Facebook breidt korte video 'Reels'-test uit naar de VS

Facebook breidt korte video 'Reels'-test uit naar de VS
Facebook breidt korte video 'Reels'-test uit naar de VS
Anonim

Na het aanvankelijk testen van Reels in Canada, Mexico en India, laat Facebook nu enkele Amerikaanse gebruikers het korte videoformaat uitproberen.

Volgens The Verge heeft Facebook aangekondigd dat de regiogebonden test van Reels wordt uitgebreid naar sommige mensen in de VS. De redenering van Facebook is dat gebruikers bijna de helft van hun tijd aan de app besteden aan het bekijken van video-inhoud, wat The Verge vertelt dat Reels snel groeit.

Image
Image

Niet iedereen wordt echter opgenomen, dus het kan zijn dat je Rollen nog een tijdje niet in je feed ziet verschijnen. Als je deel uitmaakt van deze uitgebreide test, zouden rollen moeten verschijnen in de Facebook-app in je nieuwsoverzicht en in groepen.

Als je in staat bent en je eigen rollen wilt maken, kun je rechtstreeks vanuit de app opnemen of een video importeren vanuit je filmrol. Als je toegang hebt tot deze test, kun je ook crossposten van Instagram naar je Facebook-account.

Image
Image

Facebook wil het gebruik van Reels stimuleren door speciale programma's en financiering aan te bieden aan makers die de nieuwe korte videofunctie gebruiken. Het plan is om $ 1 miljard bijeen te brengen om van nu tot 2022 naar zowel Instagram- als Facebook-makers te gaan. Op dit moment zal echter alleen de tijd uitwijzen of Reels de TikTok-concurrent kan worden die Facebook wil dat het is.

De Amerikaanse extensie van de Reels-test van Facebook is al begonnen met de uitrol, maar zal niet voor iedereen beschikbaar zijn. Houd er ook rekening mee dat Reels alleen in de Facebook-app verschijnen, dus u wilt controleren via uw mobiele apparaat in plaats van via de webbrowser van uw computer.

Aanbevolen: