Logitech's nieuwe accessoires: genderinclusief, kleurrijk en prijzig

Logitech's nieuwe accessoires: genderinclusief, kleurrijk en prijzig
Logitech's nieuwe accessoires: genderinclusief, kleurrijk en prijzig
Anonim

Het is een triest feit van de gamewereld dat controllers, accessoires en, nou ja, zo ongeveer al het andere, zijn ontworpen voor grote handen en beschikken over eenvoudige kleurenpaletten die passen bij traditioneel mannelijke identiteiten.

Dat begint langzaam te veranderen, aangezien Logitech zojuist een volledige suite met accessoires heeft onthuld die kleurrijk, speels en geschikt zijn voor kleinere handen. Ze noemen het de Aurora-collectie en er is veel om uit te pakken.

Image
Image

De eerste is de G735 draadloze headset, die een grillig ontwerp heeft, compleet met RGB-LED's rond de omtrek van de roterende oorschelpen. Er is ook braille op elke zijarm om links van rechts te identificeren. Het ontwerp is bedoeld voor kleinere hoofden, inclusief degenen die oorbellen en een bril dragen.

Er is ook een paar perzikkleurige toetsenborden, de draadloze G715 en de bedrade G713. Deze tenkeyless-modellen hebben een groot volumewiel, een overvloed aan RGB-LED's rond de buitenkant, mediatoetsen en veel achtergrondverlichting. Je kunt bij aankoop kiezen tussen tactiele, lineaire, clicky of mechanische GX-schakelaars, en elk toetsenbord wordt geleverd met een wolkvormige handsteun.

Welke line-up voor gamingaccessoires zou compleet zijn zonder muis? De Aurora-collectie bevat de draadloze G705-muis, die volgens Logitech vanaf het begin is ontworpen voor kleinere handen. Het beschikt over een 'gaming-grade' 8200 DPI-sensor en veel kleurrijke LED's voor wat visuele pit.

Ten slotte is er een hartvormige draagtas voor zowel de headset als de muis, maar deze moet apart worden aangeschaft.

Wat betreft aankopen: Logitech-accessoires zijn nooit goedkoop, en deze artikelen zijn daarop geen uitzondering. Een versnelling hoger schakelen met de volledige lijn kost tussen $ 500 en $ 650, afhankelijk van de aanpassingskeuzes. De Aurora-collectie is nu beschikbaar.

Aanbevolen: