H20 Audio Stream Waterproof Review: goede onderwateraudio

Inhoudsopgave:

H20 Audio Stream Waterproof Review: goede onderwateraudio
H20 Audio Stream Waterproof Review: goede onderwateraudio
Anonim

Bottom Line

De H20 Audio Stream MP3-speler is een mooi apparaat dat zijn stempel drukt door licht, gebruiksvriendelijk en vooral waterdicht te zijn.

H20 Audio Stream Waterdichte MP3-speler

Image
Image

We hebben de H20 Audio Stream Waterproof gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De H20 Audio Stream waterdichte MP3-speler is bestand tegen de hype van zijn functies en biedt echte waterdichtheid en luisteren onder water. Niet alleen dat, het is een geweldig apparaat voor degenen onder ons die liever op het droge blijven en in het comfort van squatrekken en banken. De krachtige bas van de Stream pompt een geweldig geluid uit zijn 8 GB aan opslagruimte, zelfs als hij een deel van die "oomph" onder water verliest. Na een week van zweterige trainingen, douches en excursies onder water, waren we onder de indruk, hoewel een beetje aarzelend vanwege de hoge prijs.

Ontwerp: licht als een veertje

De H20 Audio Stream is een superlichtgewicht apparaat, met een gewicht van 3,5 gram en niet veel groter dan een Airpods-behuizing. De buitenste schil is een tactische, matte afwerking die lijkt op het plastic van een telefoonhoesje, maar voelt nooit onaangenaam aan. Deze afwerking is gemakkelijk af te vegen, wat goed is, aangezien het apparaat bedoeld is om te worden ondergedompeld, met een IPX8-waterdichtheidsclassificatie waarmee het tot 12 voet kan worden ondergedompeld.

Image
Image

De knoppen aan de voorkant van het apparaat voelen prettig, klikkend aan en laten je weten wanneer je op een knop hebt gedrukt of niet. Dit is vooral handig als u geen tijd heeft om naar het apparaat te kijken. De knoppen worden echter een beetje onhandig, omdat het voorwaarts en achterwaarts overslaan ook fungeert als uw volumeschuifregelaars, waarbij ze ingedrukt moeten worden gehouden om het geluid te verhogen of te verlagen. Ik waardeer de poging om de interface te stroomlijnen, maar ik had liever onafhankelijke knoppen voor het volume gehad.

Comfort: altijd en overal

De veelzijdigheid van de Stream komt van zijn 360-graden, gekartelde clip waarmee hij vrijwel overal stevig kan worden geplaatst, inclusief hoeden, brillen, overhemdkragen en meer. We ontdekten zelfs dat het buitengewoon goed op onze bril paste, en dat allemaal zonder ons ooit te verzwaren of in de weg te zitten. Het knippen van de Stream aan de achterkant van ons shirt was handig tijdens squats en overhead press-workouts, omdat het nooit in de weg zat.

Enkele van de meest comfortabele oordopjes die we ooit hebben gebruikt.

Configuratieproces: veel opslagruimte, vervelende dongle

Die 8 GB interne opslag is duidelijk het grote verkoopargument van de H20 voor de Stream, aangezien een van de dingen die ze in alle literatuur over het apparaat noemen, is dat het meer opslagruimte heeft dan het stopgezette waterdichte iPod Shuffle-model. Voor degenen die je eigen deuntjes willen overbrengen, gebruikt de Stream MP3-, WMA-, FLAC- en APE-formaten. De extra ruimte is welkom, vooral omdat Bluetooth onder water niet werkt. Het echte minpunt hier is dat het wordt geleverd met een gepatenteerde oplaadkabel, in dit geval een hulpstekker die is aangesloten op een USB-connector.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan de noodzaak om het apparaat waterdicht te houden, maar het is nog een andere kabel om bij te houden. Het is jammer dat de H20 er geen andere kleur van kon maken dan hetzelfde zwart van elke andere kabel.

Image
Image

Bottom Line

Het vermelden waard is de bundel waarin de H20 Stream werd geleverd, inclusief de Surge S+ waterdichte oordopjes. Deze kleine pluggen zijn duur, maar schokkend comfortabel en uitstekend in het buiten houden van water. Het is een dure bundel op het gebied van waterdichte apparaten, maar de oordopjes zijn goed in wat ze doen. Net zo belangrijk, ze zijn comfortabel tijdens lange trainingssessies.

Geluidskwaliteit: onderwaterbas, laag volume

De H20 claimt 15 jaar ontwikkeling en zegt dat het geheim van het succes van de Stream onder water een gepatenteerde laagfrequente bas is die ervoor zorgt dat audio niet blikkerig klinkt. We kunnen bevestigen dat de Stream geweldig klinkt in of rond het water, maar die kwaliteit lijkt ten koste te gaan van een laag volume. We konden het geluid nooit zo hard krijgen als we wilden, vooral niet als we onder water waren. De luidheid werd een beetje beter toen we sleutelden aan de EQ-instellingen van onze telefoon, maar het volume voelde nog steeds altijd een beetje aan de lage kant.

Klinkt geweldig in of rond het water.

Bottom Line

De Stream is eenvoudig via Bluetooth verbonden met onze telefoon, met slechts één knop nodig. Het bereik voordat verbindingsvervorming optrad, was ongeveer 25 voet binnenshuis of 30 voet buiten. Natuurlijk stopt Bluetooth met werken zodra de Stream onder water gaat, maar de draadloze mogelijkheden in de sportschool zijn nog steeds nuttig.

Levensduur batterij: lange levensduur

Het productblad van de Stream claimt 10 uur speeltijd voordat hij moet worden opgeladen, maar we ontdekten dat het ongeveer 11 en een half uur duurde voordat hij moest worden aangesloten. Het opladen duurde iets meer dan een uur, wat betekent dat je een goede, korte lading in een mum van tijd als je haast hebt.

Image
Image

Bottom Line

Of je nu de bundel van ongeveer $ 100 krijgt die wordt geleverd met de Surge S + -hoofdtelefoon van de H20 of gewoon de stand-alone speler krijgt, dit is nog steeds een prijzig product. De Stream is meer dan zijn volgende directe concurrent, de SYRN MP3-speler. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds goedkoper om te kopen dan zijn oude vijand, de iPod Shuffle, die destijds $ 250 kostte.

Competitie: een dans met drie richtingen

Als we de eerder genoemde competitie voor de H20 Stream nader bekijken, hangt veel af van hoeveel je bereid bent te besteden en hoe belangrijk de extra's voor je zijn. De SYRYN waterdichte mp3-speler van Swimbuds wordt geleverd met een aantal leuke extra accessoires zoals een bril, koptelefoon, een haarbeschermer en iets dat FitGoo wordt genoemd. Deze bundel is betaalbaar geprijsd en wordt goed beoordeeld door Amazon-klanten.

Het andere, meer beklijvende spook is het inmiddels overleden iPod Shuffle 4e generatie-model, dat het Apple-keurmerk heeft en een bijpassend prijskaartje. Je zult geluk hebben om een nieuwe Shuffle te vinden voor minder dan $ 200.

Bekijk meer beoordelingen van onze favoriete workout-mp3-spelers die te koop zijn

Ultra-comfortabele pasvorm, maar iets te duur

We kunnen zeggen dat we tijdens onze testperiode geen problemen of storingen hebben ondervonden met de H20 Stream en we vonden het een waardig apparaat op zowel land als water. De Surge S+-koptelefoon is een van de meest comfortabele oordopjes die we ooit hebben gebruikt, en de opslag aan boord en de Bluetooth-connectiviteit zijn sterk genoeg om je tijdens het sporten los te laten van je telefoon.

Specs

  • Productnaam Stream waterdichte MP3-speler
  • Product Merk H20 Audio
  • Prijs $79,99
  • Releasedatum maart 2018
  • Gewicht 3,52 oz.
  • Productafmetingen 2,3 x 1,2 x 0,8 inch.
  • Kleur Zwart, Blauw
  • Type In-ear
  • Bedraad/Draadloos Beide
  • Verwijderbare kabel Ja
  • Bediening Fysieke knoppen op het oor, Bluetooth-bedieningselementen
  • Actieve ruisonderdrukking Nee
  • Mic Nee
  • Verbinding Bluetooth
  • Levensduur batterij 10 tot 11 uur
  • Ingangen/uitgangen USB-kabel
  • Compatibiliteit Android, iOS

Aanbevolen: