Wachtlijsten voor het Steam Deck kunnen korter worden

Wachtlijsten voor het Steam Deck kunnen korter worden
Wachtlijsten voor het Steam Deck kunnen korter worden
Anonim

Je Steam Deck-voorbestelling komt mogelijk eerder binnen dan oorspronkelijk geschat.

Na een last-minute vertraging in 2021 als gevolg van problemen met de toeleveringsketen, wat ook heeft geleid tot een langzame druppel van kleine batchzendingen naar kopers, lijkt het erop dat de distributie van Steam Deck weer op gang kan komen. In een recente tweet legde het officiële Steam Deck Twitter-account uit dat er binnenkort meer reserverings-e-mails verschijnen en dat de productie van eenheden officieel is toegenomen.

Image
Image

Valve schat dat, nu er meer Steam Decks worden geproduceerd, er wekelijks meer dan twee keer zoveel draagbare apparaten moeten worden verzonden. Hoewel het geen schattingen geeft van hoe lang het duurt om ieders reserveringen te verwerken, zijn velen die een Steam Deck voor zichzelf hebben gereserveerd enthousiast over het nieuws. Nu er meer bestellingen per week worden uitgevoerd, is de verwachting dat Valve veel sneller dan voorheen door elke reserveringsgroep zal kunnen werken.

Image
Image

Volgens het officiële Steam Deck-account zijn e-mails voor Q2-bestellingen al verzonden, en Q3-e-mails zullen vanaf donderdag 30 juni worden verzonden. Het stelde kopers ook gerust dat als ze hun Q2-e-mail niet zien om geduldig te zijn, het gewoon even kan duren voordat alles is afgehandeld. Anders, als er enige bezorgdheid is, kunnen de reserveringsstatussen worden gecontroleerd door in te loggen en de Steam-pagina van het Steam Deck te bezoeken.

Aanbevolen: