TestMy.net Review (een internetsnelheidstestsite)

Inhoudsopgave:

TestMy.net Review (een internetsnelheidstestsite)
TestMy.net Review (een internetsnelheidstestsite)
Anonim

TestMy.net is een website voor het testen van internetsnelheid die al meer dan 20 jaar gratis bandbreedtetests aanbiedt!

De website is niet moeilijk te gebruiken, werkt in alle webbrowsers zonder de noodzaak van plug-ins en biedt statistieken over uw bandbreedte die u mogelijk niet aantreft in andere snelheidstests.

De resultaten van de snelheidstests worden op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier weergegeven, waardoor het eenvoudig is om uw resultaten te vergelijken met andere gebruikers van uw ISP, mensen in uw stad en andere testers in uw land.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gebruikt HTML5 voor betrouwbaarder testen.
  • Niet aangesloten bij een ISP.
  • Resultaten zijn gemakkelijk te lezen en te begrijpen.
  • Historische resultaten kunnen worden opgeslagen in uw online gebruikersaccount.

Wat we niet leuk vinden

Lang niet zo grafisch aantrekkelijk als vergelijkbare sites.

Meer over TestMy.net

  • TestMy.net verzamelt de resultaten van ieders snelheidstests op hun databasepagina die u kunt gebruiken om de gebruikers, ISP's, steden en landen met de hoogste snelheden te zien, evenals tests die het laatst zijn uitgevoerd
  • U kunt alleen een upload- of downloadtest uitvoeren, of de twee combineren met de automatische snelheidstest
  • Servers die door TestMy.net worden gebruikt, bevinden zich in Noord-Amerika, Azië, Australië en Europa; u kunt elk van de servers instellen als uw standaardserver, of sommige of alle gebruiken met de Multithread Speed Test
  • De steekproefgrootte van het bestand dat wordt gebruikt om de download- en uploadbandbreedte te testen, kan worden ingesteld op een aangepaste grootte, tot respectievelijk 200 MB en 100 MB
  • Resultaten kunnen worden opgeslagen in tekstvorm, op uw computer als een PNG-afbeeldingsbestand, toegankelijk via een unieke URL en geëxporteerd naar een CSV-bestand

Gedachten over TestMy.net

TestMy.net maakt heel duidelijk dat ze niet geassocieerd zijn met een bepaalde serviceprovider. Een snelheidstest van een ISP kan opzettelijk gewijzigde resultaten opleveren, die de bandbreedtesnelheid weerspiegelen waarvoor u denkt te betalen. Dit geldt zeker niet voor alle ISP-snelheidstests, maar het is mogelijk dat zoiets zou kunnen gebeuren.

Nadat we onze eigen snelheidstest hadden uitgevoerd, konden we zien hoeveel procent sneller of langzamer onze bandbreedte was dan de gemiddelde gebruiker van onze serviceprovider en de gemiddelde gebruiker in ons land.

Alle statistieken van TestMy.net zijn 100% leesbaar voor mensen, wat betekent dat u geen grafieken en grafieken hoeft te vergelijken om te begrijpen hoe uw snelheden scoren.

Aanbevolen: