AmEx breidt digitale ontvangsten uit naar Amazon-aankopen

AmEx breidt digitale ontvangsten uit naar Amazon-aankopen
AmEx breidt digitale ontvangsten uit naar Amazon-aankopen
Anonim

American Express breidt nu zijn digitale kassasysteem uit met aankopen in de Amazon-winkel.

Het bedrijf kondigde de uitbreiding op woensdag aan en merkte op dat er steeds meer online aankopen werden gedaan omdat gebruikers het afgelopen anderhalf jaar meer tijd thuis hebben doorgebracht. Volgens ZDNet introduceerde American Express voor het eerst Digital Receipts in februari, waarbij werd opgemerkt dat het systeem meer informatie over aankopen zou geven om consumenten te helpen verwarrende kosten te voorkomen.

Image
Image

Het idee achter Digital Receipts is volgens Ramesh Devaraj, vice-president van wereldwijde handelsverwerking en -beleid bij American Express, om consumenten te voorzien van een waslijst met informatie over hun aankopen.

“We weten dat onze klanten transparantie waarderen en op ons vertrouwen om nieuwe producten en diensten te introduceren die hun leven gemakkelijker maken”, schreef Devaraj in de aankondiging. "Met dit in gedachten hebben we eerder dit jaar digitale bonnen uitgerold met een selecte groep handelaren en zijn verheugd om het product te blijven ontwikkelen … met Amazon."

In de oorspronkelijke aankondiging staat dat meer dan 71% van de gebruikers verklaarde dat digitale ontvangsten ervoor zorgden dat ze minder snel betwistten over kosten en dat 75% zei dat het hun algehele klantervaring zou verbeteren. Bovendien zei 78% van de ondervraagde Amerikaanse verkopers dat het geven van toegang tot aanvullende informatie aan klanten zou helpen de klanttevredenheid te verbeteren.

We weten dat onze klanten transparantie waarderen en op ons vertrouwen om nieuwe producten en diensten te introduceren die hun leven gemakkelijker maken…

Digitale bonnen werken alleen met bepaalde verkopers, waaronder Apple, Square, Google en Microsoft. American Express zegt dat gebruikers mogelijk worden gevraagd om hun Amazon-inloggegevens op te geven om Digital Receipts te gebruiken als ze hun accounts nog niet hebben gekoppeld.

Aanbevolen: