AmazonBasics 6-vel Cross-Cut Shredder Review: betaalbaar

Inhoudsopgave:

AmazonBasics 6-vel Cross-Cut Shredder Review: betaalbaar
AmazonBasics 6-vel Cross-Cut Shredder Review: betaalbaar
Anonim

Bottom Line

De AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder is een compacte kleine krachtpatser die de klus klaart tegen een zeer betaalbare prijs.

AmazonBasics 6-vel cross-cut papiervernietiger

Image
Image

We hebben de AmazonBasics 6-vel cross-cut papier- en creditcardvernietiger gekocht, zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Informatiebeveiliging is nu belangrijker dan ooit tevoren, en het beveiligen van uw financiële en persoonlijke gegevens houdt niet op bij het online kiezen van sterke wachtwoorden. Elke keer dat u papieren weggooit die gevoelige informatie bevatten, zoals uw burgerservicenummer, creditcardnummers, bankrekeningen of iets anders dat van belang is, loopt u het risico dat die informatie in verkeerde handen v alt.

We hebben onlangs de AmazonBasics 6-vel Cross-Cut papier- en creditcardvernietiger getest om te zien wat het echt kan doen. We hebben geëvalueerd of het de geadverteerde werklast aankan, hoe effectief het is bij het vernietigen van belangrijke documenten en creditcards, hoeveel lawaai het maakt tijdens het gebruik en meer.

Ontwerp: klein, maar krachtig genoeg om de klus te klaren

De AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder is niet veel om naar te kijken, maar ben je echt op zoek naar flitsende ontwerpen op je papierversnipperaar? Het apparaat is klein genoeg (11,5 x 8 x 15 inch en 8 pond) om onder je bureau te schuiven, dus het is waarschijnlijk toch geen gespreksonderwerp.

Met de veiligheidsschakelaar zijn uw vingers veilig als u vergeet de papiervernietiger uit te zetten of de stekker uit het stopcontact te halen voordat u de prullenbak leegt.

De papiervernietiger neemt ontwerpkenmerken van de klassieke, voordelige papiervernietigers die zijn ontworpen om bovenop een prullenmand te zitten, met het voorbehoud dat deze specifieke papiervernietiger alleen werkt met de opvangbak waarmee hij wordt geleverd. Afgezien van het feit dat hij zo groot is dat hij perfect in de bak past, wordt hij ook beperkt door een veiligheidsschakelaar die wordt geactiveerd om te voorkomen dat hij buiten de bak werkt. Dat is maar goed ook, want elke keer dat je de shredder uit de opvangbak ha alt, komen de hakselmessen volledig vrij. Met de geïmplementeerde veiligheidsschakelaar zijn uw vingers veilig als u vergeet de papiervernietiger uit te zetten of de stekker uit het stopcontact te halen voordat u de prullenbak leegt.

Configuratieproces: instellen en vergeten

Hoewel de papiervernietiger nog niet helemaal klaar is om direct uit de doos te gaan, komt hij redelijk dichtbij. Het wordt geleverd in de beroemde, gemakkelijk te openen verpakking van Amazon, waarbij de versnipperaar zelf in de opvangbak rust. Het installatieproces bestaat uit het verwijderen van de bak uit de verpakking, het verwijderen van de versnipperaar uit de bak en vervolgens het plaatsen van de versnipperaar op de bak.

Image
Image

Als de papiervernietiger is gemonteerd en aangesloten, hoeft u alleen maar de bedieningsschakelaar in de automatische stand te zetten. Dat is echt alles wat nodig is en de papiervernietiger is klaar voor gebruik. Als u regelmatig veel documenten versnippert, kunt u de bedieningsschakelaar in de auto-stand laten staan in plaats van deze uit te zetten. Hiermee kunt u documenten naar binnen schuiven wanneer u maar wilt.

Prestaties: het kleine werkpaard van Amazon

De AmazonBasics 6-vel cross-cut papier- en creditcardvernietiger is aan de lage kant in termen van hoeveel vellen hij tegelijk kan versnipperen, maar hij doet een bewonderenswaardige taak op het niveau waarop hij is ontworpen om te werken. Bij het invoeren van zes of minder vellen tegelijk, werkt het snel en met weinig protest. Afhankelijk van het gewicht van het papier dat je weggooit, kun je misschien zelfs een paar extra vellen versnipperen.

Het loopt vast bij ongeveer acht vellen standaardpapier, dus je moet heel voorzichtig zijn met het versnipperen van junkmailers als ze te dik zijn. Vastgelopen papier is echter zeer eenvoudig te verwijderen. De papiervernietiger heeft een omgekeerde modus en door naar die modus te schakelen, worden de meeste storingen moeiteloos verholpen. Amazon stelt dat de papiervernietiger zowel kleine paperclips als nietjes kan verwerken, en dat hebben we tijdens onze tests kunnen verifiëren. Blijf uit de buurt van gelamineerde items en tape, en junkmail met plastic doorzichtige panelen is sowieso een slecht idee vanwege de neiging van de papiervernietiger om te stikken in ongeopende mailers.

Bij het invoeren van zes of minder vellen tegelijk, werkt het snel en met weinig protest.

Qua snippergrootte is dit een cross-cut shredder. Dat betekent dat in plaats van lange stroken te maken, het de stroken in kleinere stukken snijdt, waardoor het voor iemand moeilijker wordt om een document later weer in elkaar te zetten. Elke snipper is ongeveer 7/32 inch breed en 1 27/32 inch lang, wat niet slecht is voor een shredder die zo klein en betaalbaar is. Het is prima voor zowel thuis- als thuiskantoorgebruik, maar het zal het zeker niet redden voor meer gevoelige informatie zoals medische gegevens of overheidsdocumenten.

Image
Image

Bottom Line

De afweging van compact formaat is een overeenkomstig kleine opvangbak. Na slechts een paar minuten gebruik was de opvangbak van 3,8 gallon al meer dan de helft vol. Dat is prima voor incidenteel gebruik, maar als u regelmatig veel documenten versnippert, verwacht dan regelmatig pauzes om de prullenbak te legen. Er zijn ook twee handen nodig om de bak van de papiervernietiger te scheiden, maar de bak zelf is zo klein dat hij heel gemakkelijk te hanteren is, zelfs als hij helemaal vol is.

Niet-papieren artikelen versnipperen: verwerkt gewone creditcards met gemak

De AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder is in de eerste plaats ontworpen om papier te versnipperen, maar kan ook uw oude creditcards weggooien. Het heeft slechts één vernietigingsmechanisme en één invoersleuf, dus creditcards worden onderworpen aan hetzelfde cross-cut vernietigingsproces als uw documenten. Dit is zowel gemakkelijker als veel veiliger dan het knippen van uw kaarten met een schaar, hoewel het niet overeenkomt met de gemoedsrust van een micro-cut shredder.

Image
Image

Over het algemeen kan de papiervernietiger goed door creditcards kauwen, maar het is nog steeds een goed idee om daarna in de prullenbak te kijken. Afhankelijk van hoe u de kaart invoert, bestaat de kans dat u nummers intact laat zodat iemand ze kan lezen. In tegenstelling tot sommige andere papiervernietigers, raadt Amazon aan dat u niets anders, zoals cd's en dvd's, met dit apparaat versnippert.

Bottom Line

Je weet altijd wanneer de AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder draait, omdat hij nogal wat lawaai maakt. We hebben het gemeten op 71 decibel, vergeleken met de 66 decibel gegenereerd door de duurdere AmazonBasics 12-Sheet Micro-Cut Shredder die we ook hebben getest. Doordat deze papiervernietiger bovenop zijn opvangbak zit, kan er meer geluid ontsnappen als het apparaat in werking is. Het geluidsniveau is niet oorverdovend, maar het is te luid om te gebruiken als iemand televisie probeert te kijken of een dutje doet in uw omgeving.

Prijs: Betaalbare cross-cut beveiliging

Amazon heeft de juiste prijs gekregen in termen van waarde voor de functies die u krijgt. Met een prijs van $ 34,99, is deze papiervernietiger niet alleen goedkoop, hij heeft ook een veiliger kruispatroon in plaats van een standaard strookpatroon dat je bij veel andere papiervernietigers in deze prijscategorie ziet.

Image
Image

Concurrentie: mist de beveiliging van micro-cut en kan geen schijfmedia aan

Als je de AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder vergelijkt met anderen in zijn prijsklasse, scoort hij behoorlijk gunstig. De velcapaciteit, versnippersnelheid en bakcapaciteit zijn allemaal vergelijkbaar met die van concurrenten, maar het heeft de extra beveiliging die wordt geleverd met cross-cut. In vergelijking met duurdere papiervernietigers mist het twee belangrijke kenmerken: micro-cut en de mogelijkheid om op schijven gebaseerde media te versnipperen. Als je te maken hebt met bijzonder gevoelige informatie, of als je de mogelijkheid nodig hebt om cd's en dvd's te vernietigen, moet je naar duurdere opties kijken.

Als je de AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder vergelijkt met anderen in zijn prijsklasse, scoort hij behoorlijk gunstig.

Er zijn een handvol andere papiervernietigers die dezelfde klus kunnen klaren voor een vergelijkbare prijs. De nieuwere AmazonBasics 8-Sheet Cross-Cut Shredder heeft bijvoorbeeld een grotere capaciteit en een identieke adviesprijs van $ 34,99, maar hij is een beetje groter, dus hij schuift misschien niet zo gemakkelijk onder je bureau. Als je het grotere formaat niet erg vindt, is dit een geweldig alternatief om te kopen. Ook van Amazon is de AmazonBasics 12-vel High-Security Micro-Cut Shredder die optische media aankan en een veiligere versnippering heeft. Het is echter aanzienlijk duurder voor $ 99,99.

Ten slotte heeft de Swingline Prostyle+ een vergelijkbaar beveiligingsniveau als de AmazonBasics 6-Sheet-eenheid, in een vergelijkbare grootte, maar het kost meer. In dat geval beta alt u een premie voor een aantrekkelijker ontwerp en een veel langere looptijd.

Meer lezen over andere modellen? Bekijk onze lijst met de beste papiervernietigers die nu beschikbaar zijn.

Een betaalbare (en eenvoudige) manier om gevoelige documenten thuis te versnipperen

De AmazonBasics 6-Sheet Cross-Cut Shredder is een uitstekend stuk hardware voor thuiskantoorgebruik, op voorwaarde dat je niet te maken hebt met regelgeving die een micro-cut shredder of beter vereist. Het is klein genoeg om in de meeste thuiskantoren te passen en zelfs onder sommige bureaus te schuiven. Misschien wel het allerbelangrijkste: de prijs is precies goed.

Specs

  • Productnaam 6-vel cross-cut papiervernietiger
  • Productmerk AmazonBasics
  • Prijs $34.99
  • Gewicht 8 lbs.
  • Productafmetingen 11,5 x 8 x 12 inch.
  • Kleur Zwart
  • Modelnummer AS662C
  • Versnipperd type Cross-cut
  • Versnipperd formaat 7/32 x 1-27/32 inch
  • Vellen per minuut 59
  • Run Time Twee minuten
  • Afkoeltijd 30 minuten
  • Velcapaciteit Zes vellen
  • Bincapaciteit 3,8 gallons
  • Gerapporteerd geluidsniveau 70 dB
  • Garantie Een jaar beperkt

Aanbevolen: