Apple breidt gezondheidstracking uit in iOS 16 en watchOS 9

Apple breidt gezondheidstracking uit in iOS 16 en watchOS 9
Apple breidt gezondheidstracking uit in iOS 16 en watchOS 9
Anonim

Er werden verschillende nieuwe handige functies onthuld toen Apple iOS 16 en watchOS 9 aankondigde, maar het heeft nog meer plannen voor het volgen van gezondheid en fitness.

We zijn op de hoogte van verschillende geplande updates voor iOS 16 en watchOS 9 sinds Apple's meest recente WWDC, maar het bedrijf heeft nog meer gepland voor gezondheidsmonitoring. Een nieuw rapport beschrijft veel van wat we kunnen verwachten in beide aankomende besturingssystemen, gericht op 17 verschillende gebieden van gezondheid en fitness. En de mogelijkheid om meer dan 150 soorten gezondheidsgegevens van gebruikers op te slaan.

Image
Image

Activiteitsmonitoring, hartgezondheid en slaapmonitoring zijn niet de enige dingen die Apple voor u kan (of zal kunnen) bijhouden. Mobiliteitsmonitoring kan een val of onvastheid detecteren. Mindfulness-oefeningen kunnen helpen bij meditatie en focus. Gespecialiseerde trainingsaanbevelingen voor zwangerschap, evenals het volgen van cyclussen en menstruaties, zijn ook inbegrepen. Ook medicatieplanning en medisch onderzoek

COVID-19 en andere belangrijke functies voor het monitoren van de volksgezondheid zijn beschikbaar, zoals vaccinatiegegevens, meldingen voor mogelijke blootstelling en zelfs herinneringen voor handen wassen. En dit is precies wat Apple op tafel legt: er zijn ook tal van apps van derden die compatibel zijn met He althKit en die beschikbaar zijn of in de maak zijn. Apps die gespecialiseerd zijn in specifieke gezondheidsaspecten, zoals Qardio's bloeddrukmeting, One Drop's metingen van bloedglucosewaarden of MIR Smart One's metingen van ademhaling.

Image
Image

Deze uitgebreide functies zullen beschikbaar zijn in iOS 16 en watchOS 9 wanneer beide updates dit najaar worden gelanceerd. Voor sommige functies heb je een Apple Watch nodig, dus als je alleen een iPhone hebt, kun je ze niet allemaal gebruiken.

Aanbevolen: