Homall Executive draaistoel Review: stijl tegen een goede prijs

Inhoudsopgave:

Homall Executive draaistoel Review: stijl tegen een goede prijs
Homall Executive draaistoel Review: stijl tegen een goede prijs
Anonim

Bottom Line

De Homall Executive Swivel Chair is perfect voor iemand die er tegen een redelijke prijs als een pro-gamer uit wil zien en voelen.

Homall Executive draaistoel

Image
Image

We hebben de Homall Executive Swivel Chair gekocht zodat onze deskundige reviewer hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Homall Executive Swivel Chair heeft een echte pro-streamer-look. De lange, gestreepte racerback met bijpassend hoofdkussen zorgt ervoor dat je eruitziet als je favoriete Twitch-ster, maar tegen een veel redelijkere prijs dan de gesponsorde uitrusting die de elites gebruiken. We hebben een paar ergonomische opmerkingen, maar over het algemeen biedt Homall een solide en stijlvol instappunt in stoelen in executive/racer-stijl die de bank niet kapot maken.

Image
Image

We hebben meer dan een week met de stoel in ons appartement doorgebracht om het gemak van de installatie, de aantrekkelijkheid van het ontwerp en het algehele comfort te evalueren, om te beoordelen of deze een plaats in uw huis verdient.

Design en comfort: zie eruit en voel je als een professional

De stoel maakt een opvallende eerste indruk, met een gedurfd, zwart-wit patroon dat over de hele leren bekleding loopt, weergalmd tot aan het onderstel en de wielen. Het leer met polyurethaan-reliëf is glad, koel en gemakkelijk schoon te maken. Na een week regelmatig gebruik bleef de schuimvulling zacht. Het stiksel bleef ook zitten tijdens onze tests, maar het zag er in het begin een beetje los uit. De optionele, verstelbare hoofd- en lendenkussens zijn een leuke touch, hoewel we het lendenkussen naar onze smaak een beetje te prominent en stevig vonden.

Image
Image

De lange rug in racerstijl is comfortabel en ondersteunt zelfs een vrij grote en breedgeschouderde volwassen man, die tot 180 graden naar achteren kantelt. We vonden dat dit een beetje te zwak aanvoelt om zo ver achterover te leunen, maar het diepe bereik wordt gewaardeerd en mensen met een laag zwaartepunt zullen het waarschijnlijk redelijk stabiel vinden, omdat de basis van de stoel behoorlijk stevig is. De armen bevinden zich op een vaste hoogte, wat een kleine ergernis is.

De lange, gestreepte racerback met bijpassend hoofdkussen laat je eruitzien als je favoriete Twitch-ster, maar tegen een veel redelijkere prijs dan de gesponsorde uitrusting die de elites gebruiken.

Hoewel het instellen van de hoogte van de stoel en de kanteling van de rugleuning eenvoudig is, laat het mechanisme te wensen over. Om de kanteling aan te passen, moet je een stijve knop gebruiken die op een moeilijk bereikbare plek aan de onderkant van de stoel is geplaatst. Nog belangrijker is dat de manier waarop uw zwaartepunt ten opzichte van het draaipunt ligt, het moeilijk maakt om achterover te leunen zonder echt met uw benen te duwen. Het is gewoon niet duurzaam comfortabel.

Image
Image

Montage- en installatieproces: gemakkelijk waar het telt

Het monteren van de stoel was relatief eenvoudig en kostte één persoon ongeveer een uur. Alle benodigde onderdelen zijn apart verpakt en gemakkelijk te vinden, mits je de duidelijke, gedrukte instructies volgt. Er was een kleine discrepantie tussen enkele aanduidingen van de onderdelen in de handleiding en op de onderdelen zelf (bijv. L3 versus B3), maar hun unieke vormen maakten ze eenvoudig genoeg om te onderscheiden. Een gecombineerde inbussleutel/Phillips-schroevendraaier wordt meegeleverd en is alles wat u nodig hebt om de klus te klaren, hoewel het niet zo effectief is als afzonderlijke speciale gereedschappen.

Image
Image

We hadden wat moeite om enkele van de plastic hoezen te bevestigen die het buigmechanisme van de rugleuning van de stoel beschermen. Uiteindelijk zijn we er niet helemaal in geslaagd om er een te bevestigen. De platte, korte schroeven blijven niet gemakkelijk aan de rand van hun overeenkomstige gaten haken. Om het nog erger te maken, wordt het contactpunt volledig afgeschermd van het zicht door de hoes die u vastschroeft, waardoor het erg moeilijk is om het uit te lijnen. Het is een puur cosmetisch stuk, dus deze mislukking had geen functionele implicaties, maar het was niettemin frustrerend.

Prijs: Ponsen boven het gewicht

Voor alle meegeleverde functies en de kwaliteit van comfort, componenten en constructie biedt de Homall Executive Swivel Chair een geweldige prijs voor $ 169,99. Het is een uitstekende instapprijs voor een executive stoel in racerstijl, die normaal twee keer zoveel kost.

Het is een uitstekende instapprijs voor een executive stoel in racerstijl, die normaal twee keer zoveel kost.

Homall Executive draaistoel vs. DXRacer Racing Series DOH/RW106/NR

Gamestoelen zijn een drukke ruimte, maar Homall lijkt qua kwaliteit iets beter te zijn dan zijn leeftijdsgenoten. Amazon staat vol met zeer vergelijkbare aanbiedingen van weinig bekende fabrikanten zoals Furmax en Devoko tegen een vergelijkbare of iets lagere prijs, maar Homall wordt over het algemeen beter beoordeeld op het gebied van comfort, vooral op de lange termijn. Als je een bekender merk wilt, betaal je bijna $ 300 voor zoiets als de populaire Racing Series DOH/RW106/NR van DXRacer. Als je een beperkt budget hebt, is Homall een aantrekkelijke keuze.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste gamestoelen die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn.

Comfort en stijl tegen een haalbare prijs

Na urenlang gebruik vonden we de Homall Executive Swivel Gaming Chair net zo comfortabel als veel duurdere stoelen, zonder iets in te leveren op het gebied van bouwkwaliteit. Zolang achterover leunen geen dealbreaker voor je is, is dit zo goed als gamestoelen krijgen totdat je veel meer gaat betalen.

Specs

  • Productnaam Executive draaistoel
  • Product Merk Homall
  • Prijs $169.99
  • Releasedatum december 2016
  • Gewicht 42.1 lbs.
  • Productafmetingen 32,7 x 15,3 x 29,1 inch.
  • Kleur Zwart/wit
  • Gewichtscapaciteit Tot 300 lbs
  • Hoekaanpassing 90 tot 180 graden
  • Materiaal Premium PU-leer

Aanbevolen: