Nieuw abonnementsniveau komt naar Nintendo Switch Online

Nieuw abonnementsniveau komt naar Nintendo Switch Online
Nieuw abonnementsniveau komt naar Nintendo Switch Online
Anonim

Een nieuw onthuld abonnementsniveau voor Nintendo Switch Online voegt Nintendo 64- en Sega Genesis-games toe voor hogere kosten.

Tijdens de meest recente Nintendo Direct werd aangekondigd dat de Switch Online-abonnementsservice eind oktober zou worden uitgebreid. De nieuwe laag, momenteel Nintendo Switch Online + Expansion Pack genoemd, voegt een aantal extra klassieke consolebibliotheken toe. Het uitbreidingspakket zal met name een assortiment Nintendo 64- en Sega Genesis-spellen toevoegen.

Image
Image

Beide nieuwe spelbibliotheken lijken redelijk sterk te beginnen met een solide assortiment geliefde favorieten. Er zijn enkele opmerkelijke omissies, maar gezien hoe vol de N64- en Genesis-bibliotheken waren, is het begrijpelijk dat Nintendo niet absoluut alles zou kunnen opnemen. Toch zei Nintendo dat het van plan is om in de toekomst nog meer N64-games zoals Paper Mario en Pokemon Snap toe te voegen. Het vermeldde ook het toevoegen van meer Genesis-spellen, maar gaf geen voorbeelden.

Image
Image

N64-fans die het spelen van een aantal nietjes uit de late jaren 90 met vrienden missen, hebben ook geluk, want online multiplayer is ook beschikbaar. Volgens Nintendo kun je met bepaalde N64-games online spelen met maximaal vier spelers. Lokale multiplayer is ook waarschijnlijk, omdat het beschikbaar was voor de SNES- en NES-bibliotheken van de Switch, maar het werd niet genoemd in de presentatie. Er was ook geen sprake van online multiplayer voor een van de Genesis-titels, maar aangezien het beschikbaar is voor alle andere klassieke bibliotheken lijkt het waarschijnlijk.

Nintendo heeft nog geen prijs bekendgemaakt voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack, maar heeft wel aangegeven dat het meer zal kosten dan het standaardabonnement. De standaard Nintendo Switch Online-service verandert niet en behoudt de huidige prijs van $ 1,99 voor een maand / $ 7,99 voor 90 dagen / $ 19,99 voor een jaar.

Aanbevolen: