Philips HF3505 Wake-up Light Review: een basisklok

Inhoudsopgave:

Philips HF3505 Wake-up Light Review: een basisklok
Philips HF3505 Wake-up Light Review: een basisklok
Anonim

Bottom Line

Als u op zoek bent naar een lichttherapiewekker met een gerenommeerde merknaam, doet de HF3505 wat u moet doen voor minder dan de andere wake-up lights van Philips. Maar het is nog steeds een prijzig apparaat - vanwege de beperkte functionaliteit kun je misschien beter een budgetversie kopen van een goedkoper merk.

Philips HF3505 Wake-up Light

Image
Image

We hebben de Philips HF3505 Wake-Up Light gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als u op zoek bent naar een Philips-wekker voor lichttherapie die niet zo duur is als hun meest premium opties, is de HF3505 het overwegen waard. U krijgt niet alle functies en helderheids- / alarmopties van sommige van de duurdere keuzes, en qua functionaliteit is het vergelijkbaar met veel goedkopere alternatieven. Het hangt ervan af of je bereid bent extra geld uit te geven voor de merknaam.

Image
Image

Ontwerp: Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Met een diameter van 7,9 inch en een breedte van 4,5 inch is de HF3505 compact, zeer licht en weegt hij slechts 0,7 pond. Het lampgedeelte is een cirkelvormige bol met een display-interface in het midden, bijna als een donut. Het standaardstuk steekt echter meer uit dan andere klokken, waardoor het een beetje breder wordt dan andere klokken die we hebben getest. De meeste knoppen bevinden zich aan de voorkant van de interface, terwijl de instellingen voor het alarmgeluid, de kloktijd en de helderheid van het scherm zich aan de achterkant van de standaard bevinden.

De HF3505 is compact, zeer licht en weegt slechts 0,7 pond.

Configuratieproces: minder dan twee minuten

Het instellen van de HF3505 is erg eenvoudig en kan snel worden gedaan. De klok bestaat uit twee delen: de klokinterface en het netsnoer, dat gemakkelijk in een poort aan de achterkant van de klok kan worden gestoken en vervolgens op elk stopcontact in huis kan worden aangesloten. We stopten gewoon het snoer en de stekker in het stopcontact en de klok begon feloranje cijfers te knipperen. Een belangrijke opmerking: dit werkt niet bij stroomuitval, omdat er geen back-upbatterij is.

Het configureren van de klok bleek een beetje lastig. De HF3505 wilde dat we de tijd in 24-uurs tijd zouden zetten. Om dit te veranderen, moesten we de kloktijd op de achterkant twee seconden ingedrukt houden en vervolgens opnieuw indrukken om tussen formaten te wisselen. We merkten ook op dat de helderheidsknop van de interface zich aan de achterkant van de klok bevond, waardoor we vier verschillende helderheidsopties kregen, maar op een zeer onhandige locatie.

Het instellen van het alarm bleek eenvoudiger, omdat je gewoon op de alarmknop drukt, een klokvormige knop op de frontinterface en de alarmtijd knippert. Druk gewoon op deze knop, stel de tijd in en je bent klaar om te gaan. Het instellen van de helderheid en het geluid vergt echter meer inspanning. We ontdekten dat je deze kunt instellen terwijl we de handige testfunctie gebruikten door de alarmknop vijf seconden ingedrukt te houden. Hierdoor konden we het hele alarmproces in 90 seconden bekijken en deze instellingen wijzigen tijdens de testperiode. Anders, om deze functies in te stellen, bevonden de lichtknop en het alarmgeluid zich op twee afzonderlijke, onhandige locaties - respectievelijk de frontinterface en de achterste standaard.

Image
Image

Alarminstellingen: beperkte geluidsopties

Om het alarmgeluid in te stellen, is er een schakelaar met drie modellen: het eerste alarmgeluid, een tweede en de FM-radio-optie. Technisch gezien zijn dit drie verschillende audio-opties. De alarmaudio die Philips levert, bestaat echter uit twee clips met vogelgezang, waardoor de alarmen afwisseling missen. Omdat het alleen op vogels gebaseerde audio biedt, kunnen kattenbezitters, pas op voor harige vrienden, het misschien niet waarderen om om 5 uur 's ochtends vogels in de slaapkamer te horen, zoals we ontdekten. Deze klok biedt ook geen telefoon opladen via USB of een audio-aansluiting.

Het gebruik van de wekker in de ochtend was heel eenvoudig. 30 minuten voor de alarmtijd licht de geel getinte LED-lamp van de HF3505 geleidelijk op van 0% helderheid tot maximaal. Er zijn in totaal 10 helderheidsniveaus. Hoewel ze geweldig zijn voor het alarm zelf, kwamen ze ook goed van pas als nachtlampje en een eenvoudige, zij het zwakke leeslamp.

De alarmaudio die Philips levert, bestaat uit twee clips met vogelgezang, waardoor de alarmen weinig variatie hebben.

Tijdens de alarmtijd begint de audio af te spelen - we hebben ze alle drie getest - en de audio nam 90 seconden in volume toe totdat het het ingestelde volumeniveau bereikte. De vogelgezang alarmen klonken door de kamer, helder en duidelijk. Bij het testen van het FM-radioalarm en de algemene FM-radio-optie werd de audio echter een beetje vervormd. We hebben geprobeerd de draadantenne die aan de achterkant is bevestigd aan te passen, maar dit hielp de audio niet. Vooral muziek droeg niet zo goed als we zouden willen.

Snoozen was ook makkelijk. Als u op de bovenkant van het alarm tikt, wordt het geluid negen minuten lang vervaagd. Na negen minuten keert de audio terug en stijgt naar het oorspronkelijke volume. Het uitschakelen was ook eenvoudig, tik gewoon op de alarmknop, die klein is, maar fel verlicht is met oranje licht. Als je er eenmaal op tikt, wordt hij helemaal uitgeschakeld, wat betekent dat je elke nacht het alarm moet resetten. Dit is echter gemakkelijk, aangezien de alarmstatus een klokvormig lampje zal laten branden in het midden van de interface, rechts van de tijd.

Image
Image

Prijs: redelijk voor een merknaam

Voor $ 89,99 (Amazon) is de Philips HF3505 behoorlijk duur, maar niet schandalig in vergelijking met vergelijkbare wekkers voor lichttherapie van het merk. Als u op zoek bent naar een lichttherapieklok van een gerenommeerde verkoper, zou dit een solide keuze zijn. Als u echter op zoek bent naar meer voorzieningen in een wekker voor lichttherapie, moet u mogelijk meer uitgeven aan iets als de Philips HF3520 of Somneo.

Image
Image

Philips HF3505 vs. Totobay Wake-up Light

Vergeleken met de Totobay 2e generatie Wake-Up Light, die minder dan $30 kost, biedt de Philips HF3505 niet veel extra's. Een leuke eigenschap die de Philips onderscheidt, is de lamp zelf - de Totobay gaat aan op 10%, terwijl de Philips-lamp geleidelijk oplicht vanaf 0%, wat betekent dat er minder kans is dat u 20 minuten te vroeg wakker wordt omdat u toevallig naar de de lamp. Maar heb je geen last van dat verschil, dan is er weinig reden om extra geld uit te geven aan de Philips HF3505. Het is alleen een beetje beter, maar kost veel meer, waardoor deze Philips-klok moeilijk aan te bevelen is voor de prijs.

Kunt u nog steeds niet beslissen of de Philips HF3505 geschikt voor u is? Bekijk enkele van de beste wekkers voor wakker worden met lichttherapie.

Een leuke manier om wakker te worden, maar met te weinig functies om de prijs te rechtvaardigen

De Philips HF3505 is een goede wake-up light en de naamsbekendheid is aantrekkelijk. Maar het mist veel van de functies van de duurdere opties van Philips. Qua functionaliteit ben je waarschijnlijk beter af met het kopen van een veel goedkopere lamp zoals de Totobay.

Specs

  • Productnaam HF3505 Wake-up Light
  • Product Merk Philips
  • Prijs $89,99
  • Releasedatum juni 2017
  • Productafmetingen 7,9 x 7,9 x 4,5 inch.
  • UPC 075020036001
  • Garantie 2 jaar
  • Connectiviteit AC-adapter (meegeleverd)

Aanbevolen: