De 19 beste Xposed Framework-modules

Inhoudsopgave:

De 19 beste Xposed Framework-modules
De 19 beste Xposed Framework-modules
Anonim

Xposed Framework is een manier om speciale apps op je Android-apparaat te installeren, modules genaamd, die naar wens kunnen worden aangepast om je telefoon op vele manieren aan te passen.

Kortom, je installeert een app genaamd Xposed Installer waarmee je andere apps kunt downloaden die de eigenlijke programma's zijn die alle aanpassingen doen.

Alle onderstaande apps zouden beschikbaar moeten zijn voor elke Android-telefoon, inclusief die van Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Beste Xposed Framework-modules

Image
Image

Hier zijn enkele van onze keuzes voor de beste modules om te gebruiken met de Xposed Installer-app:

Vergeet niet om de module in te schakelen nadat u deze hebt geïnstalleerd. Ga hiervoor naar het hoofdmenu in Xposed Installer en open de sectie Modules. Tik op het vakje naast wat je wilt inschakelen en start het apparaat vervolgens opnieuw op.

YouTube AdAway

Zoals de naam al doet vermoeden, verwijdert YouTube AdAway advertenties in de officiële YouTube-app en in de YouTube TV-, Gaming- en Kids-apps.

Deze module schakelt ook een aantal andere dingen uit, zoals videosuggesties en teasers van informatiekaarten.

Snaprefs

Je eigen Snapchat-video's opslaan is eenvoudig, maar om automatisch foto's en video's op te slaan van mensen die je berichten sturen, heb je zoiets als de Snapprefs Xposed-module nodig.

Een aantal andere functies zijn ook inbegrepen, zoals verschillende verfgereedschappen om uit te breiden wat je kunt doen voordat je een bericht verzendt, zoals een vervagingstool; weer, snelheid en locatie-spoofing; de optie om Discover uit te schakelen, zodat u geen onnodige gegevens gebruikt; de mogelijkheid om in het geheim screenshots te maken zonder de ontvanger te waarschuwen; en meer.

GravityBox

GravityBox is een arsenaal vol Android-tweaks. Inbegrepen zijn tweaks op het vergrendelscherm, tweaks in de statusbalk, power tweaks, display tweaks, media tweaks, navigatietoets tweaks en andere.

Je kunt allerlei dingen doen met deze aanpassingen, zoals de stijl van de batterij-indicator aanpassen; centreer de klok, verberg hem helemaal, of toon ook de datum; een re altime verkeersmonitor weergeven in de statusbalk; schakel een schermrecorder en screenshot-tool in het power-menu in; een niet-opdringerige functie voor inkomende oproepen inschakelen die de oproep naar de achtergrond duwt in plaats van te onderbreken wat u aan het doen bent; laat de volumetoetsen nummers overslaan wanneer muziek wordt afgespeeld terwijl de telefoon is vergrendeld; en nog veel meer.

Je moet de juiste versie van GravityBox downloaden die werkt met je Android-besturingssysteem. Vind ze via de onderstaande link, of voer een zoekopdracht uit in de downloadsectie van Xposed Installer.

CrappaLinks

Soms, wanneer je een link op je telefoon opent die rechtstreeks naar een andere app zou moeten gaan, zoals Google Play of YouTube, wordt de link geopend in een browservenster in de app van waaruit je de link hebt geopend.

CrappaLinks lost dit op zodat je die links rechtstreeks in die apps kunt openen, net zoals je wilt.

XBlast Tools

Met XBlast Tools kun je een heleboel verschillende dingen op je Android aanpassen, die allemaal zijn onderverdeeld in secties zoals statusbalk, navigatiebalk, multitasking, stille uren, rijmodus, telefoonaanpassingen, carrierlabel, verloop Instellingen, Volumeknop Tweaks en verschillende andere.

In het gedeelte Visuele aanpassingen, in het gebied Toetsenbord, kunt u bijvoorbeeld een aangepaste achtergrondkleur, een kleur voor de toetsen en/of toetstekst kiezen en het toetsenbord op volledig scherm uitschakelen.

XPrivacyLua

Gebruik XPrivacyLua om te voorkomen dat bepaalde apps toegang krijgen tot bepaalde informatie. Het is net zo eenvoudig als het kiezen van een categorie om te blokkeren en vervolgens op elke app tikken die moet worden beperkt om die informatie te vinden, of een app vinden en alle gebieden kiezen waartoe deze geen toegang heeft.

Je kunt bijvoorbeeld naar de categorie Locatie gaan en vervolgens een vinkje plaatsen naast Facebook en je internetbrowser om er zeker van te zijn dat die apps je echte locatie niet kunnen vinden. Hetzelfde kan worden gedaan voor het blokkeren van toegang tot het klembord, contacten, e-mail, sensoren, telefoon, shell-opdrachten, internet, media, berichten, opslag en andere.

Zelfs als je XPrivacyLua niet gebruikt, zal het je om bevestiging vragen wanneer een app toegang probeert te krijgen tot deze gebieden, en je kunt het beëindigen of toestaan.

Als je deze module niet leuk vindt, probeer dan Protect My Privacy (PMP).

Nep mijn GPS

Hoewel XPrivacyLua een neplocatie kan sturen naar apps die erom vragen, kun je geen aangepaste locatie instellen, en het is ook niet gemakkelijk om de locatiefaker snel op elke app toe te passen… maar Fake My GPS wel.

Met deze locatievervalsende module stelt u gewoon in waar u de locatie wilt hebben en verlaat u de app. Nu krijgt elke app die uw locatie opvraagt de nep-app, inclusief kaarten in webbrowsers, speciale apps voor het vinden van locaties en al het andere dat gebruikmaakt van locatieservices.

Geavanceerd Power Menu+ (APM+)

U kunt het Android-energiemenu aanpassen met APM+. Wijzigingen worden weergegeven wanneer u het menu opent waarmee u normaal gesproken het apparaat opnieuw kunt opstarten of uitschakelen.

Je kunt items opnieuw ordenen, toevoegen en verwijderen, inclusief de standaarditems zoals de reboot-optie. U kunt ook de zichtbaarheid aanpassen (bijv. een item alleen weergeven wanneer de telefoon is ontgrendeld, alleen wanneer deze is vergrendeld of altijd), bevestigingsvragen verwijderen/inschakelen en een wachtwoord instellen om een van de powermenu-items te gebruiken.

Sommige van de powermenu-functies die u kunt toevoegen, zijn onder meer de mogelijkheid om een screenshot te maken, mobiele data of wifi in en uit te schakelen, het scherm op te nemen, een zaklamp op te roepen en zelfs snel een vooraf ingesteld telefoonnummer te kiezen.

Ontwikkeling en ondersteuning voor deze module is stopgezet, maar is nog steeds beschikbaar hier:

Deep Sleep (DS) Batterijbesparing

Deep Sleep Battery Saver geeft je fijne controle over wanneer slapende apps moeten worden gewekt om te controleren op meldingen.

Je kunt bijvoorbeeld de AGRESSIEVE optie kiezen om apps in een diepe slaapstand te zetten wanneer de telefoon is vergrendeld, en ze slechts één minuut om de twee uur wakker te laten worden, waarna ze weer worden afgesloten.

Enkele andere opties zijn GENTLE om de apps elke 30 minuten te wekken, en SLUMBERER om de apps in een slaapstand te houden wanneer het scherm is vergrendeld, en zelfs niet om ze even te wekken.

Er is ook een optie om je eigen set instructies te maken als je een van deze vooraf gemaakte instructies niet leuk vindt, om het apparaat onmiddellijk te optimaliseren om verschillende actieve apps af te sluiten die een batterij gebruiken en om in te stellen een schema.

Gewortelde apparaten hebben het voordeel dat ze processorkernen in een slaapstand dwingen, en Xposed-gebruikers kunnen schakelen tussen GPS, vliegtuigmodus en andere instellingen.

BootManager

BootManager is handig als u wilt voorkomen dat bepaalde apps automatisch worden gestart telkens wanneer het apparaat wordt opgestart. Dit kan de starttijd en de levensduur van de batterij drastisch verbeteren als u merkt dat er verschillende zware apps worden geladen telkens wanneer de telefoon wordt ingeschakeld.

Het is gemakkelijk te gebruiken: selecteer de apps uit de lijst die niet moeten worden gestart en sluit BootManager af.

XuiMod

XuiMod is een uiterst gemakkelijke manier om te wijzigen hoe verschillende delen van het apparaat eruitzien.

Er zijn wijzigingen in de gebruikersinterface van het systeem die u kunt aanbrengen in de klok, batterijbalk en meldingen. Er zijn ook modding-opties voor onder andere animaties, het vergrendelscherm en scrollen.

Enkele voorbeelden die worden gezien met de klokoptie zijn om seconden in te schakelen, HTML toe te voegen, de AM/PM-letterkast te wijzigen en de totale grootte van de klok aan te passen.

Bij het aanpassen van hoe scrollen werkt op je Android, kun je wijzigingen aanbrengen in de animatie wanneer je door lijsten gaat, de overscroll-afstand en kleur, scroll-wrijving en -snelheid en een aantal andere gebieden.

Zoom voor Instagram

Instagram biedt niet de mogelijkheid om in te zoomen op foto's, en dat is waar Zoom voor Instagram van pas komt.

Nadat je het hebt geïnstalleerd, krijg je een zoomknop naast foto's en video's die de media op volledig scherm openen. Van daaruit kun je het draaien, opslaan op je apparaat, delen of openen in een browser.

Er is echter ook een professionele functie waarmee u rechtstreeks vanuit de afbeelding kunt zoomen zonder deze eerst in een versie op volledig scherm te hoeven openen. Die functie verloopt echter na zeven dagen.

Instagram Downloader

Een andere Instagram-tip om te proberen die vergelijkbaar is met Zoom voor Instagram, is deze waarmee je afbeeldingen van de app kunt downloaden, maar deze bevat geen zoomfunctie.

Als je de zoomoptie niet wilt en liever alleen de mogelijkheid hebt om Instagram-video's en afbeeldingen op te slaan, probeer dan Instagram Downloader.

MinMinGuard

Blokkeer in-app-advertenties op Android met de MinMinGuard-module.

Het belangrijkste verschil tussen deze adblocker en soortgelijke is dat in plaats van alleen de advertentie te beëindigen maar het advertentieframe te behouden (waardoor een lege of gekleurde ruimte overblijft in plaats van de advertenties), MinMinGuard eigenlijk de hele ruimte verwijdert in de app waar de advertentie zou staan.

Je kunt advertenties alleen voor specifieke apps blokkeren, of automatische adblocking voor alles inschakelen. U kunt ook URL-filtering voor apps inschakelen als de normale functie voor het blokkeren van advertenties niet werkt.

Je kunt op elk moment door MinMinGuard scrollen om te zien hoeveel advertenties worden geblokkeerd voor elke applicatie die is ingeschakeld.

PinNotif

Als je ooit per ongeluk een melding hebt gewist die je pas later wilde lezen of behandelen, moet je PinNotif installeren zodat het niet meer gebeurt.

Met deze Xposed-module tikt u gewoon op elke melding die daar moet blijven. Doe hetzelfde om het los te maken en het te laten wissen zoals normaal.

Deze is niet compatibel met Android 6.x en nieuwer.

NeverSleep

Gebruik NeverSleep om te voorkomen dat uw apparaat per app slaapt. Met andere woorden, in plaats van de systeembrede instelling te wijzigen die ervoor zorgt dat de hele telefoon niet de hele tijd slaapt, kunt u de optie 'niet slapen' alleen voor specifieke apps inschakelen.

Beschouw bijvoorbeeld het effect van het inschakelen van NeverSleep voor de YouTube-app…

Normaal gesproken, zonder en met automatische vergrendeling ingeschakeld, zou je telefoon het scherm vergrendelen en uitschakelen na de vooraf geconfigureerde tijd. Als deze module voor YouTube is ingeschakeld, wordt de telefoon niet vergrendeld als de YouTube-app open en in focus is.

WhatsApp-extensies

Als je WhatsApp hebt geïnstalleerd, kunnen verschillende extensies, gecompileerd in deze ene module, je veel meer doen dan wat de stock-app toestaat.

Chatherinneringen, aangepaste achtergronden per contact en gemarkeerde chats zijn slechts enkele van de opties, plus de mogelijkheid om leesbevestigingen te verbergen, te verbergen wanneer u voor het laatst online bent gezien en de cameraknop te verbergen voor gebruik, onder andere.

RootCloak

RootCloak probeert voor andere apps te verbergen dat je telefoon is geroot.

Selecteer gewoon uit je apps voor welke je de root-status wilt verbergen, en je kunt problemen voorkomen met apps die niet worden bijgewerkt of niet goed werken omdat je telefoon is geroot.

Versterken

Amplify wordt gebruikt om de batterij te sparen. Standaard, zodra het voor de eerste keer is geïnstalleerd en geopend, past het programma automatisch een paar dingen aan om u onmiddellijke batterijbesparing te geven, door sommige systeemcomponenten zo in te stellen dat ze slechts af en toe worden ingeschakeld en niet altijd aan staan.

Je kunt naar de meer geavanceerde instellingen springen als je wilt, maar de meeste gebruikers zullen waarschijnlijk niet herkennen wat veilig is om in en uit te schakelen. Gelukkig is Amplify zo opgezet dat de sectie "Veilig te beperken" laat zien welke dingen veilig kunnen worden ingeschakeld; dat wil zeggen, welke u moet instellen om slechts om de zoveel seconden in te schakelen.

Het is gemakkelijk te zien welke services, alarmen en wakelocks de meeste batterij verbruiken, omdat ze rood of oranje zijn en gemarkeerd met een hoger nummer dan de andere, die verschillende tinten groen hebben.

Helaas kunnen alleen de batterijkillers van de Network Location Provider gratis worden aangepast; de andere kunnen alleen worden aangepast als u beta alt voor de professionele versie.

Aanbevolen: