AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder Review

Inhoudsopgave:

AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder Review
AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder Review
Anonim

Bottom Line

De AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder is een geweldige combinatie van waarde en veiligheid voor zowel thuis als op kantoor.

AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder

Image
Image

We hebben de AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder gekocht, zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het is een slecht idee om gevoelige documenten, creditcards en optische schijven weg te gooien of te recyclen zonder ze eerst te versnipperen, maar met eenvoudige versnippering is het niet altijd voldoende. De AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder verpulvert uw documenten tot deeltjes die slechts een fractie van een centimeter breed en minder dan een halve centimeter lang zijn. Dit is het soort papiervernietiger dat u nodig hebt als u uw gevoelige gegevens echt serieus wilt nemen, en Amazon heeft het allemaal verpakt in een zeer betaalbaar product.

We hebben onlangs een AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder getest in ons kantoor, waarbij we hem belastten met het versnipperen van stapels documenten, creditcards, optische schijven en zelfs ongeopende junkmail, om te zien hoe het is bestand tegen de concurrentie.

Ontwerp: niet indrukwekkend om te zien, maar gebruiksvriendelijk

Vernietigers zijn niet de meest aantrekkelijke stukken hardware, maar als je één ding kunt zeggen over de AmazonBasics Micro-Cut-vernietiger, dan is het dat hij zorgvuldig in elkaar is gezet. Omdat hij aan de grotere kant is voor persoonlijke papiervernietigers (14,3 x 11,5 x 21,7 inch, 23 pond), is hij uitgerust met zwenkwielen waarmee je hem kunt verplaatsen zonder hem op te pakken.

Als je de papiervernietiger toch moet oppakken, heeft hij handige handgrepen aan de zijkanten. Aan de voorkant vindt u een kleine kijkpoort waarmee u kunt zien hoe vol de bak is zonder deze te verwijderen. De poort is moeilijk te zien als het apparaat op de grond staat, maar het is een mooi gebaar.

Image
Image

De bedieningselementen bestaan uit een enkele schakelaar met drie standen: Uit, Automatische invoer en Achteruit. Indicatielampje brandt boven geeft aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik, oververhit is of als de bak niet goed is geplaatst.

Papier, creditcards en optische schijven worden allemaal door dezelfde sleuf aan de bovenkant van het apparaat gestoken. Omdat hetzelfde vernietigingsmechanisme alles afhandelt, krijgen uw creditcards en optische schijven dezelfde microcutbehandeling als uw documenten. Dat betekent dat deze papiervernietiger een veiligere methode is om creditcards weg te gooien dan papiervernietigers die een strip- of cross-cut vernietigingsmethode gebruiken.

Bottom Line

De papiervernietiger is direct uit de doos klaar voor gebruik. Het wordt geleverd in de beruchte, gemakkelijk te openen verpakking van Amazon, en als je het eenmaal uit de doos hebt gehaald, hoef je het alleen maar in te pluggen. De bak is vastgezet met tape, maar technisch gezien hoef je dat niet eens te verwijderen voordat jij gaat aan de slag.

Prestaties: bescheiden inschakelduur, behoorlijke snelheid en geweldige beveiliging

Na acht minuten versnipperen tussen afkoelpauzes van 45 minuten, kan de AmazonBasics Micro-Cut-vernietiger door een verrassend aantal documenten kauwen. Onze tests hebben aangetoond dat het meer dan in staat is om de geadverteerde 72 documenten per minuut te vernietigen, op voorwaarde dat je ze hebt opgedeeld in stapels van de juiste grootte voordat je begint. Het duurt iets meer dan 10 seconden voordat de papiervernietiger een stapel van 12 vellen verpulvert. Het heeft zelfs het vermogen om 15 of meer vellen tegelijk te versnipperen zonder vast te lopen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u per ongeluk het aantal pagina's dat u invoert verkeerd beoordeelt.

Image
Image

Amazon raadt af om grote paperclips, enveloppen met isolatie of vensters, gelamineerde items en alles met lijm, zoals tape, te versnipperen. Bij onze tests at de papiervernietiger door kleine paperclips en nietjes, en junkmail met enveloppen met vensters, maar junkmail met karton was wel een probleem. Gelukkig is het een fluitje van een cent als de papiervernietiger vastloopt. De enkele schakelaar die je gebruikt om hem aan en uit te zetten, heeft ook een omgekeerde instelling, zodat je de meeste storingen gemakkelijk kunt verhelpen.

Naast papier is de papiervernietiger ook ontworpen om creditcards en optische schijven te versnipperen. Wanneer u met deze papiervernietiger een creditcard of optische schijf versnippert, plaatst u deze in dezelfde invoersleuf en hetzelfde papiervernietigingsmechanisme. Dat betekent dat creditcards worden teruggebracht tot kleine stukjes, tot het punt waarop het hoogst onwaarschijnlijk is dat iemand uw persoonlijke gegevens kan identificeren.

Omdat hetzelfde vernietigingsmechanisme alles afhandelt, krijgen uw creditcards en optische schijven dezelfde micro-cutbehandeling als uw documenten.

Qua snippergrootte is het een micro-cut shredder, wat betekent dat de deeltjes die hij genereert kleiner zijn dan uw typische cross-cut-eenheid. Het papier ziet er eigenlijk uit als confetti en is onmogelijk weer in elkaar te zetten. De snippers bevinden zich nog steeds aan de grotere kant van het spectrum voor een micro-cut-eenheid, met een breedte van 5/32 inch en een lengte van 15/32 inch, maar het is nog steeds een echt goed beveiligingsniveau voor de prijs. Over het algemeen maakt de papiervernietiger geen indruk op het gebied van inschakelduur en snelheid, maar hij werkt goed genoeg voor thuis, thuiskantoor en licht klein kantoorgebruik.

Bingrootte en handling: grote opvangbak versterkt door kleine snippergrootte

Image
Image

De papiervernietiger heeft een fatsoenlijke opvangbak van 6,7 gallon die groot genoeg is dat je niet midden in een taak hoeft te stoppen om hem te legen. Zelfs als het je lukt om het constant te voeden gedurende een volledige cyclus van acht minuten, heb je nog steeds ruimte over in de ruime opvangbak. De kleine snippers die door dit apparaat worden gegenereerd, kunnen zich vrij compact nestelen, en door het zachtjes heen en weer te schudden op de zwenkwielen kunnen ze nog verder bezinken.

Image
Image

Zelfs als het je lukt om het constant te voeden gedurende een volledige cyclus van acht minuten, heb je nog steeds ruimte over in de ruime opvangbak.

De bak zelf is heel eenvoudig met één hand te bedienen. Het klikt op zijn plaats voor de veiligheid, maar het is nog steeds vrij eenvoudig om het eruit te halen, zelfs zonder het apparaat met uw andere hand te ondersteunen. Eenmaal buiten kan de bak een beetje zwaar worden als je erin bent geslaagd om hem helemaal tot aan de bovenkant te vullen, dus pas op dat je hem niet laat vallen.

Bottom Line

Met behulp van een geluidsmeter hebben we de geluidsoutput van de papiervernietiger gemeten op 66 decibel, wat vrij dicht in de buurt kwam van de vergelijkbare geprijsde Swingline Prostyle+ die we ook hebben getest. Dit lijkt misschien luid, maar het geluid dat door deze papiervernietiger wordt gegenereerd, is diep en gedempt, dus bij daadwerkelijk gebruik lijkt het stiller dan de metingen zouden aangeven.

Prijs: uitstekende waarde voor wat je krijgt

Prijs is waar de AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder echt schittert. Voor $ 99,99 is het moeilijk om een papiervernietiger te vinden die qua veiligheid kan tippen aan een vergelijkbare prijs.

De Swingline Prostyle+ is beschikbaar voor net iets meer, maar hij genereert veel grotere snippers en heeft een kleinere opvangbak. Andere concurrenten, zoals de Fellowes Powershred 99Ms Micro-Cut Shredder, produceren kleinere snippers, maar tegen een veel hogere prijs. Vooral de Powershred 99Ms kost $ 349, waardoor de AmazonBasics 12-Sheet-eenheid eruitziet als een koopje.

Het is moeilijk om een papiervernietiger te vinden die qua veiligheid kan tippen aan een vergelijkbare prijs.

Amazon Basic 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder vs. Fellowes Powershred 99Ms Micro-Cut Shredder

Als je een micro-cut papiervernietiger wilt met een behoorlijke doorvoer en inschakelduur, dan is de AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder wat je zoekt. U kunt micro-cut papiervernietigers vinden met een iets kleiner formaat, maar u beta alt veel meer. Dat gezegd hebbende, als je extra beveiliging nodig hebt, heeft de Fellowes Powershred 99Ms Micro-Cut Shredder een P-5-beveiligingsniveau, wat betekent dat hij een snippergrootte heeft van 5/64 x 9/16 inch. Dat is ongeveer dezelfde lengte als de snippers die worden gegenereerd door de AmazonBasics 12-Sheet-eenheid, maar slechts half zo breed. U beta alt meer dan drie keer zoveel, maar het P-5-beveiligingsniveau is beter geschikt voor bijzonder gevoelige documenten in vergelijking met de P-4-beveiliging die wordt geboden door de AmazonBasics-eenheid voor 12 vel.

Geïnteresseerd in andere opties? Lees onze lijst met de beste papiervernietigers die nu beschikbaar zijn.

Beveiligde optie voor het vernietigen van gevoelige documenten, optische schijven en creditcards

De AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder is een geweldig stuk hardware voor thuis, thuiskantoor en zelfs kleine kantoren. Het beschikt over een micro-cut shredding-stijl voor een prijs die vaker wordt geassocieerd met veel minder veilige cross-cut shredders, waardoor het een van de beste waarden is die u zult vinden.

Specs

  • Productnaam 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder
  • Productmerk AmazonBasics
  • Prijs $99,99
  • Releasedatum oktober 2013
  • Gewicht 22,3 lbs.
  • Productafmetingen 14,3 x 11,5 x 21,7 inch.
  • Kleur Zwart
  • Modelnummer AU1240MA
  • Snippertype Micro-cut
  • Versnipperd formaat 5/32 x 15/32 inch
  • Vellen per minuut 72
  • Runtime Acht minuten
  • Afkoeltijd 45 minuten
  • Capaciteit geadverteerde vellen 12 vellen
  • Gemeten velcapaciteit 15 vel
  • Bincapaciteit 6,7 gallons
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: