Philips breidt uit met flexibele slimme verlichtingsopties

Philips breidt uit met flexibele slimme verlichtingsopties
Philips breidt uit met flexibele slimme verlichtingsopties
Anonim

De opkomst van het slimme huis gaat wat langzamer dan sommigen hadden verwacht, maar de industrie blijft innoveren en nieuwe functies op tafel brengen.

Een goed voorbeeld? Signify's Philips Hue-lijn van slimme verlichtingsproducten bevindt zich midden in een grote uitbreiding met innovaties in overvloed voor liefhebbers van slimme huizen, zoals aangegeven in een officieel persbericht van het bedrijf.

Image
Image

Eerst en vooral heeft het bedrijf een flexibel railverlichtingssysteem aangekondigd waarmee gebruikers verschillende soorten lampen kunnen mixen en matchen om het aanpasbare plafondverlichtingsschema van hun dromen te creëren.

Het Philips Hue Perifo railverlichtingssysteem wordt geleverd met een reeks individuele rails die bij elkaar passen, hoe u ook een aanpasbare rail wilt creëren. U kiest de lay-out, de lengte van de baan en welke lichten u wilt opnemen.

Perifo-rails kunnen aan het plafond of de muur worden bevestigd en kunnen worden aangesloten op een breed scala aan gekleurde spots, hangers, lichtbalken, lichtbuizen en andere verlichtingsproducten voor verschillende smaken.

Image
Image

Het bedrijf heeft ook een op batterijen werkende tafellamp aangekondigd die boordevol interessante functies zit. De nieuwste slimme Philips Hue Go-lamp heeft een siliconen handgreep voor eenvoudig transport, een batterij die 48 uur meegaat per oplaadbeurt en een reeks verlichtingsschema's die met een druk op de knop beschikbaar zijn voor verschillende locaties en scenario's.

Naast deze twee producten heeft Philips Hue ook een nieuwe dial/switch-controller aangekondigd, Tap genaamd, die eenvoudig dimmen mogelijk maakt en een nieuwe Sunrise-wekfunctie die beschikbaar is voor alle Hue-lampen.

Philips Hue Perifo spoorverlichtingscomponenten en de tafellamp zullen tegen het einde van de zomer beschikbaar zijn, met het Tap dial-systeem dat vandaag beschikbaar is.

Aanbevolen: