Achtergrond-app vernieuwen op de iPad in- of uitschakelen

Inhoudsopgave:

Achtergrond-app vernieuwen op de iPad in- of uitschakelen
Achtergrond-app vernieuwen op de iPad in- of uitschakelen
Anonim

Geïntroduceerd met iOS 7 en nog steeds goed op iOS 13, Achtergrond App Refresh is een functie die apps klaarmaakt voordat je ze gebruikt. Schakel het in zodat uw supermarkt-apps actuele kortingsbonnen kunnen verzamelen voordat u naar de kassa gaat, of om recente posts op sociale media op u te laten wachten wanneer u Facebook of Twitter opent.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iPads met iOS 13 tot en met iOS 7.

Waarom achtergrondvernieuwing gebruiken?

Background Refresh werkt prima als je regelmatig specifieke apps gebruikt. De levensduur van de batterij neemt echter af, omdat apps lang genoeg op de achtergrond worden uitgevoerd om de meest actuele gegevens te downloaden. Als u zich zorgen maakt over de levensduur van de batterij, schakelt u de functie Verversen van apps op de achtergrond uit voor sommige of alle apps.

Deze functie draait helemaal om gemak, maar je hebt waarschijnlijk niet elke app nodig om op de achtergrond te vernieuwen. Het kan logisch zijn dat uw Gmail-app berichten voor u klaar heeft staan wanneer u deze opent, en als u een nieuwsfan bent, wilt u dat CNN actueel is wanneer u uw iPad opent.

Het heeft echter niet veel zin om de achtergrond te vernieuwen voor je Amazon Shopping-app, je slimme apparaatcontroller of je Kindle-app. Bij deze functie draait alles om personalisatie.

Hoe u de instelling voor het vernieuwen van apps op de achtergrond voor apps kiest

Standaard zijn alle apps geactiveerd in de instellingen voor het vernieuwen van apps op de achtergrond. Volg deze stappen om dat te veranderen:

  1. Tik op het startscherm van de iPad op de app Instellingen om deze te openen.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden in het linkermenu en kies Algemeen.
  3. Selecteer Achtergrond App vernieuwen.

    Image
    Image
  4. Om de functie Achtergrond App Refresh volledig uit te schakelen, zet u de Background App Refresh schakelaar in de Off positie (wit).

    Image
    Image
  5. Om sommige apps te laten vernieuwen en andere niet, zet u de tuimelschakelaar naast de bijbehorende app op On (groen) of Off(wit) positie.

    Image
    Image

Aanbevolen: