Hoe iPhone te vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone te vernieuwen
Hoe iPhone te vernieuwen
Anonim

Wat te weten

  • Houd de zijknop ingedrukt totdat de prompt voor uitschakelen verschijnt. Houd vervolgens de startknop ingedrukt totdat het startscherm opnieuw verschijnt.
  • Als je iPhone geen Home-knop heeft, voeg dan een virtuele toe met AssistiveTouch. Ga dan naar Instellingen > Algemeen > Shut Down.
  • Houd de virtuele startknop ingedrukt totdat je terugkeert naar je startscherm.

Dit artikel legt uit wat het betekent om een iPhone 4 of nieuwer te vernieuwen en hoe je dit kunt doen op alle modellen die vernieuwen ondersteunen.

Waar is de verversknop op de iPhone?

Als je iPhone of apps traag werken of niet reageren, heb je een paar opties om ze weer te versnellen. Misschien is de snelste en minst bekende manier om dit te doen, je iPhone te vernieuwen.

Het vernieuwen van een iPhone is een verborgen truc. Er is geen fysieke knop op de iPhone om het geheugen op te frissen. Er is ook geen menu of optie op het scherm die u in de app Instellingen of ergens anders vindt. Dus om te profiteren van de voordelen van het vernieuwen van het geheugen van een iPhone, moet u deze stappen kennen.

Hoe vernieuw ik mijn iPhone X en nieuwer?

Om een iPhone te vernieuwen, heb je een Home-knop nodig. Helaas is er geen fysieke Home-knop op de iPhone X en nieuwer (de iPhone 8 heeft een Home-knop, maar deze is anders dan eerdere modellen, dus deze tips zijn er ook op van toepassing). Gelukkig kun je een virtuele startknop op het scherm inschakelen. Hier is alles wat je moet doen:

  1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Touch.
  2. Tap AssistiveTouch > verplaats de AssistiveTouch schuifregelaar naar aan/groen.
  3. Er is een startknop op het scherm toegevoegd aan uw scherm. Tik erop om de opties weer te geven. De Home-optie is degene die we hier nodig hebben.

    Image
    Image
  4. Ga naar Instellingen > Algemeen > Afsluiten.
  5. Tik op het afsluitscherm op de startknop op het scherm.
  6. Houd in de pop-up Home. ingedrukt

    Image
    Image
  7. Wanneer je iPhone terugkeert naar het startscherm, laat je het scherm los. Als u een toegangscode op uw iPhone gebruikt, gaat u naar het invoerscherm voor de toegangscode. Je iPhone is nu vernieuwd.

Hoe vernieuw ik mijn iPhone 7 en eerdere modellen?

Het vernieuwen van een iPhone 7 en eerder is eenvoudiger dan de nieuwste modellen. Deze modellen hebben namelijk een fysieke Home-knop die je kunt gebruiken. Deze stappen zijn van toepassing op de iPhone 4 tot en met 7:

  1. Houd de slaap/waak/zijknop ingedrukt totdat het afsluitscherm verschijnt.
  2. Laat de slaap/waak/zijknop los.
  3. Houd de Home-knop ingedrukt.
  4. Wanneer u terugkeert naar uw startscherm of wachtwoordscherm, laat u de startknop los. Je iPhone is vernieuwd.

Wat gebeurt er als je je iPhone vernieuwt?

Als u uw geheugen ververst, wordt het actieve geheugen gewist dat uw iPhone gebruikt om apps en het besturingssysteem uit te voeren. Het is een lichtere versie van wat er gebeurt als je je iPhone opnieuw opstart. Het geeft je apps en kritieke delen van het besturingssysteem een kans om zichzelf opnieuw op te starten en hopelijk te corrigeren wat ervoor zorgde dat ze langzaam werkten. Doordat alleen het actieve geheugen wordt ververst, hoef je je geen zorgen te maken over dataverlies. Alles wat op je iPhone is opgeslagen, is onaangeroerd.

Heeft u uw iPhone vernieuwd en gaat het nog steeds langzaam? Een volledige herstart is altijd een uitstekende volgende stap. Als zelfs dat niet werkt, probeer dan de trage apps bij te werken of zelfs de iOS-versie van je iPhone bij te werken.

FAQ

    Hoe ververs ik de agenda op mijn iPhone?

    Op iPhones met iOS 13 en hoger, open de app > selecteer Calendars > en veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm om je agenda-informatie te vernieuwen en te synchroniseren. Als er niets wordt bijgewerkt, zorg er dan voor dat iCloud is ingeschakeld voor uw agenda's via Settings > uw naam > iCloud U kunt uw instellingen voor agenda-updates ook aanpassen via Settings > Calendar > Sync en ververs de Agenda-app opnieuw.

    Hoe ververs ik de cache op een iPhone?

    Als u uw iPhone-cache in Safari wilt wissen, gaat u naar Instellingen > Safari > Geschiedenis en websitegegevens wissen Om het cachegeheugen in andere apps te wissen, selecteert u de app in de instellingen van uw iPhone en verplaatst u het tabblad naar de aan-positie naast Gecachte inhoud resetten

Aanbevolen: