G4 Select Channel wordt gelanceerd op PlutoTV

G4 Select Channel wordt gelanceerd op PlutoTV
G4 Select Channel wordt gelanceerd op PlutoTV
Anonim

Gamingkanaal G4 is gelanceerd op het streamingplatform Pluto TV, waar het bekend zal worden als G4 Select.

Volgens G4 is G4 Select het resultaat van een exclusieve samenwerking met Pluto TV en zal het voor iedereen gratis zijn. Het heeft de gerevitaliseerde versies van oudere G4-programma's zoals Xplay, Ninja Warrior en Attack the Show!, plus originele inhoud zoals esports-evenementen en enkele nieuwe series.

Image
Image

G4 Select maakt gebruik van een nieuw streamingformaat dat bekend staat als FAST of gratis, door advertenties ondersteunde streaming-televisie, iets waar andere platforms aan hebben deelgenomen, namelijk Amazon met IMDb TV. Het is een manier voor kijkers om naar de zender te kijken zonder te betalen voor kabel-tv.

Naast legacy-shows, zullen nieuwe programma's zoals de spelshow Name Your Price, gehost door Twitch-streamer AustinShow en gamingrecensieserie Scott the Woz, beschikbaar zijn op G4 Select. Het officiële Twitter-account van Pluto TV onthulde ook dat de esports-show Boosted en de show Invitation to Party op Pluto TV zullen worden uitgezonden.

Invitation to Party is een nieuwe serie die comedians en contentmakers samenbrengt om een Dungeons and Dragons-campagne te spelen. Het is niet bekend of nieuwe G4-shows zoals Crash Course zullen migreren naar Pluto TV, aangezien de programmering anders zal zijn.

Image
Image

Momenteel is G4 Select exclusief voor Pluto TV, zonder enige indicatie dat het naar de andere verkooppunten van G4 gaat, zoals kabel, het Twitch-kanaal of YouTube.

Het originele G4-kanaal is beschikbaar op betaal-tv-diensten zoals Xfinity TV, met plannen om binnenkort meer distributiepartners toe te voegen.

Aanbevolen: