Apple Music wordt gelanceerd voor Roku-streamingapparaten

Apple Music wordt gelanceerd voor Roku-streamingapparaten
Apple Music wordt gelanceerd voor Roku-streamingapparaten
Anonim

Het is moeilijk als je favoriete muziekstreamingservice gewoon niet beschikbaar is op de apparaten in je hele huis, maar dit is nu nog gemakkelijker geworden voor Apple Music-abonnees.

Streamingapparaatgigant Roku heeft zojuist aangekondigd dat Apple Music nu beschikbaar is op al hun gadgets. Dit betekent natuurlijk Roku-streamingsticks en zelfstandige eenheden, maar verwijst ook naar Roku-compatibele tv's, soundbars, luidsprekers en meer.

Image
Image

Nieuwe gebruikers kunnen zich ook aanmelden voor Apple Music via Roku-apparaten na het downloaden van de app uit de channel store. Om nieuwe abonnees te lokken, biedt Apple Music een gratis proefperiode van een maand aan voor de service, oplopend tot $ 10 per maand na deze eerste proefperiode.

De verhuizing betekent dat Roku-apparaten nu toegang hebben tot bijna elk belangrijk muziekstreamingplatform, inclusief Spotify, Amazon Music en Tidal, waardoor gebruikers een heleboel keuzes hebben waar ze hun muziekstreaming-dollar kunnen uitgeven.

Het duurde lang voordat Apple Music op Roku-apparaten verscheen, vooral als je bedenkt dat het meer dan drie jaar geleden is uitgerold naar Amazon Fire TV-gadgets. Apple Music host momenteel meer dan 90 miljoen nummers en 30.000 samengestelde afspeellijsten.

In feite bevat het aanbod van Apple bijna 10 miljoen meer nummers dan marktleider Spotify, dat iets meer dan 80 miljoen nummers host.

Aanbevolen: