Hoe de Reddit-zoekgeschiedenis te wissen

Inhoudsopgave:

Hoe de Reddit-zoekgeschiedenis te wissen
Hoe de Reddit-zoekgeschiedenis te wissen
Anonim

Wat te weten

  • Op de website: Wis de gegevens in de cache van uw browser en wis of deactiveer gegevens voor automatisch aanvullen in uw webbrowser.
  • Afzonderlijke zoektermen verwijderen: Klik op Reddit zoekvak, klik op het pictogram X of trash naast de term die moet worden verwijderd.
  • In Reddit-app: Tik op je gebruikerspictogram > Instellingen > Lokale geschiedenis wissen > Lokale geschiedenis wissen.

Dit artikel legt uit hoe u uw Reddit-zoekgeschiedenis op desktop en mobiel kunt wissen.

Hoe verwijder ik de Reddit-zoekgeschiedenis op de Reddit-website?

Wanneer u de Reddit-website gebruikt, wordt uw zoekgeschiedenis opgeslagen in uw webbrowser en niet door de website zelf. De hoofdwebsite van Reddit slaat uw zoekgeschiedenis op in de browsercache en alles waarnaar u zoekt op de oude Reddit-website wordt opgeslagen in de geschiedenis van automatisch aanvullen van uw webbrowser. Om uw volledige Reddit-zoekgeschiedenis te verwijderen, moet u de gegevens in de cache en automatisch aanvullen in de instellingen van uw webbrowser wissen of verwijderen. Met deze actie wordt uw Reddit-zoekgeschiedenis verwijderd en ook automatisch ingevulde gegevens die u op andere websites hebt ingevoerd.

Als je niet je hele zoekgeschiedenis wilt verwijderen, kun je ook individuele zoektermen verwijderen. Wanneer u op een van beide versies van de Reddit-website op een zoekveld klikt, ziet u een lijst met oude zoekopdrachten. Als u op de X of het prullenbakpictogram naast een zoekterm klikt, wordt deze uit de cache van uw browser of de geschiedenis voor automatisch aanvullen verwijderd.

Je kunt dezelfde methode gebruiken om individuele zoektermen in de Reddit-app te verwijderen. Tik gewoon op het zoekveld in de Reddit-app en tik vervolgens op X naast de term die je wilt verwijderen.

Zo verwijder je individuele zoektermen uit je Reddit-zoekgeschiedenis:

  1. Navigeer naar de Reddit-website en klik op het zoekvak.

    Image
    Image

    Dit werkt op beide versies van Reddit, maar je zult een andere lijst met termen zien, afhankelijk van de versie van de site die je bezoekt.

  2. Beweeg uw muis over de zoekterm die u wilt verwijderen en klik op het X of trash icoon.

    Image
    Image

    Zie je de term die je wilt verwijderen niet? Typ de eerste paar letters van de zoekterm en deze zal verschijnen.

  3. De term wordt verwijderd. Herhaal deze stappen om aanvullende voorwaarden te verwijderen.

Hoe verwijder ik Reddit-zoekgeschiedenis in iOS en Android?

Zoekgeschiedenis wordt op dezelfde manier afgehandeld in zowel de iOS- als Android-versie van de Reddit-app, maar je moet je zoekgeschiedenis verwijderen op elk apparaat waarop je Reddit gebruikt.

Zo verwijder je je zoekgeschiedenis in de Reddit-app:

Deze stappen zijn niet relevant voor de Android-app. Alleen de zoekgeschiedenis (d.w.z. wat u typt in het zoekvak) kan worden gewist door op x naast de termen te tikken, zoals de onderstaande aanwijzingen aangeven. De enige andere geschiedenis die u in de Android-app kunt wissen, is de browsegeschiedenis: user icon > History > menu > Geschiedenis wissen

  1. Tik op je gebruikerspictogram in de Reddit-app.
  2. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Tik op Wis lokale geschiedenis.

  4. Tik op Wis lokale geschiedenis.

    Image
    Image
  5. Je lokale geschiedenis, inclusief zoekgeschiedenis, wordt gewist.

Kun je de zoekgeschiedenis op Reddit verwijderen?

Wanneer u een zoekopdracht uitvoert op de Reddit-website of -app, behoudt uw webbrowser of de Reddit-app die zoekreeks, niet de Reddit-site zelf. U kunt uw zoekgeschiedenis verwijderen, maar u moet dit afzonderlijk doen op de Reddit-website en in de Reddit-app. Als u Reddit in meerdere webbrowsers gebruikt, moet u elke browser afzonderlijk wissen.

FAQ

    Hoe wis ik mijn geschiedenis op Reddit?

    Verwijder je browsergeschiedenis om het logboek te verwijderen van pagina's die je in Reddit hebt bezocht. Je startpagina toont alleen berichten van subreddits waaraan je hebt deelgenomen.

    Hoe wis ik de Reddit-cache?

    Reddit houdt geen eigen cache bij. Je kunt alles wat je computer opslaat van Reddit verwijderen door websitegegevens of je browsercache te verwijderen.

Aanbevolen: