Amazfit's nieuwste bips worden groot

Amazfit's nieuwste bips worden groot
Amazfit's nieuwste bips worden groot
Anonim

Een paar nieuwe smartwatches, de Bip 3 en Bip 3 Pro, worden toegevoegd aan Amazfit's selectie van betaalbare polsgadgets.

Volgens Amazfit verbeteren zowel de Bip 3 als de Bip 3 Pro hun voorgangers met meer gezondheidsbewakingsfuncties en "ultragrote" kleurenschermen. Hoewel het de moeite waard is om erop te wijzen dat het nieuwe 1,69-inch scherm misschien groter is dan de oudere Bips, maar het is nog steeds een beetje kleiner dan het 1,77-inch scherm op de Apple Watch Series 7.

Image
Image

Naast het grotere scherm, dat volgens Amazfit is gemaakt van 2.5D gehard glas en een vingerafdrukbestendige coating heeft, hebben de nieuwe horloges ook een paar interne veranderingen. Beide modellen kunnen de bloedzuurstofverzadiging monitoren, met resultaten binnen 25 seconden. Beide kunnen hartslag, stressniveaus, slaapkwaliteit en menstruatiecycli volgen. En als ze verhoogde stressniveaus detecteren, kunnen ze een herinnering sturen om een… ingebouwde ademhalingsoefening uit te voeren?

Image
Image

Amazfit beweert ook dat beide versies van Bip 3 tot 14 dagen normaal gebruik kunnen bieden bij een volledige lading en een waterbestendigheidsclassificatie van 5 ATM hebben (d.w.z. diepte tot 50 meter). Ze bevatten ook GPS-functionaliteit, die is ingebouwd in de Bip 3 Pro of beschikbaar is via een smartphoneverbinding op de Bip 3.

De Bip 3 en Bip 3 Pro zouden vandaag wereldwijd beschikbaar moeten zijn, hoewel geen van beide modellen nog in de online winkel van Amazfit is verschenen. De Bip 3 is verkrijgbaar in zwart, blauw en roze en kost $ 59,99. De Bip 3 Pro biedt een iets andere kleurselectie (zwart, crème en roze) en kost $ 69,99.

Aanbevolen: