U hoeft niet lang meer te wachten op een M2 MacBook Air

U hoeft niet lang meer te wachten op een M2 MacBook Air
U hoeft niet lang meer te wachten op een M2 MacBook Air
Anonim

Apple heeft de bestel- en verzenddatums aangekondigd voor de aankomende M2 MacBook Air.

We wisten dat de aankomende 13,6-inch MacBook Air van Apple ongeveer een maand lang de nieuwste M2 Silicon-chip zou hebben, maar nu weten we ook wanneer ze beschikbaar zullen zijn. Hoewel de laptop misschien opnieuw is ontworpen om te profiteren van de snellere processor, is het misschien geen "niet te missen" upgrade-optie.

Image
Image

Ondanks de "supercharged" prestatieclaims van Apple, wist de M2 MacBook Pro mensen niet echt te imponeren. Tenminste, niet het meer betaalbare basismodel. Toegegeven, de M2 MacBook Pro was in feite een ouder model met een M2-chipvervanging, terwijl de aanstaande M2 MacBook Air zogenaamd is gebouwd rond de nieuwe chip van Apple.

Het is een nieuw ontwerp waardoor de M2 MackBook Air zijn grootte en gewicht heeft kunnen verminderen (vergeleken met eerdere modellen), dus hij is nu minder dan een centimeter dik en weegt minder dan drie pond. De verkleining van het formaat heeft Apple er echter niet van weerhouden om een 13,6-inch Retina-display in het chassis of een 1080p FaceTime HD-camera te plaatsen. Volgens de specificatiepagina wordt hij geleverd met een SSD van 256 GB (of 512 GB voor het duurdere model), maar het is onduidelijk of dat dezelfde soort SSD is die de M2 MacBook Pro deed vastlopen.

Image
Image

Bestellingen voor de M2 MacBook Air openen aanstaande vrijdag 8 juli om 05.00 uur PDT (8 uur ET) en beginnen bij $ 1.199. Klanten (en geautoriseerde verkopers) zouden volgende week de nieuwe laptop moeten ontvangen, aangezien vroeg op vrijdag 15 juli.

Aanbevolen: