Wat is Google Travel?

Inhoudsopgave:

Wat is Google Travel?
Wat is Google Travel?
Anonim

Als je deals voor vluchten en hotels wilt vinden, details over je bestemming wilt ontdekken en je vakantiegegevens op één plek wilt ordenen, heb je de reishulpmiddelen van Google nodig. Lees meer over Google Reisgids, Google Vluchten en Google Hotelboekingen, evenals tips om er alles uit te halen.

Google Vluchten

U kunt deze Google Flights gebruiken om lagere tarieven te vinden en uw luchtvaartmaatschappijvluchten online te boeken. Wanneer u begint, ziet u verschillende zoekopties, waaronder de volgende:

  • Retour, enkele reis of meerdere steden
  • Aantal passagiers, inclusief volwassenen, kinderen, baby's en baby's op schoot
  • Economy, premium economy, business of first class
  • Herkomst, bestemming en reisdata
Image
Image

Als je een zoekopdracht uitvoert, ontvang je de beste vertrekkende vluchten (en de beste retourvluchten als je een retourvlucht hebt geselecteerd). Maar kijk wat beter en je zult nog meer handige opties zien.

Google Flights kan u bijvoorbeeld laten weten dat u nog meer kunt besparen als u een paar dagen eerder of later vliegt.

Klik op Prijsgrafiek om prijstrends voor vergelijkbare reizen te bekijken.

Image
Image

Bovendien kun je prijzen van luchthavens in de buurt vergelijken en tips bekijken, zoals besparingen wanneer je een vlucht en hotel samen boekt, aanbevelingen voor de beste tijden om te boeken, beschikbare upgrades en meer.

Keer terug naar de hoofdpagina van Google Flights en je zult andere juweeltjes vinden. Bekijk bijvoorbeeld voorgestelde reizen vanaf uw huidige locatie. Of klik op Bestemmingen verkennen voor een kaart met prijzen van vluchten vanaf uw locatie.

Image
Image

Alleen vluchten van luchtvaartmaatschappijen die samenwerken met Google worden weergegeven. Southwest Airlines is bijvoorbeeld niet aangesloten bij Google Flights, dus er verschijnen geen Southwest-vluchten in uw zoekopdracht.

Google Hotel Search

In dezelfde geest kun je met Google Hotel Search online accommodatie zoeken, vergelijken en boeken. De Google Hotel Search-site is eenvoudig te gebruiken en net als Google Vluchten levert het resultaten op die op verschillende manieren kunnen worden geanalyseerd, zodat u kunt beslissen wanneer en waar de beste hotels zijn om aan uw behoeften te voldoen.

In uw zoekresultaten ziet u het resultatenvenster van Google Hotels.

Image
Image

Hier heb je de mogelijkheid om in- en uitcheckdatums in te voeren. Dit zal u helpen prijzen en beschikbaarheid te vinden op basis van uw behoeften.

Vervolgens kun je de filters bovenaan de doos bekijken. Deze omvatten:

  • Topkeuzes, gebaseerd op je zoekopdracht, prijzen en kwaliteit.
  • Favorieten van gasten (met een beoordeling van 4.0 of beter).
  • Budgetopties, met de laagst geprijsde hotels.
  • Luxe verblijven met 4- en 5-sterrenaccommodatie.
  • Voor vanavond, waarin kamers worden weergegeven die nu beschikbaar zijn.

U kunt op de knop onderaan klikken om alle hotels in de omgeving te bekijken, of op een van de filters klikken om een nieuw venster te openen met accommodatie die aan uw criteria voldoet. Vervolgens kunt u de resultaten verder verfijnen door het aantal gasten in te voeren, de prijsschuifregelaar te gebruiken en gastbeoordelingen of voorzieningen te kiezen.

Andere filters omvatten hotelklasse en deals.

Image
Image

Google Reisgids

Reisgidsen zijn beschikbaar voor bepaalde bestemmingen wanneer gezocht op Google. Typ de naam van een stad of land in Google Zoeken en zoek naar het reisgidspictogram.

Image
Image

Op het eerste gezicht geeft de reisgids een handvol topattracties in de omgeving. Als u echter op de link Travel Guide klikt, wordt een nieuw venster geopend met nog meer tips en details.

Samen met een eclectische verzameling foto's, vindt u informatie en geschiedenis over het gebied, dingen om te doen, hulp bij het plannen van reizen, de beste tijden om te bezoeken en andere nabijgelegen plaatsen om te verkennen.

Image
Image

Google Trips-app

Deze reisplanner-app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. U kunt het gebruiken tijdens het plannen van uw volgende vakantie of zelfs terwijl u op vakantie bent.

Gebruik de functie Top Spots om plaatsen in de buurt van je bestemming te plannen. U kunt ook een museum of restaurant op een steenworp afstand van uw hotel zoeken terwijl u geniet van uw bezoek.

Image
Image

Bewaar al je informatie op één plek met de app. Het zal u helpen om details zoals de volgende te beheren.

  • Routebeschrijving
  • Reserveren
  • Bevestigingsnummers
  • Hotels, restaurants en andere locaties die u bespaart

De app is ook offline beschikbaar.

Google heeft ook een Travel Help-website die aanvullende informatie biedt over het gebruik van de beschikbare Google Travel-tools. Je kunt het vinden op Google Travel Help.

Aanbevolen: