Een Fire Stick-afstandsbediening koppelen

Inhoudsopgave:

Een Fire Stick-afstandsbediening koppelen
Een Fire Stick-afstandsbediening koppelen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Om het koppelingsproces te starten, ha alt u de stekker van uw Fire Stick uit het stopcontact en verwijdert u de batterijen uit de afstandsbediening.
  • Steek de Fire Stick in en vervang de batterijen, houd vervolgens de home-knop op de afstandsbediening ingedrukt om het koppelen te starten.
  • Niet alle Fire Stick-afstandsbedieningen zijn uitwisselbaar. Als je afstandsbediening niet kan worden gekoppeld, zorg er dan voor dat deze de juiste stijl heeft voor je Fire Stick.

Dit artikel legt uit hoe je een Fire Stick-afstandsbediening koppelt, met instructies die werken voor het koppelen van de originele afstandsbediening als deze geen verbinding meer maakt, en voor het aansluiten van een compatibele vervangende afstandsbediening.

Veel Fire TV-afstandsbedieningen zijn uitwisselbaar, maar niet allemaal. Als je een verloren of kapotte afstandsbediening vervangt, zorg er dan voor dat de vervanging compatibel is met zowel je Fire Stick-model als je generatie.

Image
Image

Een Fire Stick-afstandsbediening koppelen

Om een Fire Stick-afstandsbediening te koppelen, moet u uw Fire Stick opnieuw opstarten en de afstandsbediening in de koppelingsmodus zetten terwijl de Fire Stick opnieuw opstart. Zodra de Fire Stick weer is opgestart, wordt deze gekoppeld aan de afstandsbediening. Dit proces is precies hetzelfde, of je nu de afstandsbediening koppelt die oorspronkelijk bij de Fire Stick is geleverd of een compatibele vervanging.

Zo koppel je een Fire Stick-afstandsbediening:

  1. Haal de stekker van je Fire Stick uit het stopcontact.

    Image
    Image
  2. Verwijder de batterijen uit je Fire Stick-afstandsbediening.

    Image
    Image

    Als de batterijen oud zijn, overweeg dan om ze op dit moment te vervangen, zodat u deze procedure niet opnieuw hoeft te doorlopen als ze leeg zijn.

  3. Steek de Fire Stick weer in het stopcontact.

    Image
    Image
  4. Plaats de batterijen terug in je Fire Stick-afstandsbediening of plaats nieuwe batterijen als het een nieuwe afstandsbediening is.

    Image
    Image
  5. Houd de Home-knop op je Fire Stick-afstandsbediening ingedrukt.

    Image
    Image
  6. Als het lampje op de afstandsbediening begint te knipperen, laat u de knop Home los.

    Image
    Image
  7. Wacht tot je Fire Stick het menuscherm laadt en controleer of de afstandsbediening succesvol is gekoppeld.

    Image
    Image

    Sommige Fire Stick-afstandsbedieningen knipperen een blauwe LED wanneer het koppelingsproces is voltooid.

Een extra Fire Stick-afstandsbediening koppelen

Je Fire Stick kan tot zeven afstandsbedieningen tegelijk onthouden, inclusief afstandsbedieningen van derden. Als je toegang hebt tot je originele afstandsbediening en deze nog steeds werkt, kun je een extra Fire Stick-afstandsbediening koppelen via de instellingenmenu's.

Als je je originele afstandsbediening bent kwijtgeraakt, kun je dit proces nog steeds gebruiken. Gebruik de Fire TV Remote-app op uw telefoon als afstandsbediening en volg de volgende procedure om uw nieuwe afstandsbediening te koppelen.

Zo koppel je een extra Fire Stick-afstandsbediening:

  1. Druk op de Home knop op uw bestaande afstandsbediening of de Fire TV remote app om terug te keren naar het startscherm.

    Image
    Image
  2. Selecteer Instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Controllers en Bluetooth-apparaten.

    Image
    Image
  4. Selecteer Amazon Fire TV-afstandsbedieningen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Nieuwe afstandsbediening toevoegen

    Image
    Image
  6. Houd de Home-knop op je nieuwe afstandsbediening ingedrukt.

    Image
    Image
  7. Wacht tot je Fire Stick je nieuwe afstandsbediening vindt en druk vervolgens op de Select-knop op je oude afstandsbediening.
  8. Wanneer het proces is voltooid, ziet u zowel uw oude afstandsbediening als uw nieuwe afstandsbediening in de lijst op het scherm.

Kun je een Fire Stick-afstandsbediening koppelen aan een andere Fire Stick?

Er zijn verschillende Fire Stick-afstandsbedieningsmodellen en ze zijn niet allemaal uitwisselbaar. Dus hoewel je een Fire Stick-afstandsbediening aan een andere Fire Stick kunt koppelen, kun je dit alleen doen als de afstandsbediening en Fire Stick compatibel zijn. De Alexa Voice Remote van de 2e generatie is bijvoorbeeld niet compatibel met de 1e of 2e generatie Amazon Fire TV, de 1e generatie Fire Stick of Fire TV Edition smart-tv's, maar werkt wel met andere modellen.

Er is geen gemakkelijke manier om de compatibiliteit te bepalen, dus de veiligste optie is om contact op te nemen met Amazon. Externe vermeldingen van Fire Stick op Amazon bieden meestal een lijst met compatibele apparaten, en Amazon-klantenondersteuning kan ook verdere hulp bieden als u het niet zeker weet. Het kan geen kwaad om te proberen een afstandsbediening te koppelen als je er al een hebt, maar koop geen vervanging totdat je de compatibiliteit hebt geverifieerd.

Uw Fire Stick kan worden gekoppeld aan maximaal zeven afstandsbedieningen, maar elke afstandsbediening kan slechts aan één Fire TV worden gekoppeld. Als je een Fire Stick-afstandsbediening koppelt aan een andere Fire Stick, werkt deze niet meer met de originele Fire Stick.

FAQ

    Hoe koppel ik een nieuwe Fire Stick-afstandsbediening als ik mijn oude afstandsbediening kwijt ben?

    Gebruik de eerste set instructies om een nieuwe Fire TV-stick-afstandsbediening aan je apparaat te koppelen. Om je nieuwe afstandsbediening te koppelen vanuit het menu Instellingen, stel je de Fire TV-telefoonapp in en volg je de bovenstaande stappen om je nieuwe afstandsbediening toe te voegen van

    Controllers en Bluetooth-apparaten. Als de afstandsbediening niet lijkt te reageren, probeer dan deze tips voor het oplossen van problemen op afstand met Fire Stick.

    Hoe koppel ik een Fire Stick-afstandsbediening aan Roku TV?

    Nadat je je Fire Stick-afstandsbediening hebt gekoppeld aan je Fire TV Stick, ga je naar Instellingen > Apparatuurbediening en stel je deze in opAutomatisch om de stroom en het volume op je Roku TV te regelen. Schakel HDMI-CEC-bediening in om de Home-knop van je Fire Stick-afstandsbediening te gebruiken om over te schakelen naar de Fire Stick-ingang op je Roku-tv. Ga op je Fire TV naar Settings > Display & Sounds en schakel HDMI CEC Device Control in

Aanbevolen: