenkant is een buitenkant van gedraaid filament polyester die bestand is tegen rondslingeren, met een DuPont Teflon-coating om op te starten. Deze coating maakt opruimen een fluitje van een cent en het buitenmateriaal is uitstekend bestand tegen water en morsen.

Het polyester aan de buitenkant is wat aan de ruwe kant, net als de oranje voering van de hoofdtascompartimenten. Er is ook een waterfleszak aan de heupzijde die uitzet dankzij een gaasnet, maar het is niet groot genoeg voor de meeste grote flessen zoals een Camelbak. Het is echter perfect voor gewone flessen water of een blikje frisdrank.

Image
Image

Comfort: een last om te dragen

De beste eigenschap van de eBags Professional Slim is de slanke esthetische en uitwendige vorm, en daarom beginnen dingen vast te lopen als er te veel gewicht aan de vergelijking wordt toegevoegd. De verstelbare borstriemen hebben moeite om bij maximale belasting niet naar beneden te zakken. Dat is misschien de reden waarom we wat rafels op de bandjes begonnen op te merken. De riemen zelf zijn echter comfortabel en passen goed bij de schuimvulling op het achterpaneel, maar we maken ons wel zorgen over de stiksels.

De eBags Professional Slim-laptoprugzak is precies dat: een tas voor professionals die hun dagelijkse bagage op microniveau willen beheren.

Het omschakelen van de tas naar op het handvat gebaseerde dragen bleek omslachtiger. Zowel de handgrepen aan de boven- als de zijkant van de koffer hebben een mooie uitstraling en kracht, maar het kan lastig worden naarmate er meer gewicht wordt geïntroduceerd. Onze voorkeursmethode om met de Professional Slim te reizen, is om de rugzakriemen te gebruiken, die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen door ze in hetzelfde paneel te stoppen waarmee u de tas aan uw rollende bagage kunt bevestigen.

Image
Image

Prijs: Scherp geprijsd

Voor het enorme aantal organisatorische functies lijkt de Professional Slim een koopje voor de prijs van $ 130 MSRP wanneer je rechtstreeks van hun website koopt. In vergelijking met de andere tassen die we hebben getest, ontdekten we dat de eBags-rugzak meer, beter georganiseerde vakken heeft dan duurdere concurrenten.

Image
Image

Concurrentie: Head to head

De zwaarste concurrentie van de eBags Professional Slim is zonder twijfel de Solo Duane Hybrid Briefcase-rugzak, die ook kan worden omgezet in rugzakmodus. Met een adviesprijs van $ 55, heeft de Solo Duane drie verschillende reismodi (handvat, schouderriem en borstriemen), is veel comfortabeler dan de Professional Slim, maar is lang niet zo gemakkelijk te organiseren omdat geen van de compartimenten openzwaait helemaal. De Solo mist ook de compartimentering die de Professional Slim zo aantrekkelijk maakt.

Organisatie, ahoi

De eBags Professional Slim-laptoprugzak is precies dat: een tas voor professionals die hun dagelijkse bagage op microniveau willen beheren. Een kleine vormfactor en een geweldige interne lay-out zorgen ervoor dat de Professional Slim opv alt. Het is niet altijd de meest comfortabele tas om mee te sjouwen, maar de opslag en draagbaarheid maken dit meer dan goed.

Specs

  • Productnaam Pro Slim-laptoprugzak
  • Product Merk eBags
  • SKU M249582
  • Prijs $129,99
  • Gewicht 3 lbs.
  • Productafmetingen 18 x 12,75 x 8,5 inch.
  • Kleur Zwart, Salie, Geborsteld Indigo, Heathered Graphite
  • Type materiaal Polyester
  • Afmetingen laptopcompartiment 17,5" x 12,25" x 1,5"
  • Verwijderbare riemen Opbergbaar
  • Garantie Levenslange garantie

Aanbevolen: