Hoe de Apple Developer's Certificates te vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe de Apple Developer's Certificates te vernieuwen
Hoe de Apple Developer's Certificates te vernieuwen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Applicaties > Hulpprogramma's > Keychain Access app op een Mac. Verwijder de verlopen certificaten.
  • Selecteer in de menubalk van Sleutelhangertoegang Certificaatassistent > Een certificaat aanvragen bij een certificeringsinstantie.
  • Voer je e-mailadres en naam in. Selecteer Opgeslagen op schijf > Doorgaan om uw verzoek (CSR) op te slaan.

Dit artikel legt uit hoe je een verlopen ontwikkelaarscertificaat voor de iPhone en iPad kunt vernieuwen. Het proces is lang en begint met een Certificate Signing Request (CSR).

Een ontwikkelaarscertificaat vernieuwen voor iPhone- en iPad-ontwikkeling

Apple waarschuwt je niet wanneer je certificaat verloopt; je ziet een foutmelding dat er geen correct profiel op je iPad is geïnstalleerd. Erachter komen dat het het certificaat van de ontwikkelaar is dat is verlopen, is het halve werk. De andere helft krijgt op de juiste manier een nieuwe ingesteld en aan uw profielen gekoppeld.

Volg deze stappen om alles weer correct te laten werken.

  1. Open de Keychain Access applicatie op je Mac. Het bevindt zich in Applications > Utilities.

    Verwijder alle verlopen certificaten zoals aangegeven door een rode cirkel met een X erin. Ze heten "iPhone-ontwikkelaar: [naam]" en "iPhone-distributie: [naam]" of iets dergelijks.

  2. Selecteer in het Keychain Access menu Certificate Assistant > Vraag een certificaat aan bij een certificeringsinstantie.

    Image
    Image
  3. Voer een geldig e-mailadres en uw naam in en kies Opgeslagen op schijf uit de opties. Klik op Doorgaan en sla het bestand met certificaatondertekeningsverzoek (CSR) op uw Mac op.

    Image
    Image
  4. Ga naar het gedeelte Certificaten van de iOS Provisioning Portal om het CSR-bestand te uploaden en een geldig certificaat te ontvangen. Nadat je het hebt geüpload, wacht je een paar minuten en ververs je het scherm voordat het wordt uitgegeven. Wacht even met het downloaden van het certificaat.

    Je moet inloggen met je Apple ID en wachtwoord en een Apple Developer zijn om toegang te krijgen tot de inrichtingsschermen.

  5. Kies het Distributie tabblad in de Certificaten sectie en doorloop hetzelfde proces om er zeker van te zijn dat je een certificaat hebt om apps te distribueren als goed. Nogmaals, wacht even met het downloaden van het certificaat.

  6. Ga naar het Provisioning-gedeelte van de iOS Provisioning Portal.
  7. Kies Edit en Modify voor het profiel dat je wilt gebruiken om je apps te coderen.
  8. In het Modify scherm, zorg ervoor dat er een vinkje staat naast uw nieuwe certificaat en dien de wijzigingen in.
  9. Klik op het tabblad Distributie en doorloop hetzelfde proces met uw distributieprofiel. Wacht even met het downloaden van deze profielen.
  10. Start het iPhone-configuratieprogramma.
  11. Ga naar het Provisioning Profiles-scherm in het iPhone-configuratiehulpprogramma en verwijder uw huidige provisioningprofiel en uw distributieprofiel, zelfs als ze nog niet zijn verlopen. U wilt ze vervangen door uw nieuwe profielen die aan het nieuwe certificaat zijn gekoppeld.

    Nu je het code-ondertekeningscertificaat en de profielen van je Mac hebt verwijderd, kun je beginnen met het downloaden van de nieuwe versies.

  12. Ga terug naar het Provisioning-gedeelte en download zowel uw provisioningprofiel als uw distributieprofiel. Wanneer ze zijn gedownload, dubbelklikt u op de bestanden om ze te installeren in het configuratiehulpprogramma.
  13. Ga terug naar de Certificaten sectie en download de nieuwe certificaten voor ontwikkeling en distributie. Dubbelklik nogmaals op de bestanden om ze te installeren in Sleutelhangertoegang.

Je zou klaar moeten zijn om test-apps opnieuw op je iPad te installeren en ze in te dienen bij de Apple App Store. Een belangrijk onderdeel van deze stappen is het opschonen van de oude bestanden om ervoor te zorgen dat Xcode of uw ontwikkelingsplatform van derden de oude bestanden niet met de nieuwe bestanden verwart. Dit voorkomt grote hoofdpijn bij het oplossen van problemen met het proces.

Aanbevolen: