Ring Video Doorbell 2 Review: de beste

Inhoudsopgave:

Ring Video Doorbell 2 Review: de beste
Ring Video Doorbell 2 Review: de beste
Anonim

Bottom Line

De Ring Video Doorbell 2 is onze beste keuze voor een probleemloze slimme deurbelcamera-installatie. Het biedt ook geweldige videokwaliteit en betrouwbare bewegingsdetectie voor een solide algehele ervaring.

Ring Video Doorbell 2

Image
Image

Er zijn meldingen geweest van een beveiligingsprobleem met Ring-apparaten waardoor een onbekende toegang kan krijgen tot de camera en persoonlijke gegevens zoals apparaatlocatie, wifi-wachtwoord en andere gevoelige informatie kan worden vrijgegeven. We moedigen Ring-gebruikers aan om hun wachtwoord te wijzigen, 2FA in te schakelen en hun gezond verstand te gebruiken voordat ze een nieuw Ring-product kopen.

We hebben de Ring Video Doorbell 2 gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Een van de grootste obstakels voor potentiële kopers die een installatie overwegen. Is het, naast de initiële kosten, de moeite waard om een videodeurbel aan uw bestaande bedrading te monteren en eventueel een elektricien of professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat dit correct wordt gedaan?

Ring's Video Doorbell 2 vermijdt dit raadsel volledig. Het is een op batterijen werkende videodeurbel die geen enkele vorm van (hoewel dat een optie is) nodig heeft en die met gemak overal in de buurt van uw deur kan worden geplaatst. Hij is lang niet zo slank als sommige andere opties, waaronder Ring's eigen Video Doorbell Pro, en laad hem op een gegeven moment op.

Het installatiegemak en de algehele kwaliteit maken het echter een geweldige optie voor minder handige en/of zuinigere huiseigenaren. We hebben de Ring Video Doorbell 2 drie weken getest, waarbij we de mogelijkheden voor bewegingsdetectie en video-opname en het gebruiksgemak hebben onderzocht in vergelijking met concurrerende apparaten.

Het installatiegemak en de algehele kwaliteit maken het een geweldige optie voor minder handige en/of meer zuinige huiseigenaren.

Ontwerp: mooi, maar omvangrijk

Het algehele ontwerp van de Ring Video Doorbell 2 is zeer modern en ingetogen, met een gloeiende blauwe ring rond de prominente deurbelknop en een glanzend zwarte afwerking aan de bovenkant waar de camera en bewegingssensor zitten. Je kunt aan de onderkant wisselen tussen Satin Nickel en Venetiaanse frontplaten, afhankelijk van welke afwerking het beste past bij het oppervlak waarop je de deurbel wilt monteren.

De Ring Video Doorbell 2 is echter ook erg stevig. Dat komt door het grote accupakket, waardoor het toestel zowel de bredere Doorbell Pro is. Met 5,05 2,50 1,08 inch is hij 0,65 inch breder dan wat een aanzienlijk verschil in plaatsing maakt.

Afhankelijk van je huis, past de Ring 2 mogelijk niet waar je oude, traditionele deurbel zit. Maar hoe omvangrijk ook, de Ring Video Doorbell 2 heeft nog steeds een aantrekkelijke uitstraling - hij ziet er behoorlijk hightech uit, in tegenstelling tot de RCA Video Doorbell, die eruitziet als een afstandsbediening van een tv.

Image
Image

Instelproces: eenvoudig

van de benodigde bedrading, de installatie van Ring Video Doorbell 2 is eenvoudig en vereist weinig gedoe. het testen van bedrade deurbellen bij de vooringang of ervoor gekozen om de Ring 2 bij de achteringang te installeren. Het was geen moeilijk proces en de doos bevat alles wat je nodig hebt, behalve mogelijk een boormachine. Het heeft ook schuine montageplaten, voor het geval je de deurbel moet kantelen om een beter zicht op je gang te krijgen.

We hebben de Ring 2 eronder geïnstalleerd en een boor gebruikt om kleine gaatjes door de gevelbeplating te slaan. Vanaf daar was het een kwestie van de schroeven inbrengen met de meegeleverde schroevendraaier en de voorplaat met een veiligheidsschroef aan de onderkant bevestigen.

Ring raadt aan om de batterij op te laden voor de installatie, zodat deze maandenlang meegaat. door de voorplaat los te maken en de batterij eruit te schuiven, die met behulp van de. U kunt de levensduur van de batterij controleren vanuit de Ring-smartphone-app, die u ook zult gebruiken om de installatie te voltooien. Het hele installatieproces in de app duurt slechts een paar minuten, waarbij je je wifi-thuisinformatie nodig hebt.

Image
Image

De Ring Video Doorbell 2 bestaande deurbelbedrading, in plaats van te vertrouwen op de batterij - maar als je die optie overweegt, raden we je ten zeerste aan om in plaats daarvan de Ring Video Doorbell Pro te kopen. Het is een beetje duurder voor $ 249 (vs. $ 199 voor de Ring 2), maar het is veel slanker en slanker, waardoor het een aantrekkelijker apparaat is en een voor aan je deur. Met de Pro kun je ook bewegingsdetectiezones in veel grotere mate aanpassen.

Prestaties: geschikt en rijk aan functies

Eenmaal gemonteerd, maakt de Ring Video Doorbell 2 indruk met zijn gebruiksgemak en consistentie. We hebben tijdens onze tests geen valse positieven gezien en hij herkende ijverig elke ingang en uitgang van de deur - inclusief die van een hond. We hebben de deurbel zelf getest en kregen meteen een melding op onze iPhone XS Max, zodat we de persoon overal in huis konden zien en een gesprek konden voeren.

In tegenstelling tot de Ring Video Doorbell Pro, waarmee je de bewegingsvolgzone in kaart kunt brengen door punten in de cameraweergave te slepen en neer te zetten, blijft de Ring Video Doorbell 2 hangen met een veel eenvoudigere optie: je kunt bepalen hoe ver de camera van de camera verwijderd is bewaakt beweging door een schuifregelaar aan te passen. Het is niet de meest robuuste optie, maar je kunt in ieder geval bepaalde gebieden blokkeren als je in de buurt van een drukke straat of stoep bent.

Na drie weken gebruik had de batterij nog steeds een capaciteit van 85%. Ring schat dat de batterij zes maanden tot een jaar meegaat als hij volledig is opgeladen, en ons huidige traject brengt ons mogelijk in de buurt van de onderkant van dat doel.

Ring-deurbellen werken ook met IFTTT-applets (als dit, dan dat) die slimme functionaliteit toevoegen, zoals het knipperen van de slimme lampen van je huis wanneer de deurbel wordt ingedrukt, of het verlagen van het volume van je Sonos-speakers zodat je de bel hoort.

De Ring Video Doorbell 2 maakt zelf een klein belgeluid en stuurt een melding naar je telefoon, maar maakt geen geluid in je huis, tenzij een belbox. Ring verkoopt echter zijn eigen eenvoudige Chime-accessoire dat wordt aangesloten op een stopcontact en wordt gekoppeld aan de deurbel, waardoor een geluid ontstaat.

Je kunt ook je Ring-account koppelen aan Amazon's Alexa en je Echo-apparaat je laten waarschuwen wanneer iemand op de deurbel drukt. Je hebt ook toegang tot de camera met een Echo Show of tot de voordeur vanaf een Echo Spot naast ons bed. Ring-deurbellen werken ook met IFTTT (als dit, dan dat) die functionaliteit toevoegen, door de slimme lampjes van je huis te laten knipperen wanneer de deurbel aangaat of het volume van je Sonos-speakers te verlagen zodat je de bel hoort.

Videokwaliteit: geweldige dag of nacht

De Ring Video Doorbell 2 neemt 1080p-video op met zijn gezichtsveld van 160 graden en biedt een breed zicht op wat zich buiten je deuropening bevindt. Tijdens onze tests waren de beelden altijd duidelijk, waardoor we binnen enkele seconden een liveweergave konden krijgen en gedetailleerde gezichten, sneeuwvlokken en andere objecten konden zien. Inzoomen op een deel is wazig, maar je kunt nog steeds onderscheiden wat je ziet.'S Avonds wordt automatisch een modus voor weinig licht ingeschakeld, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen, wezens en meer uit het beeldmateriaal te halen.

Image
Image

App: soepel en duidelijk

Ring's smartphone-app is een gepolijste en samenhangende ervaring, waarmee je meerdere deurbellen en camera's op één plek kunt bewaken, opgenomen gebeurtenissen kunt bekijken, bewegingszones kunt aanpassen en de levensduur van de batterij kunt controleren. Het heeft ook een unieke "Buren"-functie waarmee je wordt aangesloten op een lokale community-feed, waarin andere Ring-gebruikers video's van verdachte mensen kunnen delen of misdaden kunnen melden.

Helaas vereisen sommige kernfuncties een abonnement na de eerste gratis proefperiode van 30 dagen. Zonder het Ring Protect Plan, dat $ 3 per maand kost (of $ 10 per maand voor meerdere apparaten), kun je geen video's bekijken, opslaan of delen die zijn opgenomen met de deurbel - je kunt de beelden alleen live bekijken als je ontvang een melding.

Image
Image

Prijs: houd rekening met de lopende kosten

Voor $ 199, de Ring Video Doorbell 2 vanwege zijn kwaliteit en gemak, en het is $ 50 minder dan de Ring Video Doorbell Pro. Zoals vermeld, heeft het Pro-model een compacter ontwerp en biedt het verbeterde aanpassing voor bewegingsdetectiezones. het gemak dat wordt geboden door het batterijpakket van de Ring Video Doorbell 2 is een enorm voordeel dat bepaalde kopers waarschijnlijk als een belangrijk verkoopargument zullen zien.

Er zijn andere slimme deurbelcamera's die batterijpakketten of wegwerpbatterijen gebruiken, maar die nog groter zijn, componenten van mindere kwaliteit hebben en niet zo'n verfijnde app-ervaring bieden. De Ring Video Doorbell 2 is een kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs. Echter, het Ring Protect Plan om volledig te profiteren van de deurbel', omdat het een doorlopende kost toevoegt die verder gaat dan het initiële prijskaartje.

Het gemak van het batterijpakket van de Ring Video Doorbell 2 is een enorm voordeel dat bepaalde kopers waarschijnlijk als een belangrijk verkoopargument zullen zien.

Ring Video Doorbell 2 vs. RCA Video Doorbell Camera

Op het gebied van slimme deurbelcamera's van minder dan $ 200 zijn de Ring Video Doorbell 2 en RCA Video Doorbell Camera beide aantrekkelijke opties, zij het om verschillende redenen. De deurbel van Ring heeft de meer verfijnde uitstraling, hoewel hij omvangrijker is - en de montageflexibiliteit die door de batterijconfiguratie wordt geboden, zal voor sommige kopers belangrijk zijn. biedt voordelen zoals compatibiliteit met Amazon Alexa, connectiviteit met andere slimme apparaten voor thuisgebruik en een speciaal ontworpen app.

Het bedrade apparaat vanlevert dezelfde kernfunctionaliteit op het gebied van bewegingsdetectie, deurbelwaarschuwingen en tweerichtingsgesprekken, de videokwaliteit is geweldig en het is $ 50 minder voor $ 149. De RCA-videodeurbelcamera is niet de meest opwindende deurbel op de markt, maar hij zal de klus klaren voor een zeer aantrekkelijke prijs, en ook zonder abonnementskosten.

De beste draadloze optie, punt uit

De Ring Video Doorbell 2 is de slimme deurbelcamera die je kunt krijgen als je geen bestaande deurbelbedrading hebt, niet wilt vastzitten in de montage waar de huidige bedrading is, of gewoon niet wilt meenemen het gedoe en de extra kosten van een elektricien of installateur in de vergelijking.

Specs

  • Productnaam Videodeurbel 2
  • Productmerkring
  • Prijs $199.00
  • Releasedatum juni 2017
  • Productafmetingen 5,05 x 2,5 x 1,08 inch.
  • UPC 852239005550
  • Voeding Batterij of bedraad
  • Verbinding 2,4 Ghz Wi-Fi
  • Faceplates Satijn nikkel, Venetiaans
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Android, iOS, Windows

Aanbevolen: