Nubia's nieuwste gaming-smartphone is een absoluut beest

Nubia's nieuwste gaming-smartphone is een absoluut beest
Nubia's nieuwste gaming-smartphone is een absoluut beest
Anonim

Er zijn telefoons die games kunnen spelen, en dat is zo ongeveer elke smartphone, en dan zijn er modellen die helemaal opnieuw zijn ontworpen voor serieuze gamers.

Smartphone-fabrikant Nubia is gespecialiseerd in het laatste en heeft zojuist zijn nieuwste en beste gaming-aangrenzende smartphone aangekondigd, de RedMagic 7S Pro. Deze nieuwste telefoon is een grote vooruitgang ten opzichte van de 6S Pro van vorig jaar, die iets zegt omdat dat model al veel steviger was.

Image
Image

Ten eerste, het "tien-laags multidimensionale koelsysteem", met interne RGB-uitgeruste ventilatoren die tot 20.000 tpm draaien om te voorkomen dat de componenten oververhit raken, zelfs bij het overklokken van het systeem voor grafisch intensieve games. Je kunt zelfs de telefoon kopen met transparante achterplaten om te zien hoe dit koelsysteem zijn ding doet.

Nubia heeft de RedMagic 7S Pro uitgerust met de nieuwste Qualcomm-chipset, de Snapdragon 8 Plus Gen 1. Dat is echter niet alles. Deze telefoons bevatten ook een secundaire "speciale gaming-chip", de Red Core 1 genaamd, om onder andere audio, RGB-verlichting, stabilisatie van de framesnelheid en haptische feedback af te handelen.

Je kunt deze telefoons uitrusten met maximaal 18 GB RAM en maximaal 512 GB aan opslagruimte, en er is een echte 3,5 mm koptelefoonaansluiting, nog een voordeel voor gamers die op zoek zijn naar prestaties met een lage latentie. De 7S Pro heeft zelfs schoudertriggers en dubbele haptische vibratiemotoren, wat een console-achtige game-ervaring biedt.

Image
Image

Dit is een telefoon in de eerste plaats voor gamers, dus de andere specificaties nemen een achterbank in. De batterij en camera's zijn beide vierkant middenbereik, hoewel het 6,8-inch FHD AMOLED-scherm mooi is en een verversingssnelheid van 120 Hz heeft met 960 Hz aanraaksampling, Voorbestellingen beginnen op 2 augustus en de telefoon wordt officieel uitgebracht op 9 augustus. Prijzen beginnen bij $ 729 voor het basismodel.

Aanbevolen: