Choetech Fast Wireless Charging Pad Review: Knip het snoer door

Inhoudsopgave:

Choetech Fast Wireless Charging Pad Review: Knip het snoer door
Choetech Fast Wireless Charging Pad Review: Knip het snoer door
Anonim

Bottom Line

De Choetech Fast Wireless Charging Pad is een betaalbare manier om je telefoon draadloos op te laden. Maar het is langzamer dan veel van zijn concurrenten en wordt tijdens het proces behoorlijk warm.

Choetech snel draadloos oplaadstation

Image
Image

We hebben het Choetech Fast Wireless Charging Pad gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als het gaat om het kiezen van een draadloze oplader, heb je de keuze uit een standaard of een pad. Beide laden je apparaat draadloos op, maar de standaard houdt je telefoon rechtop voor gemakkelijk gebruik, terwijl een pad zoals het Choetech Fast Wireless Charging-pad het plat laat liggen, waardoor het gemakkelijker te pakken is. Als een instapoptie doet het Choetech-oplaadpad het behoorlijk als het gaat om ontwerp, hoewel we problemen hadden met de relatief lage oplaadsnelheid.

Design: strak design dat overal naadloos past

De Choetech Fast Wireless Charging Pad is een compacte puck die je telefoon inductief oplaadt wanneer je hem erop legt. De oplader is slechts 0,3 inch dik en 3,6 inch in lengte en breedte, waardoor je een relatief klein oppervlak hebt om je apparaat te plaatsen.

Image
Image

Een van de beste eigenschappen van het ontwerp is de zwarte matte afwerking die vingerafdrukken weghoudt. Andere apparaten zijn meer plakkerig en laten krassen en afdrukken achter wanneer u ze hanteert. Het antisliprubber zorgt ervoor dat de oplader stevig op een tafel blijft liggen en zorgt ervoor dat uw telefoon niet wegglijdt. Aan de ene kant van de pad bevindt zich een LED-indicator die groen oplicht wanneer de telefoon is aangesloten, zodat u weet dat het apparaat wordt opgeladen.

Configuratieproces: snel en eenvoudig

Er is niet veel nodig om het Choetech Fast Wireless Charging Pad in te stellen. In de doos krijg je de pad, een handleiding en een micro-USB naar USB-A-kabel. Je moet je eigen krachtsteen meebrengen om verbinding te maken met de elektriciteit en je pad van stroom te voorzien. Zodra je alles hebt aangesloten, plaats je je telefoon op de pad en een groen lampje zou moeten gaan branden om aan te geven dat je apparaat aan het opstarten is.

Een van de beste eigenschappen van het ontwerp is de zwarte matte afwerking die vingerafdrukken weghoudt.

Oplaadsnelheid: aan de langzamere, warmere kant

Om het Choetech Fast Wireless Charging Pad te testen, hebben we een iPhone XS Max volledig leeggemaakt, ongeveer 30 minuten laten rusten zodat hij afkoelde en ervoor gezorgd dat er geen sap meer over was. Nadat we de telefoon op de mat hadden gelegd, duurde het ongeveer 3 en een half uur om de batterijduur van 100% weer te bereiken, wat meer is dan we hadden verwacht.

Tijdens het opladen merkten we dat zowel de smartphone als de oplader warmer werden dan andere pads die we hebben getest. Het was niet zo ver dat we ons zorgen maakten dat het te warm zou worden en zou ontploffen, maar regelmatig hoge temperaturen kunnen een probleem veroorzaken naarmate de batterij van de telefoon ouder wordt. Choetech beweert dat het je apparaat beschermt tegen overladen, overspanning en oververhitting, dus hopelijk zou dat dit enigszins moeten helpen verminderen.

Image
Image

Snel draadloos opladen tot 10W is gereserveerd voor Samsung Galaxy S9, S9 Plus, S8, S8 Plus, Note 9, Note 8, S7, S7 Edge en S6 Edge+, 7,5W opladen is voor iPhone X/ XS / XS Max/XR/8/8 Plus. Voor beide heb je een compatibele AC-adapter nodig om snel op te laden. Andere Qi-compatibele smartphones worden ondersteund, maar worden opgeladen met een standaardtarief van 5 W.

De pad kan je telefoon opladen met een hoesje dat niet dikker is dan 4 mm, maar de fabrikant adviseert dat je voor de beste resultaten oplaadt zonder beschermer op je apparaat.

Prijs: Lager dan de rest

Het Choetech Fast Wireless Charging Pad kost minder dan $ 20 en komt binnen als een van de goedkoopste draadloze opladers op de markt. De prijs is betaalbaar voor iedereen die een Qi-compatibele telefoon heeft en meerdere opladers wil kunnen kopen voor thuis of op kantoor zonder de bank te verslaan.

De Choetech Fast Wireless Charging Pad is een fantastisch product dat je telefoon oplaadt terwijl je het snoer kunt weggooien.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat Apple op dit moment geen eigen merkoplader heeft voor draadloos opladen. Dat maakt het Choetech en goedkope alternatief waarmee u daadwerkelijk van deze functie kunt profiteren.

Choetech Fast Wireless Charger Pad vs. Choetech Fast Wireless Charger Stand

De Choetech Fast Wireless Charging Pad heeft grote concurrentie, niet alleen van andere pads, maar ook van stands. Aan het eind van de dag hangt het af van wat je zoekt. Oplaadpads zijn goed als u uw telefoon niet veel gebruikt terwijl deze wordt opgeladen, terwijl standaards veelzijdiger zijn omdat u nog steeds met uw apparaat kunt communiceren terwijl u aan een bureau zit terwijl het uw batterij blijft aanvullen. Beide producten doen hun werk in dit scenario, het enige grote verschil is de prijs.

Voor ongeveer $ 15 kun je de pad kopen en voor een paar dollar meer kun je de snellaadstandaard van Choetech krijgen. Het prijsverschil is minimaal genoeg dat het afhangt van welk ontwerp u verkiest.

Bekijk onze gids voor de beste draadloze telefoonopladers die je vandaag kunt kopen.

Een fatsoenlijke budgetoptie, maar we zouden het niet aanraden als je primaire oplader

Voor prijsbewuste consumenten is het Choetech Fast Wireless Charging Pad een bruikbaar en enigszins traag draadloos oplaadstation met een onopvallend uiterlijk. Het grootste nadeel is de warmte die het genereert tijdens het opladen, wat op de lange termijn niet goed is voor de batterijduur van je telefoon.

Specs

  • Productnaam Snel draadloos oplaadstation
  • Product Merk Choetech
  • Prijs $16.99
  • Gewicht 4,8 oz.
  • Productafmetingen 3,6 x 3,6 x 0,4 inch.
  • Kleur Zwart
  • Modelnummer T511-S
  • Garantie 18 maanden
  • Compatibiliteit Qi-compatibele smartphones
  • AC Adapter Niet inbegrepen
  • Oplaadkabel Micro USB
  • Wattage 7,5W Apple/10W Android

Aanbevolen: