RCA Video Doorbell Camera Review: een capabele camera

Inhoudsopgave:

RCA Video Doorbell Camera Review: een capabele camera
RCA Video Doorbell Camera Review: een capabele camera
Anonim

Bottom Line

De RCA-videodeurbelcamera is een sterke slimme deurbelcamera-optie die een deel van de glans van zijn rivalen mist, maar de klus kan klaren zonder abonnementskosten.

RCA deurbel videocamera

Image
Image

We hebben de RCA-videodeurbelcamera gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Bij het kiezen van een slimme videodeurbel voor thuis, zijn er een aantal overwegingen die variëren van uiterlijk en functionaliteit tot de initiële prijs en doorlopende investeringen. Het kiezen van zoiets als Ring's Video Doorbell Pro of Video Doorbell 2 wordt geleverd met een aantal extra functies, zoals een sociale feed voor de buurt en compatibiliteit met andere slimme apparaten voor thuisgebruik, maar je moet doorlopend abonnementskosten betalen om sommige van zijn cloudgebaseerde kenmerken.

Wilt u iets dat eenvoudiger, rechttoe rechtaan is en geen doorlopende kosten vereist? De videodeurbelcamera van RCA is een ideale keuze en biedt sterke prestaties en handige kernfuncties. Deze bedrade optie heeft niet hetzelfde niveau van eersteklas glans of allure als sommige concurrerende slimme deurbellen, maar de betaalbare, eenmalige prijs is aantrekkelijk.

We hebben de deurbel die op een huis is gemonteerd meer dan een week getest, het gezoem van de deurbel beantwoord, bewegingsdetectie-opnamen bekeken en nagegaan hoe de RCA-videodeurbelcamera het doet tegen enkele van de belangrijkste concurrenten.

Image
Image

Ontwerp: Plastic, niet zo fantastisch

De RCA-videodeurbelcamera is niet de meest stijlvol ogende videodeurbel die er is. In feite doen de vorm, het formaat en het door en door plastic ontwerp ons denken aan een Roku streaming box-afstandsbediening, en het lijkt erop dat er een drietal grote knoppen op zit.

In feite heeft het maar één knop: de grote onderaan met het alarmpictogram, met een gloeiende blauwe ring eromheen die 's nachts zichtbaar is. Dat kan echter verwarrend zijn, omdat de grote bewegingssensor in het midden er ook uitziet als iets dat je zou willen indrukken. Helemaal bovenaan bevindt zich de 3-megapixelcamera, die een livebeeld van de omgeving vastlegt zodat je het kunt bekijken op je iOS- of Android-apparaat via de RCA-app.

Het is zeker niet flitsend, maar de RCA-videodeurbelcamera is functioneel en nauwelijks een doorn in het oog. Je kunt ook wisselen tussen drie meegeleverde frontplaatkleuren: Satin Black, Satin Silver en Venetiaans Brons. Het is ook relatief slank, met 5,08 x 1,77 x 0,83 inch, wat het een gemakkelijke vervanging zou moeten maken voor je huidige deurbel op je deurframe.

Configuratieproces: overweeg een professional

De RCA-videodeurbelcamera moet worden aangesloten op de bestaande deurbelbedrading, met een 8-24V AC-transformator. Afgezien van een boormachine en een potlood of stift, wordt de doos geleverd met alles wat je nodig hebt om de installatie te voltooien. Dat omvat een kleine stroomset voor uw beldoos of weerstand voor uw bestaande bedrading, de benodigde schroeven, ankers en draadmoeren, draaddraden, boren, een kleine schroevendraaier en een waterpas om de deurbel op uw buitenmuur uit te lijnen.

Het is zeker niet flitsend, maar de RCA-videodeurbelcamera is functioneel en nauwelijks een doorn in het oog.

Het wordt ook geleverd met drie montageplaten: de ene is plat, de andere is iets naar links of rechts gekanteld en de laatste kan omhoog of omlaag worden gekanteld. Hiermee kunt u de deurbel monteren die het beste past bij uw ingang en gang. Onze deurbel werd bijvoorbeeld gemonteerd met de zijhoekmontage om plaats te bieden aan de verhoogde lip van het stormdeurframe. Als uw deur zich een kleine trap op bevindt, kunt u overwegen de deurbel naar beneden te kantelen.

Als u vertrouwd bent met het hanteren van elektrische bedrading, zou u de installatie zelf moeten kunnen voltooien. Als u zich echter zorgen maakt over interactie met de transistor of draden, wilt u misschien een elektricien of professionele installateur inhuren. In ons geval lieten we een erkende elektricien komen om de bestaande bedrading in het testhuis te repareren, en hij installeerde het apparaat tijdens dat proces.

Eenmaal geïnstalleerd, duurt het slechts enkele minuten om de deurbel via de RCA Security-smartphone-app aan de gang te krijgen. Je scant de QR-code op de deurbel zelf of de gebruiksaanwijzing, maakt verbinding met je wifi-thuisnetwerk en zou dan binnen een paar snelle stappen moeten zijn ingesteld.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Prestaties: Werkt goed, met tweaks

De RCA-videodeurbelcamera is ontworpen om uw ingang te bewaken dankzij de combinatie van bewegingssensor en videocamera, die constant het gebied scant op beweging. Wanneer hij beweging detecteert binnen het opgegeven bereik, ontvang je een melding via de smartphone-app. Wanneer iemand op de deurbelknop drukt, maakt deze een zacht belgeluid en waarschuwt vervolgens uw smartphone, zodat u de feed kunt bekijken en kunt kiezen of u al dan niet wilt antwoorden. Bovendien kunt u op elk moment in een liveweergave kijken, zelfs zonder beweging of een druk op de knop.

Aanvankelijk was de bewegingssensor veel te gevoelig uit de doos, en waarschuwde ons voor beweging tot op 5 meter van de deur. In tegenstelling tot Ring's Video Doorbell Pro, kun je geen aangepaste zone maken binnen het camerabeeld, maar je kunt vooraf ingestelde afstandsgebieden tot de deurbel kiezen. Elke passerende auto stuurde een waarschuwing, en zelfs bij een gevoeligheid van drie meter kregen we een melding voor elke voetganger die voorbijliep. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om beweging te herkennen binnen een straal van slechts een meter van de deur, zodat alleen mensen die actief de ingang naderden, het alarm zouden activeren.

De RCA-videodeurbelcamera raakt een goede plek in termen van kwaliteit, functieset en prijs.

Vanaf dat moment werkte de RCA-videodeurbelcamera zoals geadverteerd. Het activeerde een waarschuwing wanneer we kwamen en gingen, of wanneer de postbode post bezorgde. Toen een hulpverlener de gasmeter kwam controleren, spraken we met hem via de iPhone-app en vroegen hem even te wachten zodat we de hond in bedwang konden houden. We hoorden elkaar allebei duidelijk en effectief.

De RCA-videodeurbelcamera wordt niet geleverd met een plug-in belmechanisme voor je huis, hoewel als je een bestaande belbox hebt, deze daarop kan worden aangesloten. Helaas heeft het apparaat van RCA geen slimme thuishaken om verbinding te maken met andere apparaten, dus je kunt geen Amazon Echo of Google Home instellen om je te waarschuwen wanneer iemand op de zoemer drukt, of IFTTT-applets gebruiken voor extra functionaliteit. Als je telefoon op stil staat en je bent niet binnen gehoorsafstand van de bel van de deurbel, dan weet je waarschijnlijk niet dat er iemand aan het zoemen is.

RCA's apparaat is niet afhankelijk van cloudopslag voor zijn opnamen. In plaats daarvan wordt het geleverd met een microSD-kaart van 16 gigabyte (en kan tot 128 GB passen), die de lokale opnamen opslaat en u toegang geeft tot deze via de smartphone-app. Daarom hoef je niet te betalen voor een abonnementsservice, in tegenstelling tot de deurbellen van Ring.

Image
Image

Videokwaliteit: behoorlijk helder

De drie-megapixel videocamera biedt een 180 graden verticaal en 105 graden horizontaal gezichtsveld dat verder gaat dan de grenzen van je smartphonescherm, waardoor je het beeld kunt slepen om iets meer in alle richtingen te zien.

RCA's camera kan ook Ultra HD (4K)-video vastleggen, wat 50 procent meer detail belooft dan het standaard 1080p-beeld. Vanuit de standaardweergave konden we geen verschil zien, maar inzoomen op de opname onthulde een scherper beeld van verder weg gelegen objecten en mensen in Ultra HD. Die hoogwaardige instelling neemt echter meer ruimte in beslag op de microSD-kaart, die normaal gesproken is vastgemaakt om honderden bewegingsdetecteerde gebeurtenissen op te nemen.

De RCA-videodeurbelcamera schakelt ook automatisch over naar een nachtzichtmodus zonder de juiste verlichting, hoewel een extern licht boven de deur voldoende was om de standaardweergave 's nachts ingeschakeld te houden.

App: onhandig, maar functioneel

De RCA Security-app werkt goed genoeg, maar hij is niet mooi. De interface is onhandig en veel minder gepolijst dan de app van Ring, en de interface paste niet eens goed op onze iPhone XS Max - de onderste knoppen waren gedeeltelijk afgesneden. Het zal de klus echter klaren, door u te waarschuwen voor bewegingsgebeurtenissen en de oproep door te sturen om te antwoorden wanneer iemand op de zoemer van de deurbel drukt.

Image
Image

Bottom Line

Voor $ 149,99 is de RCA-videodeurbelcamera aanzienlijk goedkoper dan zijn naaste bedrade concurrentie, de Ring Video Doorbell Pro van $ 249 en de Nest Hello van $ 229. Er zijn goedkopere deurbellen beschikbaar in het bereik van minder dan $ 100, maar ze bieden video-opnamemogelijkheden van lagere kwaliteit en hebben geen uitbreidbare opslagopties. De RCA-videodeurbelcamera raakt een goede plek in termen van kwaliteit, functieset en prijs.

RCA Video Doorbell Camera vs. Ring Video Doorbell Pro

De RCA Video Doorbell Camera en Ring Video Doorbell Pro hebben vergelijkbare kernfunctionaliteit, maar variëren in benadering. De deurbel van Ring heeft een strak, minimaal ontwerp dat de knop beter benadrukt en er niet uitziet als het broertje van een tv-afstandsbediening.

Ring's app-ervaring is ook aanzienlijk gepolijster en bevat een sociale feed voor buurten/stad voor het delen van bedreigingen en zorgen, evenals de mogelijkheid om te koppelen in een Amazon Echo en andere slimme apparaten voor thuisgebruik. U moet echter betalen voor de abonnementsservice van Ring om toegang te krijgen tot bewegings- en deurbelpersopnamen. Over het algemeen biedt de Ring Video Doorbell Pro een meer premium en veelzijdige ervaring (inclusief aangepaste bewegingszones), maar heeft een aanzienlijke meerprijs - zowel in het begin als in de loop van de tijd.

Wil je nog even rondkijken voor wat andere opties? Bekijk ons artikel met de beste slimme deurbelcamera's om vandaag op te halen.

Goede prijs, goede kwaliteit

RCA's videodeurbelcamera is erg goed in wat hij doet, en biedt een eenvoudige slimme videodeurbelervaring met de verwachte mogelijkheden om te volgen wat er buiten je deur gebeurt, bewegingswaarschuwingen te krijgen en te praten met iedereen die zich buiten bevindt. Het is niet stijlvol, maar de meerdere frontjes bieden opties, en het apparaat zelf is functioneel en gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Specs

  • Productnaam Deurbel Videocamera
  • Product Merk RCA
  • Prijs $149.99
  • Releasedatum augustus 2018
  • Gewicht 0.26 lbs.
  • Productafmetingen 5,08 x 1,77 x 0,83 inch.
  • Voeding Bedraad
  • Verbinding 2,4 Ghz/5 Ghz Wi-Fi
  • Faceplates Satijn Zwart, Satijn Zilver, Venetiaans Brons
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Android, iOS

Aanbevolen: