Twitter breidt ruimtes uit naar meer co-hosts en deelnemers

Twitter breidt ruimtes uit naar meer co-hosts en deelnemers
Twitter breidt ruimtes uit naar meer co-hosts en deelnemers
Anonim

Twitter heeft zojuist de audiofunctie van Spaces uitgebreid om maximaal twee co-hosts en meer deelnemers toe te staan.

Het sociale netwerk kondigde de updates donderdag aan op zijn officiële Spaces Twitter-account, volgens The Verge. De veranderingen betekenen dat een Space één host, twee co-hosts en 10 actieve sprekers kan hebben voor in totaal 13 deelnemers, terwijl je voorheen slechts 10 in totaal kon hebben.

Image
Image

Met deze nieuwe update hebben co-hosts de meeste van dezelfde privileges en de primaire host, waaronder spreken, leden uitnodigen om te praten, Tweets vastzetten en mensen verwijderen uit een Space. The Verge merkt echter op dat de hoofdhost nog steeds de controle heeft over een Twitter-ruimte en de enige is die mede-hosts kan uitnodigen of verwijderen en de kamer kan beëindigen.

Twitter kondigde in december officieel aan dat het de nieuwe audiofunctie testte om Twitter-gebruikers met elkaar te laten praten met hun echte stem in plaats van met 280 tekens of minder.

Sindsdien heeft Twitter Spaces uitgebreid, inclusief het in mei beschikbaar maken van de functie in desktop- en mobiele browsers.

The Verge meldt dat Twitter ook een speciale ruimte aan het testen is voor Spaces om te leven in de app bovenaan je tijdlijn. Spaces zou daar de positie van Fleets vervangen, die het sociale netwerk deze week stopte vanwege gebrek aan populariteit.

Velen hebben Spaces van Twitter vergeleken met de populaire Clubhouse-app, en sommigen zeggen dat Spaces een beetje authentieker en toegankelijker is dan Clubhouse, omdat het al op Twitter bestaat. Hoe dan ook, het lijkt erop dat sociale media een tijdperk van audio binnengaan.

Aanbevolen: