Doe meer met je ruimtevrachtschip in No Man's Sky

Doe meer met je ruimtevrachtschip in No Man's Sky
Doe meer met je ruimtevrachtschip in No Man's Sky
Anonim

Het is nog niet zo lang geleden sinds de laatste update van No Man's Sky, die de enorme hoeveelheden content van de game verder uitbreidde met ruimtepiraterij. Nu, zes jaar na de eerste PlayStation-release, heeft Hello Games zijn 20e grote content-update uitgebracht: Endurance. En deze keer heeft het een heleboel nieuwe opties toegevoegd voor de grote kapitaalschepen die veel spelers gebruiken als mobiele basis.

Image
Image

Endurance voegt veel toe aan vrachtschepen, niet in de laatste plaats een manier om prefab-kamers te bouwen die je schip kunnen uitwerken en verder kunnen worden aangepast zodra ze zijn gebouwd. Specialisten, piloten en andere bemanningsleden zullen nu ook vrij rondlopen, waardoor het vrachtschip een beetje meer aanvoelt als een echt gigantisch ruimteschip. Er zijn ook nieuwe modules beschikbaar om de groei en productie van verschillende grondstoffen te vergemakkelijken, waardoor tijd wordt bespaard bij het verzamelen van middelen.

Bovendien is het nu ook mogelijk om buiten je vrachtschip te gaan wandelen en mooie kijkvensters en glazen gangen te creëren. Dit is met name perfect omdat veel van de visuals van de vrachtschepen zijn herzien met verbeterde textuur, kleur en oppervlaktedetails, samen met nieuwe deeltjes- en omgevingseffecten die zich voordoen aan de binnenkant van zowel operationele vrachtschepen als braakliggende terreinen.

Er is echter een heel klein nadeel aan dit alles. Spelers die al een basis op hun eigen vrachtschip hebben gebouwd, kunnen enkele omgevingsbugs tegenkomen (zoals kamers die niet helemaal meer op één lijn liggen). Het is ook mogelijk dat sommige eerder gemaakte items niet meer verschijnen. In dat geval moet je het Freighter Customization-station controleren, omdat het nu mogelijk bouwbare kamers zijn.

No Man's Sky Endurance-update is nu beschikbaar als gratis download op alle platforms waar de game beschikbaar is (en zal waarschijnlijk worden uitgebracht voor de Switch-versie wanneer deze in oktober wordt gelanceerd). Hetzelfde geldt voor de macOS- en iPad-versies, die naar verwachting ook later dit jaar zullen verschijnen.

Aanbevolen: