Insta360's eerste webcam krijgt AI, stabiliteitsfuncties

Insta360's eerste webcam krijgt AI, stabiliteitsfuncties
Insta360's eerste webcam krijgt AI, stabiliteitsfuncties
Anonim

Camerafabrikant Insta360 staat bekend om zijn actiecamera's en camera's die 360 graden beweging bieden, maar nu spelen ze een grote rol in de webcamruimte.

Het bedrijf heeft zojuist zijn allereerste speciale webcam aangekondigd, de Insta360 Link, boordevol innovatieve functies en interessante technologie. Ten eerste is de beeldsensor groot, namelijk 0,5 inch, wat zorgt voor een grotere nauwkeurigheid en een beter dynamisch bereik in vergelijking met andere webcams.

Image
Image

Het echte vlees en de aardappelen hier zijn echter de geïntegreerde AI en het 3-assige cardanische systeem. De AI van de camera volgt je gezicht constant om je in beeld te houden. Het ingebouwde algoritme pant en zoomt automatisch (tot 4x) door de kamer om interessante foto's te maken en toch de nadruk te leggen op je acties.

De AI ondersteunt gebarenbediening voor het in- en uitzoomen, het starten van een bovenaanzicht en het bedienen van aangesloten whiteboard-apparaten. Als u klaar bent met het gebruik van de link, wijst deze ook automatisch naar beneden voor meer privacy.

Wat andere specificaties betreft, deze webcam beschikt over een paar ruisonderdrukkende microfoons, 4K-resolutie en een robuuste softwaresuite die meer controle over bijna elk gebruiksaspect mogelijk maakt. U kunt de helderheid, belichting, witbalans, framesnelheden en meer aanpassen. De Link hangt aan monitoren via een ingebouwde schermclip of past op elke standaard met een standaard 0,25-inch montage.

De Insta360 Link werkt met zowel Mac- als Windows-computers en is compatibel met Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet en vele andere toepassingen voor videoconferenties. De camera is vanaf vandaag verkrijgbaar voor $300.

Aanbevolen: