Contact opnemen met Windows Live Hotmail-ondersteuning

Inhoudsopgave:

Contact opnemen met Windows Live Hotmail-ondersteuning
Contact opnemen met Windows Live Hotmail-ondersteuning
Anonim

Wat te weten

  • Controleer de Windows Live Hotmail-status voor actuele problemen. Microsoft is mogelijk op de hoogte van een probleem en werkt aan een oplossing.
  • Als uw probleem niet in de lijst staat, kunt u het beste naar de Microsoft-forums gaan en Stel een vraag. selecteren
  • Voer vervolgens uw naam in, selecteer Doorgaan, voer een Titel in, typ een vraag in Body, voltooi de CAPTCHA en selecteer Submit.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u contact kunt opnemen met Windows Live Hotmail Support.

Contact opnemen met Hotmail-ondersteuning

Sinds Microsoft de Windows Live Hotmail-e-mailservice in 2013 officieel heeft stopgezet, verwijst de oude website voor klantenondersteuning, hotmailsupport.com, nu door naar Outlook.com. Als je een Hotmail-account hebt, kun je hulp krijgen via de Microsoft-forums.

Volg deze stappen om hulp bij het oplossen van problemen voor uw Hotmail-account te krijgen:

  1. Controleer de Windows Live Hotmail-status voor actuele problemen. Microsoft is mogelijk op de hoogte van een probleem en werkt aan een oplossing.
  2. Ga naar het Windows Live Hotmail-forum op Microsoft.com en selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek als je niet bent aangemeld bij je account. Log in met uw Windows Live Hotmail-adres en wachtwoord.

    Image
    Image

    Als u niet kunt inloggen omdat u uw wachtwoord niet meer weet, herstel dan uw verloren Windows Live Hotmail-wachtwoord via Outlook.com.

  3. Selecteer Stel een vraag.

    Image
    Image

    Om te zien of andere gebruikers soortgelijke problemen hebben, typt u een vraag of trefwoord in het vak Zoek forumvragen.

  4. Als u geen Microsoft Answers-profiel hebt gemaakt, voert u de naam in die u bij uw berichten wilt weergeven, accepteert u de servicevoorwaarden en selecteert u Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Voer een onderwerp in voor uw bericht in de Title sectie en typ vervolgens uw vraag in de Body sectie. Voeg zoveel mogelijk informatie toe.

    Image
    Image
  6. Vul de CAPTCHA in en selecteer Submit.

    Image
    Image

Aanbevolen: