Fortnite sluit het seizoen af met een gigantisch robotgevecht

Fortnite sluit het seizoen af met een gigantisch robotgevecht
Fortnite sluit het seizoen af met een gigantisch robotgevecht
Anonim

Om het einde van het laatste seizoen van Fortnite te herdenken, lanceert Epic Games het COLLISION-evenement op 4 juni om 16.00 uur EST.

COLLISION zal spelers zien vechten tegen een gigantische robot die voor het eerst werd gezien tijdens een vorig evenement uit 2019 en die naar verwachting het einde zal zijn van Fortnite's huidige Zero Point-verhaallijn. Het evenement is eenmalig; als het voorbij is, komt het niet meer terug, dus Epic Games raadt spelers en streamers ten zeerste aan om vroeg in te stappen.

Image
Image

Afgaande op de eerste afbeelding, zal het evenement plaatsvinden in een soort bevroren fabriek. Afgezien van de teaser is er niet veel bekend over COLLISION. Wat wel bekend is, is dat spelers "een exclusief laadscherm en een [muziek]-nummer in de lobby zullen ontvangen." In de aanloop naar de lancering kunnen spelers de nieuwe Mecha Weapons Team-outfits uitproberen.

Epic Games raadt spelers ook aan om eventuele slepende speurtochten af te ronden en wachtende beloningen te ontgrendelen vóór het evenement, zoals het verzamelen van resterende in-game Omni-chips. Ze raden spelers ook aan om de spellobby 30 minuten voor de starttijd te beëindigen om een plek vrij te maken.

Image
Image

Fortnite-evenementen zijn meestal enorm en nemen het hele eiland in beslag. Bij eerdere evenementen moesten spelers een invasie van buitenaardse wezens afweren en werd het eiland vernietigd in een catastrofe.

Als je wilt deelnemen aan COLLISION, maar je hebt een low-end pc of smartphone, dan staat Fortnite nu op Xbox Cloud Gaming. De service speelt Fortnite in een browser en vereist geen abonnement; het wordt echter aanbevolen om snel internet te hebben.

Aanbevolen: