T-Mobile breidt 5G-dekking uit naar 80+ steden

T-Mobile breidt 5G-dekking uit naar 80+ steden
T-Mobile breidt 5G-dekking uit naar 80+ steden
Anonim

Er zijn meer gebieden in vijf Amerikaanse staten toegevoegd aan de beschikbaarheidslijst voor thuisinternet van T-Mobile, wat resulteert in meer internetopties voor bijna vijf miljoen huishoudens.

Grote delen van de VS hebben nog steeds snelle internettoegang nodig, en dat is precies wat T-Mobile wil bieden nu het zijn 5G-internetdekking voor thuis uitbreidt over 81 extra steden en dorpen verspreid over het centrum van de VS.

Image
Image

T-Mobile citeert een studie van het Greater De Moines Partnership, waarin toegankelijkheids- en betaalbaarheidsproblemen met veel internetdiensten in Iowa worden gedocumenteerd, als een voorbeeld van het belang ervan. Veel van de huizen in het rapport hebben helemaal geen toegang tot wat de FCC classificeert als snel internet. Evenzo hebben veel studenten (zelfs sommige scholen) in landelijke gebieden in Oklahoma en Missouri ook geen snel internet.

Image
Image

Met deze uitbreiding beweert T-Mobile dat veel van deze gebieden eindelijk veel sneller internet kunnen gebruiken dan voorheen beschikbaar was. Internet dat bedrijven, studenten en gezinnen zou helpen met werk, studie, communicatie of gewoon achterover leunen om te genieten van wat downtime.

Vanaf vandaag wordt het 5G Home Internet van T-Mobile beschikbaar gemaakt in gebieden in Colorado, Iowa, Kansas, Missouri en Oklahoma. De service is volgens T-Mobile vastgesteld op een vast tarief van $ 50 per maand zonder extra kosten of belastingen en zonder prijsstijgingen.

Aanbevolen: