Nintendo Switch Sports geeft je meer moves

Nintendo Switch Sports geeft je meer moves
Nintendo Switch Sports geeft je meer moves
Anonim

Er komen meer bewegingen en controle-opties naar Nintendo Switch Sports, samen met hogere Pro League-rangen voor online spelen.

Net zoals Wii Sports Resort biedt Nintendo Switch Sports een verzameling bewegingsgestuurde benaderingen van populaire fysieke activiteiten. En dankzij een aanstaande software-update staan twee van die activiteiten op het punt interessanter te worden.

Image
Image

Er worden een paar nieuwe moves toegevoegd aan volleybal, waarvan Nintendo denkt dat ze je toekomstige games opfleuren. Zowel de Rocket Serve als de Slide Attack zijn bedoeld om wedstrijden onvoorspelbaarder te maken en zowel jou als je tegenstanders scherp te houden. Hoewel er momenteel geen verklaring is voor het uitvoeren van deze nieuwe bewegingen.

Voetbal krijgt ook een streepje, dat je kunt uitvoeren door je handen te bewegen alsof je op je plaats jogt, dat zal meer kracht toevoegen aan je in-game kicks. Maar bovendien kun je ook een joy-con aan je been vastmaken (vermoedelijk met degene die bij fysieke exemplaren van de game is geleverd) voor meer "realistische" trappen. Zoals in, met de joy-con bevestigd, kun je in het echte leven trappen om een schop in het spel uit te voeren. Zorg er wel voor dat u rekening houdt met uw omgeving wanneer u dat doet.

Image
Image

Ten slotte zal de update de Pro League uitbreiden door twee nieuwe rangen toe te voegen: S Rank en ∞ Rank. Nu de toppositie is verplaatst, kan iedereen die momenteel het maximale uit A Rank ha alt, weer instappen en streven naar nog grotere opschepperij.

De nieuwe update voor Nintendo Switch Sports gaat dinsdag 26 juli om 21.00 uur live. ET (18:00 uur PT). Een grotere gratis inhoudsupdate die golf aan de mix zal toevoegen, is ook gepland voor de herfst.

Aanbevolen: