Tips om van nul naar held te gaan in Splatoon

Inhoudsopgave:

Tips om van nul naar held te gaan in Splatoon
Tips om van nul naar held te gaan in Splatoon
Anonim

Hier zijn tien tips voor degenen die proberen om van lage naar hoge scores te komen in Nintendo's Wii U-spel Splatoon.

Maak je geen zorgen over muren

Image
Image

De enige delen van de kaart die door het spel worden gescoord, zijn de delen die je in een bovenaanzicht ziet, dus een rechte verticale muur met verf erop wordt tijdens het scoren genegeerd. De enige reden om een muur te schilderen is dat je er tegenaan wilt zwemmen. Oppervlakken en hellingen zijn waar u uw inkt wilt concentreren.

Neutraliseer het werk van de andere kant

Image
Image

Je speelt een shooter, dus als je iemand van het andere team ziet, heb je zin om ze uit te schakelen, maar je krijgt alleen punten voor aangebrachte verf, niet voor inktvissen. Focus op het bedekken van de grond met inkt, vooral als het aan de andere kant is geverfd; het uitschakelen van tegenstanders is slechts een methode om dat gemakkelijker te maken. Ja, het geeft voldoening om ze een flinke tik te geven, maar vaak is wegrennen een betere tactiek dan een vuurgevecht aan te gaan.

Wees meer inktvis dan kind

Image
Image

Zwemmen gaat een stuk sneller dan hardlopen en vult je tank terwijl je het doet. Zwem dus door elke plas. Met een van de splattershots kun je verf afvuren, erin duiken, eruit springen wanneer je de rand van de plas bereikt, schieten terwijl je in de lucht bent en in de nieuwe verf duiken om heel snel een groot deel van het gebied te bestrijken.

Slop It On

Image
Image

Je bent geen huisschilder, dus maak je geen zorgen over het perfect coaten van elk oppervlak. Het is minder belangrijk om die loopbrug 100% te laten inkrassen dan veel grond te bedekken, vooral omdat het grootste deel van wat je inkt waarschijnlijk meerdere keren door beide teams opnieuw zal worden geïnkt.

Ga waar je nodig bent

Image
Image

Bekijk de kaart en kijk of er een plek is waar je kunt springen waar je behulpzaam kunt zijn. Het is beter om naar een teamgenoot aan de rand van de actie te springen in plaats van er middenin; anders zou je kunnen landen waar je teamgenoot net is verdronken in een zee van vijandelijke inkt.

Zoek de kleurvrije zones

Image
Image

Soms worden bepaalde plekken door beide teams genegeerd. Controleer de kaart; als er een groot, leeg gebied is, kun je er net zo goed voor zorgen. Ik hoop alleen dat iemand van het andere team het niet op hetzelfde moment heeft opgemerkt.

Gevarieerde kleding dragen

Image
Image

Als je schoenen draagt waardoor je sneller zwemt, zou je kunnen denken dat het toevoegen van een hoed waardoor je sneller zwemt, je heel snel zal laten gaan. Helaas, terwijl je vaardigheden kunt stapelen, krijg je een afnemend rendement. Het is beter om verschillende vaardigheden te proberen.

Campagne voor nieuwe wapens

Image
Image

Gedurende de campagne voor één speler vind je scrolls. De rollen die je vindt nadat je bazen hebt verslagen, kunnen naar de wapenwinkel worden gebracht, waarna een nieuw wapen wordt gemaakt. Het is niet essentieel - je krijgt ook nieuwe wapens aangeboden als je een level omhoog gaat, en de eerste wapens zijn behoorlijk effectief - maar het is een goede manier om het wapen te vinden dat het beste bij je speelstijl past.

Heb een ontsnappingsplan

Image
Image

Er komt een roller recht op je af, je bent omringd door vijandelijke inkt en je tank is leeg. Als u snel wilt afsluiten, kunt u op het pictogram van een teamlid tikken om zich bij hen aan te sluiten, maar die korte tijd zoeken naar een pictogram kan te lang duren. De snelste ontsnapping is door op het spawn-puntpictogram te tikken. Het bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het scherm, dus u hoeft niet eens naar beneden te kijken. Het is beter om vrijwillig het spawnpunt te bezoeken en dan te springen waar je nodig bent dan daar onvrijwillig heen te gaan en vijf seconden niets te doen.

Ken de details

Image
Image
  • De tank op de rug van je avatar geeft aan hoeveel inkt je nog hebt.
  • Als je elke dag met de kat praat, krijg je wat munten.
  • Als je de bewegingsbediening niet leuk vindt, kun je ze uitschakelen in de opties. Geef ze echter eerst een kans; veel mensen gaan van haten naar liefhebben.
  • Als je kleurenblind bent, zet je de kleurvergrendeling aan, waardoor het verfpalet verandert.
  • Als je de cursor-omhoogtoets indrukt, worden je teamgenoten naast je geroepen, hoewel ze je kreet vaak negeren.
  • Als het je niet uitmaakt om de hoogste score te halen, kun je een oplader pakken en vijanden neerschieten om de frontlinies te beschermen.

Aanbevolen: