Wat is Amazon Prime Student?

Inhoudsopgave:

Wat is Amazon Prime Student?
Wat is Amazon Prime Student?
Anonim

Amazon Prime biedt veel voordelen, maar het prijskaartje kan voor sommige studenten hoog zijn. Het Amazon Prime Student-abonnement kost echter maar de helft, wat het gebruik van Amazon Prime veel betaalbaarder maakt.

Wie komt in aanmerking voor Amazon Prime Student?

Als je Amazon Prime Student wilt gebruiken, moet je ingeschreven zijn bij een hogeschool of school voor hoger onderwijs en een .edu e-mailadres of andere documentatie hebben om je inschrijving te bewijzen.

Hoeveel kost Prime Student?

Amazon's Prime Student is beschikbaar als een gratis proefperiode van 6 maanden, waarna je ervoor kunt kiezen om de service te krijgen voor $ 69 per jaar, het equivalent van $ 5,75 per maand. Als u per maand beta alt, bedragen de kosten $ 7,49.

Het is een aanzienlijke besparing ten opzichte van het normale Amazon Prime-account. Een standaard Prime-account voor niet-studenten kost $ 139 per jaar of $ 14,99 per maand.

Image
Image

Als je een Amazon Prime-account hebt en je vervolgens aanmeldt voor Amazon Prime Student, beta alt Amazon het geld terug dat je hebt betaald voor de rest van je bestaande abonnement voordat je je inschrijft voor de studentenversie van het programma.

Studenten in Arizona, Californië, Florida, Kentucky, Michigan, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Tennessee, Texas, West Virginia en Wisconsin moeten ook belasting betalen over hun lidmaatschap.

Verschil tussen studentenaccounts en reguliere Amazon Prime-accounts

Met beide accounts krijg je gratis verzending binnen twee dagen voor in aanmerking komende items, onbeperkt films en tv-programma's, onbeperkt lezen op elk apparaat, onbeperkte foto-opslag en gratis bezorging op dezelfde dag in sommige gebieden.

Het belangrijkste verschil tussen een Prime Student-account en een traditioneel Prime-account is de onbeperkte muziekstreaming. Prime Student-accounts kunnen tegen een kleine vergoeding onbeperkt muziek streamen via Amazon Music Unlimited. Gewone Prime-leden krijgen toegang tot 2 miljoen nummers zonder advertenties.

Een enorm voordeel voor Amazon Prime-studenten is het kopen van nieuwe of gebruikte studieboeken bij Amazon en besparen tot 80 procent. Je kunt ook studieboeken huren bij Amazon.

Je kunt een Prime Student-account niet delen met vrienden en familie. Deze is alleen voor jou.

Amazon Student Exclusieve Aanbiedingen

Een Amazon Student-account omvat exclusieve diensten en aanbiedingen die periodiek veranderen; momenteel zijn ze:

  • Zes maanden gratis LinkedIn Premium om aanstaande afgestudeerden te helpen een baan te vinden en studenten te helpen bij het vinden van een stage
  • Showtime films en shows voor slechts $ 0,99 per maand gedurende maximaal een jaar
  • Kindle Unlimited gratis proefperiode van 2 maanden met meer dan een miljoen titels
  • Gratis bezorging van eten bij Grub Hub in sommige gebieden
  • Speciale aanbiedingen voor studenten op universiteitsspecifieke items

Hoe vaak kunt u zich inschrijven?

Je kunt je maximaal vier jaar inschrijven voor Amazon Prime Student. Dus als het behalen van je diploma acht jaar duurt, kun je maar voor vier jaar profiteren van de Prime Student-korting.

Je hebt een .edu e-mailadres nodig om je aan te melden, en je moet Amazon je verwachte afstudeerjaar vertellen. Als je om de een of andere reden geen.edu-e-mailadres hebt, accepteert Amazon de volgende vormen van identificatie via e-mail:

  • Een studenten-ID die de huidige termijn of vervaldatum weergeeft. Een studentnummer alleen is niet voldoende.
  • Uw transcript of klassenlijst voor het huidige semester met uw naam en de naam van uw school erop.
  • Je collegegeldrekening voor het huidige semester met je naam en de naam van je school op de rekening.
  • Een officiële acceptatiebrief voor de komende termijn (moet de toelatingsdatum bevatten).

Aan het einde van je vier jaar zet Amazon je automatisch over naar een traditioneel Amazon Prime-account.

Aanbevolen: